- Batéria do xiaomi redmi note 3 prišla rýchlo
- Vo veľmi zlej kvalite. Povedal by som že ešte horšia ako tá pokazená, použitá za ktorú bola vymenená.
Vôbec neodporúčam nakupovať tovar v tomto emobilschope. Dodajú tovar síce rýchlo ale vo veľmi zlej kvalite.
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, veľmi nás mrzí, že ste mali zlú skúsenosť s našou batériou.
Kvalita našich produktov je pre nás prioritou, preto nás situácia mrzí a radi by sme ju vyriešili.
Prosím, kontaktujte nás na našu zákaznícku podporu, aby sme mohli overiť problém a ponúknuť Vám vhodné riešenie, či už formou výmeny tovaru.
Záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov a urobíme všetko pre to, aby sme situáciu napravili.
- Jedno ochranne sklo bolo rozbité a druhe (darček)bolo poškriabané
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za vaše hodnotenie a ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. Veľmi nás mrzí, že ste dostali poškodený tovar. Určite by sme vám radi pomohli situáciu vyriešiť. Prosím, kontaktujte nás na našom zákazníckom servise a pošlite nám fotografie poškodeného skla, aby sme mohli zabezpečiť výmenu alebo vrátenie peňazí. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.
Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Tím emobilshop -
S ochranným sklom som spokojný ale s krytom nie… nakoľko ho mám 2 dni a už sú na ňom vidieť známky používania …
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste sa podelili o svoju recenziu.
Sme radi, že ste spokojný s ochranným sklom, no je nám ľúto, že kryt nesplnil vaše očakávania.
Naša spoločnosť neustále kontroluje kvalitu produktov a snažíme sa ponúknuť čo najkvalitnejšie produkty.
Ak by ste mali záujem, prosím, kontaktujte nás a radi Vám pomôžeme s výmenou produktu.
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veríme, že v budúcnosti budete s našimi produktmi spokojní!
- Nefuguje Mybdotik
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za recenziu! Veľmi si ceníme vašu podporu a sme radi, že ste boli s našimi službami spokojní.
Vážime si každé hodnotenie, ktoré nám poslúži na zlepšenie našich služieb.
Zároveň, ak máte akékoľvek otázky k produktom alebo objednávkam, náš prozákaznícky servis pracuje v plnom nasadení.
V prípade akýchkoľvek požiadaviek sa môžete kedykoľvek obrátiť na našich ochotných kolegov, ktorí Vám radi pomôžu.
Ako poďakovanie Vám posielame kupón so zľavou 10% na ďalší nákup, ktorý zadáte v košíku:
BUY-SMILE-REPEAT10
Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na to, že vás uvidíme opäť u nás!
emobilshop
Buy.Smile.Repeat. -
Baterka ktorú som objednal vôbec nefunguje a ani sa nedá nabiť.
Reakcia obchodu emobilshop
ďakujeme, že ste nás upozornili. Je nám veľmi ľúto, že batéria nefunguje, ako by mala. Prosím, kontaktujte nás na našej zákazníckej podpore, aby sme mohli situáciu čo najskôr vyriešiť. Radi vám pomôžeme s výmenou alebo vrátením produktu.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.
tím emobilshop -
- Obiednavka som si cez internet baterku ukazovalo dostupnosť skladom po obiednavka dodanie 10-17 dni
Veľké sklamanie
Reakcia obchodu emobilshop
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu a za nepríjemnosti, ktoré Vám to spôsobilo. Bohužiaľ, došlo k neočakávanému výpadku zásob, čo nás veľmi mrzí. Snažíme sa udržiavať čo najpresnejší stav skladových zásob, ale niekedy môžu nastať nepredvídateľné okolnosti.
Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo by ste chceli zrušiť objednávku, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nám dáte druhú šancu.
Tím emobilshop -
- Odoslali ste mi piskodeny displej
Nedobry
Reakcia obchodu emobilshop
ďakujeme za vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že ste dostali poškodený displej.
Prosím, kontaktujte nás na našej zákazníckej podpore a my sa postaráme o výmenu alebo vrátenie tovaru.
Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a chceme to čo najskôr vyriešiť.
- Vôbec ne pasuje
Reakcia obchodu emobilshop
ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili s naším produktom. Mrzí nás, že ochranné sklo nepasovalo na Váš telefón. Je možné, že došlo k nesprávnemu modelu alebo chybe v označení produktu.
