Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Material vyzera a nosi sa prijemne
Remienok vydrzal dva tyzdne :-(
Na strankach pisu aky je to kvalitny vyrobok...
Ked sa mi remienok rozpadol, je vidno ze na malickom kusku nilonu bola len kvapka lepidla...
Radsej som si to mohol kupit z aliexpresu a stalo by to 2x lacnejšie... :-(Reakcia obchodu emobilshop
ďakujeme, že ste nám poskytli spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosť, ktorú ste zažili s naším produktom. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a chceme vyriešiť túto situáciu čo najlepšie vieme.
Prosím, kontaktujte nás na našej zákazníckej podpore a radi sa postaráme o to, aby sme našli vhodné riešenie pre vás. Sme si vedomí dôležitosti kvality našich produktov a budeme pracovať na tom, aby sme zlepšili naše procesy.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za nepríjemnosť a dúfame, že nám dáte príležitosť zlepšiť vašu skúsenosť s našimi výrobkami.
emobilshop -
- Nevedomosť a ponúkaných produktoch .
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu.
Je nám ľúto, že ste mali pocit nevedomosti ohľadom ponúkaných produktov. Snažíme sa poskytovať čo najviac informácií o našich produktoch, aby sme zákazníkom pomohli pri ich výbere.
Ak by ste potrebovali ďalšie informácie alebo konkrétne poradenstvo ohľadom našej ponuky, neváhajte nás kontaktovať. Budeme radi, ak vám pomôžeme s výberom produktu, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.
Ešte raz ďakujeme za vašu spätnú väzbu a dúfame, že v budúcnosti budeme mať možnosť vás lepšie informovať o našich produktoch.
emobilshop -
- veľkosť fólie nepasoval bol väčší preto sa fólia stále zachytáva a následne odchyľuje
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu ohľadom nášho produktu.
Je nám ľúto, že ste mali problémy s veľkosťou fólie a že táto skúsenosť nezodpovedala vašim očakávaniam. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a pomáha nám zlepšovať kvalitu našich produktov.
Rád by sme vás uistili, že vaša spokojnosť je pre nás prioritou a budeme pracovať na tom, aby sme tento problém vyriešili. Ak nám môžete poskytnúť viac informácií alebo ak potrebujete pomoc pri výmene produktu, prosím, neváhajte nás kontaktovať.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a dúfame, že nám dáte ďalšiu šancu, aby sme vám mohli ukázať, že vaša spokojnosť je pre nás dôležitá.
emobilshop -
- Čísnke veci aj ked píšu ze originálny display…po 1 dni používania prestal fungovat dotik na display
- Neodpovedajú na maili…nezdvihaju telefon na reklamacnom
- Odporúčam sa obchodu vyhnúť
Reakcia obchodu emobilshop
ďakujeme Vám za zdieľanie Vašej skúsenosti. Je nám ľúto, že ste mali takúto nepríjemnú situáciu s našimi produktmi a že sme neuspeli v rýchlej reakcii na Vaše sťažnosti.
Chceli by sme sa za to úprimne ospravedlniť. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a sme ochotní urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sme vám pomohli s týmto problémom.
Mohli by ste nám poskytnúť viac informácií o vašom nákupe, napríklad číslo objednávky? Týmto nám umožníte preskúmať situáciu a poskytnúť vám konkrétne riešenie. Ľutujeme, ak sme vás nespokojili a veríme, že spoločne môžeme nájsť uspokojivé riešenie.
Ak budete ochotný nám poskytnúť viac informácií, môžete nám napísať na [email protected] alebo nás kontaktovať telefonicky na čísle +421 951 545 392. Sme tu pre vás a chceme sa postarať o to, aby ste boli s našimi službami spokojní.
Ešte raz ospravedlňujeme za nepríjemnosti a dúfame, že nám dáte príležitosť vyriešiť situáciu.
- Fake dieli
Dobrý deň Andrej ,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a otvorenosť ohľadom našich dielov. Je nám veľmi ľúto, že ste mali negatívne skúsenosti a chceli by sme sa ospravedlniť za vzniknuté nepríjemnosti.
Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a berieme ju vážne. Chceli by sme zdôrazniť, že kvalita našich dielov je pre nás prioritou a spolupracujeme s našimi dodávateľmi s cieľom zabezpečiť najvyššiu možnú úroveň spoľahlivosti a bezpečnosti našich výrobkov.
