- Cena, rýchle dodanie
- Korektná a rýchla komunikácia pri riešení neštandardných požiadaviek
- perfektná komunikácia
- rýchle zaslanie
- ochota
všetko bez problémov
- Pekne vyrobky,rychle dodanie
- Deti sú spokojné, tak som spokojný aj ja
- dva rovnaké drevené autobusy, akurát jeden červený a jeden modrý. Červený stojí 29,99€, modrý 25,99€. Rád by som vedel dôvod.
Bolo by dobre uviest pre deti akeho veku su tie ktore hracky vhodne, aby sa nestalo (stalo), ze na hracke pre deti (podla obchodu) je napisane, ze to nie je hracka a je iba od 14 rokov (husenica bonga a i.).
- Pristúp majiteľa
Kolegom zo správy ciest vždy pri nejakej príležitosti objednaváme drevenú maketu sypača-vždy max. spokojnosť. Vrelo odporúčame. Kolektív BB RSC
Objednávka bola v poriadku, len by ste mohli lepšie zabaliť sklenené predmety. Jeden štamperlík bol rozbitý, z tej strany v krabici už nebola bublinková fólia.
Objednávala som prvýkrát, veľká spokojnosť.
- Rýchle odoslanie, dokonca s vybaleným nápisom podľa požiadaviek, doručené na druhý deň od objednania.
Pán mi hneď po objednávke napísal ze daný produkt je ešte vo výrobe a že čakacia doba je vyše mesiaca ponúkol mi alternatívne riešenia za rovnakú cenu aj ked z iného dreva.
Produkt bol do 5dni u mňa a na moje prekvapenie ešte krajší ako na fotkách zaručene ODPORÚČAM. -
Tovar zodpovedal obrázku, originálny darček,
Veľmi pekná práca, rýchle doručenie, odporúčam -
- spoľahlivosť, komunikácia so zákazníkom, záujem o klienta a jeho o spokojnosť.
- tovar prišiel veľmi rýchlo
- krištál nezabezpečený proti nárazom o konštrukciu počas prepravy, prišla hrkálka
Rychle dodanie, dobra komunikacia
- Rýchla odpoveď na môj e-mail. Tovar prišiel ako bolo sľúbené.
S obchodom, objednaným tovarom som spokojná.