Pošlite nám prosím fotodokumentáciu a presné označenie vášho telefónu, nakoľko Redmi Note sa často mýlia v modeloch.
Objednaný produkt:
1x ANTI-SPY TVRDENÉ SKLO HOFI ANTI SPY GLASS PRO+ XIAOMI REDMI NOTE 13 5G / 13 Pro 4G / 5G PRIVACY - 5906302300013
Radi by sme túto situáciu vyriešili k Vašej spokojnosti. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a my Vám ponúkneme možnosť výmeny alebo vrátenia produktu.
Ďakujeme za pochopenie a dúfame, že nám dáte ešte šancu.
tím emobilshop -
mohli by ste najprv dorucit tovar kym ziadate o hodnotenie
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti s oneskorením doručenia tovaru. Uisťujeme Vás, že to nie je náš štandardný postup a túto situáciu berieme veľmi vážne. Snažíme sa zabezpečiť, aby bol každý zákazník spokojný so službami, ktoré poskytujeme.
Batéria, ktorú ste objednali je na ceste na náš sklad. Akonáhle ju naskladníme, tak vás budeme kontaktovať.
Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.
S úctou,
Kabel mi vobec nefunguje
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Kontaktujte prosím náš zákaznícky servis, aby sme situáciu mohli čo najskôr vyriešiť. Radi vám ponúkneme výmenu alebo vrátenie peňazí.
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
emobilshop -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Prišiel tovar bolo zlomené sklo našťastie bol v tom darček tiež sklo čo bolo to isté a celé tak to som použil preto som nereklamoval
Vážený zákazník,
Ďakujeme, že ste si našli čas na zdieľanie svojej skúsenosti. Je nám ľúto, že jedno zo skiel prišlo poškodené, ale sme radi, že darčekové sklo bolo v poriadku a mohli ste ho použiť. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek pomoc alebo by sa vyskytli ďalšie problémy, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
emobilshop -
Presvedčia vás o vhodnosti tovaru pre konkrétny model telefónu aj keď to tak nie je...
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za vašu recenziu.
Veľmi nás mrzí, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším odporúčaním.
Naším cieľom je vždy poskytovať presné a spoľahlivé informácie o kompatibilite produktov. Ospravedlňujeme sa, ak sme v tomto prípade nesplnili vaše očakávania.
Radi by sme to napravili – prosím, kontaktujte nás, aby sme mohli spoločne nájsť vhodné riešenie alebo vám ponúknuť náhradu.
Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a preto sa budeme snažiť urobiť všetko pre to, aby sme situáciu vyriešili k vašej spokojnosti.
- Sklíčko/Darček navyše
- Webstránka väčšinou bohatá na popis
- Dôležité veci však v popisoch produktov chýbajú
- Kvalita displeja veľmi zlá
- Hlavný obrázok produktu zavádzajúci - nebol to ten produkt a OEM označenie velmi diskutabilné...
- Na internete su návody síce ľahko dostupné, ale iní predajcovia ich posielajú s produktom.
- Nie veľká ochota vyriešiť problém - riešenia že čo by mohla byť chyba. Napr. skúste toto a toto. Toto je často prítomné u iných predajcov.
- Cena síce lacná, ale na úkor tej kvality - určite by som to tak už nerobil.
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za podrobnú recenziu a čas, ktorý ste si na ňu vyhradili.
Sme radi, že ste ocenili rýchle dodanie, darček navyše a našu webstránku.
Avšak, veľmi nás mrzí, že ste boli sklamaní kvalitou displeja a že popisy produktov neobsahovali všetky dôležité informácie.
Ospravedlňujeme sa tiež za zavádzajúci hlavný obrázok a akékoľvek nejasnosti okolo označenia OEM.
Vaše pripomienky berieme veľmi vážne a okamžite ich prehodnotíme, aby sme zlepšili presnosť našich popisov a kvalitu ponúkaných produktov.
Mrzí nás, ak sa vám nezdala naša podpora dostatočne nápomocná a budeme pracovať na tom, aby sme v budúcnosti poskytovali jasnejšie a konkrétnejšie riešenia.
Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, preto by sme sa radi pokúsili nájsť spôsob, ako vám situáciu kompenzovať. Prosím, neváhajte nás kontaktovať priamo, aby sme mohli spolu nájsť vhodné riešenie.