S dodávateľom náhradných dielov spolupracujeme už viac ako 10 rokov a doteraz bola bez akýchkoľvek problémov. Vaša dôvera pre nás veľa znamená a nesmieme si dovoliť, aby sa akékoľvek problémy opakovali. Okamžite sme iniciovali interné preskúmanie kvality a spolupracujeme s našimi dodávateľmi na náprave situácie.
Chceli by sme Vás požiadať, aby ste nám poskytli ďalšie informácie (fotodokumentáciu) produktu, na ktorú sa recenzia vzťahuje. Týmto nám pomôžete lepšie identifikovať problémy a rýchlejšie ich riešiť. Máme záujem na tom, aby ste boli s našimi výrobkami a službami spokojní, a sme pripravení urobiť všetko pre to, aby sme obnovili Vašu dôveru.
Vopred ďakujeme za Vašu spoluprácu a trpezlivosť. V prípade, že máte ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať priamo. Vaša spokojnosť je pre nás kľúčová.
- Klamári
Oklamali ma že mi príde originál dátový kábel iphone a prišla mi volaka čínska sračka čo nechce ani mobil nabiť poriadne.
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Je nám ľúto, že ste mali negatívny zážitok s naším produktom.
Chceli by sme sa ospravedlniť za akékoľvek nejasnosti alebo sklamania, ktoré ste mohli zažiť.
Prosím, kontaktujte nás priamo, aby sme mohli preskúmať situáciu a nájsť riešenie.
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a chceme urobiť všetko pre to, aby sme vás uspokojili.
Ďakujeme
emobilshop -
Displej mi prišiel nefunkčný! Resp funkčný, ale poškodený. Objednávala som od nich pravidelne a vždy bolo všetko v poriadku. Po tejto skúsenosti si radšej nájdem iný eshop.
Reakcia obchodu emobilshop
ďakujeme Vám za vašu spätnú väzbu a ľutujeme, že ste mali zlú skúsenosť s naším produktom tentokrát.
Je nám veľmi ľúto, že vám displej, ktorý ste si objednali, prišiel poškodený. Uvedomujeme si, aké frustrujúce môže byť, keď produkt, na ktorý ste sa tešili, nie je v požadovanej kondícii.
Sme skutočne poľutovaniahodní, že po tejto skúsenosti uvažujete o hľadaní iného e-shopu. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a chceli by sme sa vám ospravedlniť za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré ste mohli zažiť.
Ak by ste nám chceli poskytnúť ďalšie podrobnosti alebo akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli zlepšiť naše služby, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme vám pomohli a zabezpečili, aby ste mali pozitívne skúsenosti s naším obchodom.
Ešte raz ďakujeme za vašu dôveru a veríme, že v budúcnosti budeme mať príležitosť vás opäť potešiť kvalitnými produktmi a službami.
emobilshop -
Dosť nepresné fólie pre MacBook Pro A2442: nesedeli rozmerovo ani na šírku, ani na výšku, rovnako tak nesedeli otvory pre gumové nožičky a skrutky.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Vážime si každé hodnotenie, ktoré nám poslúži na zlepšenie našich služieb.
Zároveň, ak máte akékoľvek otázky k produktom alebo objednávkam, náš prozákaznícky servis pracuje v plnom nasadení.
V prípade akýchkoľvek požiadaviek sa môžete kedykoľvek obrátiť na našich ochotných kolegov, ktorí Vám radi pomôžu.
Ako poďakovanie Vám posielame kupón so zľavou 10% na ďalší nákup, ktorý zadáte v košíku:
BUY-SMILE-REPEAT10
- Paketa
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Vážime si každé hodnotenie, ktoré nám poslúži na zlepšenie našich služieb.
Mali ste problém s výberom balíka zo Z-BOXu?
Packeta (Zásielkovňa) - Z-BOX, Z-BOX Nová Bošáca, Nová Bošáca 79
2023-08-28 11:12:55 Zásielka je pripravená na cieľovom výdajnom mieste Z-BOX Nová Bošáca, Nová Bošáca 79.
2023-09-01 01:29:59 Zásielka neprevzatá príjemcom a pripravená na vrátenie.
Ďakujeme za odpoveď
Buy.Smile.Repeat. -
- objednávka bola vybavená expresne rýchlo
- prišlo mi čo som si objednal AVŠAK
elektrický akumulátor do telefónu mi prišiel s rokom výroby 04/22, teda rok starý a výdrž má o niečo dlhšiu ako ten oreginálny štvor ročný ktorý som zamenil ( áno nemusel som ho montovať, ale reklamovať no netušil som, že to bude taká bieda)
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Vážime si každé hodnotenie, ktoré nám poslúži na zlepšenie našich služieb.
