- ok
Rychle vybavenie a tiež rýchle dodanie..
- Rýchle a bezproblémové doručenie.
- Profesionalita, ochota, individualny pristup
- OK
Je to čudné, nakupovať farbu cez e-shop, ale obmedzený sortiment v mojom okolí ma k tomu primäl.
- Široký sortiment tovaru
- Prijateľné ceny
- Ústretovosť
- Solidnost
- Rýchlosť
Najskôr to nešlo. Vybral som ale také červené asi tesnenie a i#lo. Trochu som presmirgloval zodratu plochu očistil a nastriekal.Superzatial. Vaňa ako nová by
- komunikácia
- Ochota
- Ustretovost
- pristup k zakaznikom
- Keby som tam nebol volal...nikto by tam ani nevedel ,že mám niečo objednané a zaplatené online...čo bola zrejme chyba
- Volal som tam po 6 dňoch ..a nič
- Objednal som 24.7 a urgoval som 29.7...Ten dotyčný predavač ,alebo kto /starý človek/ktorému bolo zaťažko sa postaviť a výjsť spoza regálu aj keď som tam prišiel
- 9.7. mi volal odtiaľ niekto ,že to mám pripravené po 5 dňoch a pritom to mali na sklade...a ešte mi drzo klamal do telefónu , že to mám možno v SPAME...a pritom dobre vedel ,že nič neposlal
- Do telefónu mi nedorazila žiadna SMS-ka...vôbec
- Keď som to bol preberať ,tak ho ani nezaujímalo číslo objednávky...ale aby som mu povedal čo som si objednal
- Ani zabalené ,ani nič...oznámil mi predávajúci,že treba si nosiť tašku
- Z -10 bodov dávam - 100
- Jednoducho veľký omyl...mohol tam uviesť na tom svojom webe,že k objednávkam menším ako 100 eur ani nevstáva zo stoličky
Katastrofa...toto je moja skúsenosť....možno keď si objednáte pri prerábke domu /napr./ tovar za 500 eur...možno je to inak...ale ja tam už nakupovať nebudem aj keby som potreboval neviečo
Skvelá komunikácia, rýchle dodanie, špičkový tovar. Objednávka sa na prvýkrát trošku "pokazila", za čo sme boli kompenzovaní kvalitným darčekom. Ďakujeme, rozhodne odporúčame.
- dobrá komunikácia, dodanie
- Kupovala som cez e-shop, velmi mily predajca, poradil, pomohol s obejdnavkou, velmi ustretovy, velka vdaka, oceňujem tento pristup.
- Všetko potrebné k maľovaniu majú v obchode.
- Vyššia cena dopravy.
- Vsetko ok rychlo
Zaujímavý sortiment a rýchla reakcia na objednávku.
- dlhý čas dodania,drahé prepravné oproti iným
ok