Ďakujeme za vaše podnety a dúfame, že nám dáte šancu zlepšiť sa.
emobilshop -
Obchod mi zaslal chybný a už predtým používaný display, čo ma veľmi sklamalo.
Aj servisný technik, ktorý mi mal display vymeniť, bol veľmi prekvapený, že sa také niečo môže stať.Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme, že ste nás upozornili na tento problém, a ospravedlňujeme sa za nepríjemnú skúsenosť, ktorú ste mali s naším produktom. Je nám veľmi ľúto, že vám bol zaslaný chybný a zjavne už používaný displej. Takáto situácia je pre nás neprijateľná, a preto budeme okamžite skúmať, ako k tomu došlo, aby sa to už neopakovalo.
Radi by sme vám ponúkli nápravu tejto situácie. Prosím, kontaktujte nás priamo, aby sme mohli čo najskôr zabezpečiť výmenu displeja za nový, alebo vám poskytnúť inú formu kompenzácie. Záleží nám na tom, aby ste boli spokojný so svojím nákupom, a preto urobíme všetko pre to, aby sme to napravili.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a ďakujeme za pochopenie. -
- Neviem o ziadnej
Prišla nefunkčná bateria.
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme, že ste nás informovali o probléme. Veľmi nás mrzí, že vám bola doručená nefunkčná batéria. Ospravedlňujeme sa za toto nepríjemné skúsenosti.
Prosím, kontaktujte nás priamo, aby sme mohli zariadiť čo najrýchlejšiu výmenu batérie za plne funkčnú, alebo vám ponúkli inú formu kompenzácie. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a urobíme všetko pre to, aby sme situáciu napravili.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za vašu trpezlivosť. -
Zdravym mala som vymene baterie nabijem telefon a 100% za 5 minut mi da 1%
Vážený zákazník,
Vážime si každé hodnotenie, ktoré nám poslúži na zlepšenie našich služieb.
BUY-SMILE-REPEAT10
Ešte raz ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na to, že vás uvidíme opäť u nás!
emobilshop
Buy.Smile.Repeat. -
Som sklamana, tovar mi sice dosiel hned na druhy den, ale ked som s danou suciastkou prisla do opravy, povedali mi ze uz bola pouzita a k tomu ina ako na foto.. chybali tam viacere komponenty...neodporucam..:/
Dobrý deň Zuzana,
je mi ľúto, že ste mala zlú skúsenosť.
Rozumiem, že keď dostanete tovar, očakávate, že bude v správnom stave.
Chcem sa ubezpečiť, že toto nie je štandard, ktorý by sme chceli pre našich zákazníkov.
Prosím, dajte mi vedieť vaše údaje objednávky a ďalšie detaily, aby sme mohli preskúmať, čo sa stalo a ako môžeme tento problém vyriešiť.
Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a chceme sa uistiť, že budete s našimi službami spokojní.
emobilshop -
Od tvrdeného skla to malo veľmi ďaleko, bola to len plastová nálepka po ktorej zakaždým ostali bublinky a nedali sa odstrániť nijak. Obidve skla sa po skúšanom naliepani vyhodili!
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť, a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré vám náš produkt spôsobil. Mrzí nás, že sklo nesplnilo vaše očakávania a že inštalácia neprebehla hladko.
Takáto situácia nie je v súlade s našimi štandardmi kvality, a preto by sme vám radi ponúkli nápravu. Prosím, kontaktujte nás, aby sme mohli zabezpečiť výmenu za iný produkt alebo vám ponúkli inú formu kompenzácie.
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu, ktorá nám pomáha zlepšovať naše produkty a služby. Veríme, že sa nám podarí vyriešiť tento problém k vašej spokojnosti. -
Expres kuriér? Pešo by som skôr došiel ku vám a naspäť domov. Týždeň mi to chodí…
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a úprimne sa ospravedlňujeme za meškanie doručenia. Rozumieme, že ste očakávali rýchlejší servis, najmä pri expresnej službe.
Týždenné oneskorenie je neprijateľné a skontrolujeme, čo spôsobilo tento problém. Akékoľvek takéto zdržanie berieme veľmi vážne a budeme pracovať na tom, aby sme v budúcnosti zabezpečili rýchlejšie a spoľahlivejšie doručovanie.
Prosím, kontaktujte nás priamo, aby sme mohli nájsť spôsob, ako vám kompenzovať toto nepríjemné meškanie. Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za vašu trpezlivosť.