Prosím pošlite nám screen využitia batérie - Nastavenia - Batérie.
Batérie sú pred odoslaním otestované a plne funkčné.
Ak máte akékoľvek otázky, môžete nám kedykoľvek napísať alebo zavolať. So všetkým vám radi poradíme.
Buy.Smile.Repeat. -
- Dodany iný tovar ako bol objednaný
Zoznam objednaných produktov:
Ochranné sklo - Xiaomi Redmi Note 7
Ďakujem.
Prajem pekný deň,
Tovar je chybný
Zoznam objednaných produktov:
Displej + dotykové sklo pre Huawei Nova 9
Aký produkt vám bol doručený? Prosím pošlite nám fotodokumentáciu a následne vás budeme kontaktovať ohľadom ďalšieho postupu. Ďakujem.
Prajem pekný deň,
Buy.Smile.Repeat. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- displej prišiel ryhlo
- displej nefungovaĺ
ďakujeme, že ste nás informovali o probléme s produktom zakúpeným u nás.
Prosím vyčistite konektory na matičnej doske a displeji izopropylalkoholom (bezfarebné organické rozpúšťadlo používané ako čistiaci prostriedok a odmasťovač) a skontrolujte, či flex káble nie sú nesprávne zakrivené alebo zlomené.
Potom displej pred načítaním do telefónu otestujte.
Ak displej nebol nainštalovaný v telefóne, ale bol testovaný iba pripojením kontaktov k matičnej doske alebo vymenený v autorizovanom servise, pošlite nám displej na reklamáciu. Skontrolujeme, či boli dodržané všetky postupy potrebné na inštaláciu displeja a či displej alebo flex kábel nebol poškodený.
K displeju bol zaslaný popis inštalácie, ktorý znel:
- Po prevzatí náhradného dielu dôkladne skontrolujte, či počas prepravy nedošlo k poškodeniu a ihneď nás kontaktujte do 24 hodín od prevzatia zásielky.
- Inštaláciu náhradného dielu by mala vykonávať kvalifikovaná osoba alebo odborný servis.
- Pred inštaláciou dielu otestujte funkčnosť svojho zariadenia pripojením kontaktov k matičnej doske.
- Pred montážou (skladaním a vkladaním flex káblov) alebo pred lepením je dôležité displej dôkladne otestovať.
- Pozor na krehké komponenty, najmä konektory a flexibilný kábel, pretože na použité a nainštalované diely sa záruka nevzťahuje!
- Otestujte, či sa vám páči farebný kontrast, jas, podsvietenie a najmä citlivosť v každom bode displeja.
- Niektoré displeje systému Android nepodporujú odtlačok prsta v displeji. Pred inštaláciou skontrolujte, či vám diel vyhovuje, aj keď túto funkciu nepodporuje. Odtlačok prsta podporujú iba originálne displeje priamo od výrobcu s označením balíka Service Pack.
- Displej podlieha testovaniu pred odoslaním priamo po výrobe a tiež v našom expedičnom centre tesne pred odoslaním. Skontrolujeme kompletnú funkčnosť displeja a garantujeme, že dodáme plne funkčný testovaný diel.
- Väčšina displejov pre novšie modely vyžaduje pred inštaláciou dodatočné programovanie, inak nie je zachovaná ich plná funkčnosť.
- Ak s uvedenými podmienkami nesúhlasíte, môžete nám tovar bezplatne vrátiť.
- Ak sa rozhodnete pre inštaláciu displeja, preberáte 100% zodpovednosť za škody spôsobené neodbornou manipuláciou.
- Odporúčame vymeniť displej v autorizovanom servise.
Na vybavenie reklamácie sa vyžaduje:
1. Vyplňte reklamačný protokol v prílohe
2. Tovar dobre zabaľte, aby sa počas prepravy nepoškodil
3. Reklamáciu neposielajte na dobierku
4. Pošlite na nižšie uvedenú adresu:
Mateja Bela 59
01015 Žilina
Slovenská republika
Ak máte akékoľvek otázky, môžete nám kedykoľvek napísať alebo zavolať. Vo všetkom vám radi poradíme.
objednal som si:
Amtech NC-559-ASM-UV - Spájovacia pasta (Solder Paste Flux) - 10ml
no namiesto toho mi prišla smradľavá čínska pasta, ešte aj od iného výrobcu ako je na obrázku.Reakcia obchodu emobilshop
Vážený zákazník,
Menili sme výrobcu Amtech za KGX. Po testoch a našej skúsenosti sme ju nahradili. Ak vám nevyhovuje, tak nám ju môžete vrátiť alebo vám necháme kredit na ďalší nákup v hodnote nevyhovujúceho produktu :)
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Buy.Smile.Repeat. -
Tovar mi prišiel opotrebovaný a nefunkčný.. Nikdy viac...
