• vyzdvihnutie v predajni
    • velmi slaba komunikacia

• nizka cena
    • dodanie tovaru ktory bohužial mi po više tyžňa ešte stale neprišiel!!!

ak ste strašne veľmi trpezlivy možno sa raz dočkate!!!

Objednavku sme spravili v piatok o 11:44 na tovar skladom. V pondelok mala byt dorucena. Volali sme, pisali email, ale nikto sa neozval. V utorok sme sa dovolali, ze tovar uz nie je skladom a ze pride vo stvrtok. Formou sms sme objednavku zrusili. V stredu niekto zavolal, ze objedvaku vo stvrtok dorucia aj so zlavou. Tak preco nie...Zial ani vo stvrtok ci v piatok objednavka neprisla...

NIKDY VIAC!!!

• nikdy sa na telefonne cisla neda dovolat.

• Nedoruceny tovar.

• cena
    • komunikacia

no comment

• Na stránke vyzerá produkt inak. A keď si objednáte a doručia Vám to, tak ste prekvapený, že to nevyzerá tak ako na obrazku. Má to úplne iný tvar. Keby som to bol vedel, nič neobjedbam.

Nekupovat. Zavádzajúce fotografie produktoch. Produkt v skutočnosti vyzerá úplne inak.

• ceny produktov
    • telefonická komunikácia
    • doba dodávky tovaru

• mmm
    • dlzka dodacej lehoty

mmm

• to, ze tovar nie je na sklade, by mohli napisat na internetovu stranku. mne to oznamili az mailom po objednani a nasledne tyzdennom cakani.

• Ponuka tovar ktory realne nema na sklade!!
    • Zakaznika iba informuje ze objednavka bola stornovana!!

• nulová komunikácia zo strany obchodu
    • volal som tam asi 4 krát a nikdy som sa nedovolal

• Ziadne.

Nakoľko je uvedené, že tovar mi bude doručený do 2 pracovných dní, ja som tovar nedostal ani do 10 dní hoci mi to bolo sľúbené.

• nespolahlivost

nespolahlivy

• Dobré ceny
    • Veľmi slabý, neúplný popis produktov
    • Bez upozornenia na nekompatibilitu ( fólia na HTC Sensation nepasuje/neprilieha kvôli tvaru telefónu )

• komunikacia....neda sa im dovolat,dneska mi ani na 11.pokus nikto nedvihol

Reakcia obchodu Epicentrum.sk

Prepáčte ale cez víkend nepracujeme sme Vám k dispozícii PO- Pi 9:00 - 18:00

• Dodanie tovaru do 5 dni obejdnvka bola pred 12 dnami a doteraz neprisla a pochybujem ze aj pride radsej si ju obejdnam z Ciny vy spiny.

Nie neodporucam tento obchod... zavadzaju z dodaciou lehotou ked uz to clovek obiedna uz len musi cakat jak idiot pokial sa vazeny uracia poslat...

• Nákup prebehol z pohodlia domova, a kuriér bol veľmi ústretový
    • neochota personálu
    • chybné konanie pri reklamácii

Neodporúčam nákup v Epicentre..
    ako Eshop sú dobrí, tovar príde v poriadku a rýchlo, no keď som prišla reklamovať slabú batériu, personál sa zaoberal hocičím len nie prácou a navyše nedodržali dohodnuté podmienky ktoré boli spísané pri reklamovaní..
    Jednalo sa o môj prvý a posledný nákup v tomto obchode

• Tovar som objednal pred 10 dnami, na druhy den mi volali ze ho objednaju(napriem tomu ze na stranke mali ze ho maju skladom) a dorucia do 4-5 dni a ze ma budu kontaktovat, od vtedy ma nekontaktovali a ani neodpovedali na moj email a na moje telefonaty. Objednavku rusim