Trvalo im to dlho a nakoniec celú objednávku ani nedodali.
Dobrý deň.
Vytvorili ste u nás objednávku na 2 produkty, s nedodaním 1 produktu ste boli oboznámený a súhlasili ste s doručovaním 2. produktu. Tovar Vám bol dodaný na 6. prac. deň od vytvorenia objednávky.
eletech.sk -
Dobrá komunikácia, objednávka bola doručená v poriadku
eletech.sk -
Z hodnotenia ste vypustili hodnotenie tovaru. Radi počujete len pochvaly.Pri tomto nákupe vôbec nie som spokojný s kvalitou slúchadiel.
Chýba tu však kolónka na hodnotenie zakúpeného tovaru. Láskavo zmeňte tento dotazník.Reakcia obchodu www.eletech.sk
Dobrý deň.
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Produkt môžete hodnotiť, dotazník Vám zasiela portál heuréka (s čím ste súhlasili pri vytvorení objednávky). V prípade, že s produktom nie ste spokojný, je možné do 14 dní odstúpiť od zmluvy.
- Výborná cena
- Trocha dlha dodacia lehota
Dobrý deň.
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie, veríme, že sa na nás s nákupom obrátite aj v budúcnosti. O dodacej lehote je informovaný každý zákazník, tiež je uvedená na našej stránke. Každú objednávku sa snažíme expedovať v čo najkratšom čase.
eletech.sk -
- Operative dorucovanie k naprostej spokojnosti
Velke OK
- výhodné ceny
- super komunikácia, informujú o každom kroku objednávky
- rýchle doručenie
S vybavenim objednávky som spokojná.
Predajca má záujem o potreby zákazníka, komunikácia telefonická,
e-mailová. Dohodnutý termin dodania bol splnený.Reakcia obchodu www.eletech.sk
eletech.sk -
Maximálne spokojný všetko je ako bolo písané
eletech.sk -
- Mnou hľadané produkty mali najlacnejšie
- Čakala som na balík ,9 dní,ale to aj písali na stránke,že do 10 dní, takže v poriadku
- Balené bolo zle, tenké krabice objednaných vecí len s fóliou pretočené.
Dobrý deň.
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie, veríme, že sa na nás s nákupom obrátite aj v budúcnosti. Tovar je zabalený v originál balení, pre ochranu tovaru je tento obal prekrytý kartónom a obalený fóliou.
OK
eletech.sk -
Veľmi výborná komunikácia rýchle dodanie ešte mi aj zavolali o mojej objednávke odporúčam
- Rýchlosť dodania
- Pred potvrdenim objednávky telefonicky zavolajú
- Príjemné vystupovanie
Žiaľ tovar som musel vrátiť,z dôvodu že my nepasoval.Vsetko zariadil obchod,objednal zvoz ja som len zabalil tovar do pôvodného obalu a nič som neriešil
Skvelý obchod určite odporúčam.Reakcia obchodu www.eletech.sk
- ochota v komunikácii
- možnosť telfonicky opraviť stornovanú objednávku a nechať si opätovne vystaviť faktúru, ktorá bola zrušená
eletech.sk -
Dobrá komunikácia s obchodom, rýchlosť dodania tovaru.
- komunikácia
- dodanie načas
- ok
ok
- Bezproblémová komunikácia so zákazníkom
- Dlhá dodacia doba
eletech.sk -
- veľmi dobrá cena môjho robot. vysávača Mamibot oproti iným
eletech.sk -
Tri dni pred Vianocami mi prišla sms, že tovar mi nemôže byť doručený lebo je poškodený. Objednávka bola vytvorená ešte v novembri a tovar mi doručovali.
Dobrý deň.
Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, Vaša objednávka bola spracovaná 29.11.2021 a expedovaná, z dôvodu zvýšeného množstva balíkov v predvianočnom období nám bol balík - poškodený kuriérskou spoločnosťou vrátený. Nakoľko tovar objednávame od externého dodávateľa, náhradný kus nebolo možné odoslať.
Za pochopenie ďakujeme.
eletech.sk -
Napriek tomu, že tovar bol objednaný týždeň pred Vianocami, tak tovar dorazil za 4 dni.
V pohode . OK.
eletech.sk