Vážený zákazník,
Ako sme Vám už odpísali v našej mailovej komunikácii, produkt sme Vám chceli vymeniť avšak vy ste ho vyhodil a teda sme Vám nemohli tovar vyreklamovať. Žiadali sme Vás aspoň o fotodokumentáciu produktu, no odpoveď sme od Vás už nedostali.
S reklamáciou samozrejme nemáme problém, no pokiaľ nám nepošlete produkt na reklamáciu, nemôžeme Vám ho vymeniť a ani vrátiť zaň platbu.
Za pochopenie ďakujeme.
Veríme, že do budúcna, sa opäť rozhodnete od nás nakupovať a pokiaľ nás kontaktujete, pribalíme Vám do zásielky darček od nás. :)
Buy.Smile.Repeat. -
Objednal som si tovar v STREDU, následne mi prišiel mail, že tovar odosielajú UTOROK... Na stránke o tom ani pol slova, pekne.
V utorok mi prišiel mail, že ich mám kontaktovať, že ja ich mám kontaktovať, nie, že by zavolali oni keďže oni niečo pokazili, ale teda zavolal som, zistil som, že môj objednaný kryt nemajú... Keď som povedal, nech mi pošlú iný, mal zo slečny pocit, že sa snaží aby som objednávku zrušil vetami tipu "neviem či budeme mať takú farbu, máme takýto ale ten bude asi drahší", super to chce počuť zákazník ktorý čaká viac ako 7 dní na blbý obal. Viac k objednávke povedať neviem, keďže aj dotazník prišiel skôr ako tovar. :DReakcia obchodu emobilshop
Vážený zákazník,
Kontaktovali sme vás telefonicky, ale boli ste nezastihnutý.
Chceli by sme sa vám ospravedlniť za chýbajúci produkt na sklade, ktorý ste si objednali a následnú dohodnutú zmenu za iný typ ochranného krytu pre Samsung Galaxy A34 5G.
Dnes vám bude zásielka doručená.
Vieme, nebolo to z našej strany na 100% a dodacia doba (dodanie nasledujúci pracovný deň) nebola dodržaná, za čo sa vám ospravedlňujeme.
Pri ďalšej objednávke pridáme ochranné sklo alebo hydrogel fóliu na akýkoľvek tefefón zdarma :)
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
Buy.Smile.Repeat. -
- Výrobok nezodpovedá tomu, čo bolo uvedené na fotografii
Mal som objednané oled displej, dotykové sklo a samsung a71 bez rámu. Prvý krát som dostal zlú objednávku. Potom mi prišiel len displej s dotykovým sklom. Nakoniec aj to sklo bolo zle. Výrobok nezodpovedá tomu, čo bolo uvedené na fotografii. Takže ďakujúc tomúto obchodu, musím si zase objednavať nové sklo.
Vážený zákazník,
Snažili sme sa vás kontaktovať emailom aj telefonicky, žiaľ neúspešne.
Na základe objednávky ste požadovali OLED displej pre Samsung Galaxy A71:
OLED displej + Dotykové sklo + Samsung Galaxy A71 bez rámu (small size OLED)
Prosím pošlite nám fotky dodaného displeja, urgentne preveríme. Avšak na základe kamerového systému zo skladu bol expedovaný správny model. Ďakujeme za odpoveď.
Zároveň, ak máte akékoľvek otázky k produktom alebo objednávkam, náš prozákaznícky servis pracuje v plnom režime a v prípade akýchkoľvek požiadaviek sa môžete kedykoľvek obrátiť na našich ochotných kolegov, ktorí Vám radi pomôžu.
tím emobilshop -
Bateria nefungovala
Vážený zákazník,
Prosím pošlite nám screen využitia batérie - Nastavenia - Batérie.
Batérie sú pred odoslaním otestované a plne funkčné.
Prosím dajte iPhone do ''recovery módu'' a potom pripojte telefón k nabíjačke, nech sa začne batéria aktivovať. Pri bežnom zapnutí telefónu berie viac napätia. Je potrebné batériu naštartovať. Alebo, ak máte ''battery starter'', tak to pôjde rýchlejšie.
Buy.Smile.Repeat.