- Parada som velmi spokojny
Reakcia obchodu Dobremobily.sk
ďakujeme za pozitívne slová na náš obchod a veríme, že nás opäť navštívite.Zákaznícky servis Natália Korgová -
- Rychle vybavenie a dorucenie
Reakcia obchodu Dobremobily.sk
Hodinu po objednaní bol tovar pripravený na vyzdvihnutie.
Dobrý deň ,
ďakujeme za pozitívne ohodnotenie Vášho nákupu u nás.Bude nás tešiť Vaša ďalšia návšteva.
- Rýchle vybavenie
Odporúčam
Zákaznícky servis Dobré mobily -
- Aj napriek malému nedorozumeniu sa rýchlo a bez problému všetko vyriešilo k mojej spokojnosti a aj touto cestou sa chcem poďakovať veľmi príjemnej pani Natálii K.
- Majú sieť predajní kde pracujú šikovný a kvalifikovaný zamestnanci, aspoň teda po mojej skúsenosti v predajni: TESCO Prešov. Milý pán my nalepil ochranné sklo, kvalitne a bleskovo rýchlo. Vysvetlil, poradil čo a ako.
Serioznosť, Rýchlosť , Komunikácia
Reakcia obchodu Dobremobily.sk
ďakujeme za pozitívne slová na náš obchod a veríme, že nás opäť navštívite.Zákaznícky servis -
Skúsenosti boli fajn.☺
- Rychle dorucenie
- Dobra cena
- Vyborna komunikacia cez e-mail
- Osobny odber v BA
- Chat na webe je nepouzitelny (cakanie na operatora 1h, dalsia 1h cakanie na odpoved)
Zákaznícky servis Dobré mobily -
Tovar doručený v poriadku som maximálne spokojný ďakujem
Zákaznícky servis Dobré mobily -
Rychlost, spolahlivost a spokojnost .
- Všetko o.k.
Síce na 2x lebo som mal 2ks tovaru objednané ale prišlo o.k. Vraj každý kus tovar išiel z iného skladu.
Reakcia obchodu Dobremobily.sk
z dôvodu, že tovar sa nachádza nie vždy na jednom sklade expedujeme viac balíkov zákaznikovi , aby objednávka bola kompletne doručená.Ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Zákaznícky servis. -
- Rýchlosť dodania
- dodanie
- komunikácia
- tovar v originál obale bez poškodenia
- Perfektná komunikácia, spolahlivosť
- 2. nakup a spokojnost,co inzeruju ,to splnia
- nema ziadnu ,urcite tam nakupim znovu
Pre mna osobne najlepsi e shop
- Možnosť osobného odberu
- Po objednaní bol tovar pripravený k odberu veľmi rýchlo - v sobotu som objednala, v pondelok už bol pripravený
- Predajňa železničná stanica Košice - veľmi milá obsluha, pán telefón predo mnou rozbalil, zapol, vysvetlil čo bolo treba, poradil.
Určite nákup v tomto obchode odporúčam, majú širokú sieť predajní, dobré ceny, rýchle dodanie. Obsluha veľmi milá, komunikovali so mnou aj telefonicky deň pred odberom, som veľmi spokojná s nákupom.
Zákaznícky servis Dobré mobily -
- Promptné, bezproblémové dodanie mnou vybratého tovaru
- Serioznost, spokojnosť, skvelí prístup
Seriózny obchod bez akýchkoľvek problémov.
Odporúčam !Reakcia obchodu Dobremobily.sk
Zákaznícky servis Dobré mobily -
- Rychle dodanie a bezchybny stav super
Zákaznícky servis Dobré mobily -
Mobil je bjednaný a doručeny. Niet k tomu co dodat. Krabicka bola dobre zabalena a mala aj blombu .
- opis a ceny No1
nemám výrobok kôli splátkovej firme