- Do dnešného dňa mi tovar nebol doručený
- Firma sa ani nesnaží sa so.mnou kontaktovať, jediný kontakt bol po mojej telefonickej urgencii, kedy mi bolo sľúbené vybavenie do druhého dňa a stále sa nič nedeje. Tovar som unáhlene už vopred zaplatil - myslíte, že mi vrátia aspoň peniaze? Neodporúčam ani náhodou!!!
Čím ďalej od nich!!! Nezaslúžia si ani pol hviezdičky, ale nulu sa mi nepodarilo nastaviť.
Poradenstvo, pohodlný nákup
Profesionalita, rýchlosť doručenia
Objednal som si sprej. Prišiel rýchlo ale s úplne rozmlatenym vrchnákom hoci bol zabalený kvalitne.
- Perfektná a skutočne promptná a ústretová komunikácia a odborné poradenstvo. Veľmi rýchle dodanie tovaru. Len tak ďalej!
Rýchle vyhľadávanie objednávky
Rychle vybavenie objednavky
Zadal som už druhú objednávku od nich a obe objednávky neboli kompletne, dosť mi to komlikuje situaciu striekania keďže v prvej mi nedali pištoľ a v druhej chýba tužidlo.mam nervy.a tovar ešte k tomu musím zaplatiť dopredu.a ešte povedia že to je moja chyba že chyba pištoľ že som si mal skontrolovať objednávku,odpadol som.Lebo som si ju otvoril neskôr.
- dobré ceny
- Široký sortiment
- Rýchle vybavenie objednávky a dorućenie tovaru
- Dobrá komunikácia s obchodom
- -
odporúćam nákup v tomto obchode
- Veľmi rýchle jednanie
nič
Výborná spolupráca
Výborná komunikácia - ochota pomôcť, poradiť a celý proces nákupu je na 150% v poriadku.
Ste super ta rýchlost dodania tovaru hovorí za všetko velke dakujem.
- Rýchle sparacovanie a dodanie tovaru
Platba kartou zlyhala, tak bolo potrebne uhradit tovar prevodom.
Tovar nebol docasne dostupny u dodavatela, ale obchod ma promptne o tom informoval a poskytol mi mozne riesena - storno / pockat na dostupnost produktu za cca tyzden. Obchod propmptne komunikoval aj so mnou, aj s dodávatelom ohladne dostupnosti. Veľmi dobrá komunikácia. -
všetko prebehlo bez problémov, rýchle dodanie
- Dobra komunikacia
Rychle dodanie
kvalitné farby, výborný výsledok cena samozrejme vyššia ale sa oplatí
Pri objednávaný mojej objednávky som veľmi spokojný.Zamestnanci firmy
sú veľmi ústretový radi vám poradia načo chcete daný náter použiť.
Dodanie tovaru bolo jeden deň, objednáš a druhý deň tovar máš.
Kiežby na Slovensku bolo takých firiem viac.