Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Som spokojna

Dobrý deň.
    Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie, veríme, že sa na nás s nákupom obrátite aj v budúcnosti.
    eletech.sk

• Pre potvrdenie objednávky ma telefonicky kontaktovali a dohodli so mnou všetky podrobnosti.

Dobrý deň.
    Ďakujeme za Vaše hodnotenie, o dodacej lehote je informovaný každý zákazník, je tiež uvedená na našej stránke.

• Vyber tovaru , ceny
    • ziadna

Odporucam

eletech.sk

• S obchodom sa veľmi dobre komunikuje.Je tam veľmi ochotná pani,ktorá odpovie na Vaše otázky.Z mojej strany veľká spokojnosť.

• prijatelne ceny
    • dodacia lehota

eletech.sk

• Chcete hodnotenie a tovar po 12 dnoch nedošiel.

Dobrý deň.
    Budeme radi, ak hodnotenie vložíte po obdržaní objednávky, pri jej vytvorení ste súhlasili s doručovaním 10 pracovných dní.
    Ďakujeme za trpezlivosť.

• Doba dodania

Reakcia obchodu www.eletech.sk

Dobrý deň, objednávku ste vytvorili 26.4., 27.4. bola spracovaná a 2.5. expedovaná, avšak objednávku ste zrušili.
    eletech.sk

• Este stale cakam na odpoved obchodu, ze moja objednavka je zaregistrovana, a stale NIC. NEODPORUCAM

Dobrý deň.
    21.4. ste vytvorili objednávku a obratom sme Vám na email odoslali informáciu o vypredanom tovare, nakoľko ste mali objednaný posledný kus, ktorý už dodávateľ nevyskladnil. Skontrolujte si email aj v sekcii REKLAMA alebo SPAM. Ďakujeme.
    eletech.sk

Som veľmi spokojná, tovar doručený rýchlo a v poriadku, funguje.

• Rýchlosť a spoľahlivé dodanie
    • Ziadna

• rýchlosť dodania
    • spoľahlivosť
    • žiadny

eletech.sk

Sľubujú tovar čo nedokážu zabezpečiť objednávku zrušia po troch dňoch strata času.

Dobrý deň.
    Vytvorili ste objednávku, obratom sme Vás informovali o vypredanom tovare.
    Za pochopenie ďakujeme.
    eletech.sk

Obchod som si vybrala z dôvodu, že výrobok, ktorý som hľadala, bol za najvýhodnejšiu cenu. O dlhšej dodacej lehote som bola vopred informovaná, preto to nehodnotím ako negatívum, aj keď niekomu by to mohlo vadiť.

eletech.sk

Spokojny tovar dosiel vcas aj cena top takze z mojej strany vdaka

ok

eletech.sk

• Su rychli a spolahlivy dakujem

• Komunikácia, rýchlosť dodania

eletech.sk

Som plne spokojný s tovarom.

eletech.sk

Objednal som si tovar lebo slečna hovorila že tovar dojde do 2 tyždňov nakolko mala prisť neter z ukrainy baterka bola preňu ale nedoručili ste to do 14.4.tak neviem nakolko 19.4. odchadza a baterka nikde preto treba objednať o 2 eura drahšiu ale je to do troch dni moja chyba že som sa uspokoil zo slubmi tak čo myslite stači moje hodnotenie ?

Dobrý deň.
    Vaša objednávka bola spracovaná 12.4.2022, kedy sme Vás informovali, že doručovanie prebehne po veľkonočných sviatkoch, t.j. od 19.4. O termíne dodania sme Vás informovali a súhlasili ste s doručovaním.
    Ďakujeme za pochopenie.