Reklama

• Je to super

• rýchlosť vybavenia

• Tovar skladom a dobrá cena.

• Kamera nefungovala, po dohode s technickou podporou bola ihneď na náklady obchodu vrátená

Som nadmieru spokojný

• Promptná dodávka objednaného tovaru

• tovar neuplny a bez reakcie obchodu

Reakcia obchodu eltrox.sk

hneď ako ste tovar prevzali od kuriéra ste nás telefonicky aj emailom informovali a a poslali fotografie chýbajúcej časti tovaru, od toho momentu sa snažíme Vám chýbajúci diel čo najskôr doručiť tak aby Vami zakúpený produkt plnil svoj účel.
    Verím že sa tak stane v najbližších dňoch.
    V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť na [email protected]

• Vyborna cena produktu
    • Ochotne mi poradili a zodpovedali moje otazky

• Objednávku som zrušil, pretože predajca po objednaní tovaru priznal, že ponúkaný tovar nemá. Môže mi ho však objednať!? Samozrejme, že by som si musel patrične počkat.

Reakcia obchodu eltrox.sk

ďakujem za Vašu spätnú väzbu.

Úprimne sa ospravedlňujem za vzniknuté nepríjemnosti s Vašou objednávkou.
    V čase Vášho objednania sa pri tovare zobrazovala dostupnosť 7 dní od objednávky.
    Zákaznícke oddelenie Vás informovalo na základe preverenia u dodávateľa že dodanie bude trvať cca 14 dní.

Bohužiaľ tu došlo k systémovej chybe. Môžem vás však uistiť, že robíme všetko pre to, aby boli všetky objednávky doručené včas a nejedná sa o štandardnú situáciu. Radi by sme Vás tiež informovali, že pracujeme na zlepšení našich logistických procesov, aby sa podobné problémy v budúcnosti neopakovali.

Našou prioritou je zaistiť, aby každá objednávka bola doručená včas a poriadku, a preto berieme spätnú väzbu našich zákazníkov veľmi vážne. Pevne verím, že Vaša budúca skúsenosť s Eltroxom bude čisto pozitívna.

V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť na [email protected]

• rýchle dodanie
    • dobrá komunikácia
    • primerané ceny

eshop odporúčam, pre vyššie uvedené výhody

• V case objednavky 10.6. na sklade mali 3 ks, ktore som objednal. Dodanie do 13.6. Dna 16.6. mi poslali nasledujuci surovy mail bez stipky ospravedlnenia….
    • Reakcia obchodu na moju nespokojnost:
    • Vážený pán/pani Jozef Beňo,
    • Touto cestou by sme Vám chceli oznámiť, že Vaša objednávka bola stornovaná.
    • Ziadne MRZi nas…

pri realizácii Vašej objednávky sme zistili, že tovar DAHUA USB-P629-32-32GB máme reálne skladom iba 1ks.

Nemáme potvrdený nový termín naskladnenia.

Prosím dajte nám vedieť ako chcete zmeniť Vašu objednávku.

Reakcia obchodu eltrox.sk

ďakujem za Vašu recenziu a za to, že ste sa s nami podelili o svoju negatívnu skúsenosť.

Chápeme Vašu frustráciu, keď náš systém zobrazoval 3 kusy skladom a potom sme Vás informovali že to tak nie je.
    Prijmite prosím naše úprimné ospravedlnenie za nepríjemnosti, ktoré Vám tým vznikli.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov sa na nás neváhajte obrátiť cez e-mail [email protected]
    S prianím pekného dňa

• Rychle dodanie

Veľmi rýchle dodanie tovaru

všetko v poriadku, akurát nepíšte na nete dátum doručenia do dvoch dní, keď to neviete dodržať, zbytočne to mýli.

• Dobrá ponuka

• Maximálna spokojnosť

• Rychlý, spolehlivý, levný.

• Poradili mi s výberom

• dobra cena
    • rychle dorucenie
    • detailne si precitajte co je a co nie je sucastou kupovaneho produktu nakolko web eltrox.sk na jednom mieste uvadza "Odnímateľná zadná časť" a inde "bez zadného panelu"

• Rýchla služba