- Vyhodne ceny, prehladnost, rozumna doba dodania
- nic som nepostrehol
Vsetko uvedene na stranke platilo, ceny ma DigiHit.sk vyhodne... nemam ziadnu staznost. Budem zvazovat dalsi nakup u tejto spolocnosti v pripade potreby.
- nízke ceny,skoré doručenie
- neviem o žiadnych
super nákup
- Bezkonkurenčná cena
Ked budu mat v obchode pre mna potrebny tovar a vyhodne ceny nakupim v nom opat.
- Dobrá cena výrobkov.
- Vysoká cena za doručenie, 11Eur je fakt veľa, najmä oproti iným obchodom.
- Promptna komunikacia, rychle dodanie tovaru, ktory bol v inom eshope dlhodobo nedostupny.
- mna oslovila perfekna cena Canon 300mm f4L IS do 1298.23.cena bez konkurencie
- kupoval som len raz tak na otazku neviem reagovat
super komunikacia
super servis
super cena produkt
spokojnost -
Nakupil som v DigiHit z dovodu ceny a referencii na obchod.
Som spokojny s poskytovanymi sluzbami.Tovar bol dodany neporuseny, kompletny a presne v termine, ktory bol uvedeny v maily.
Odporucam obchod aj svojim znamym. -
- velmi korektne a promptne vybavenie objednavk
- Pri rovnakej cene ponuka obchod nieco naviac, napr.brasnu k fotoaparatu zadarmo
Dobra cena,prislusenstvo naviac zadarmo
Pozri :hlavne vyhody
Obchod na zaklade vlastnej skusenosti by som odporucal -
- nižšie ceny a rýchle doručenie
- ?
odporúčam vyskúšať
- Vyborna cena oproti ostatnym obchodom a rychla dodacia doba.
- Predajca vzdy odpovedal na dotaz v kratkom case a bol velmi ochotny aj po telefone.
Obchod odporucam aj ostatnym ,je vidiet ze predajcovia maju zaujem predavat tovar o com svedci aj ochota . Ak budem nieco kupovat aj v buducnosti , urcite sa najskor pozriem na tento obchod .
- bola atraktivna cena s bonusom vo forme 8GB karty
- nic negativne som nenasiel az na to porto, to by mohlo byt lacnejsie
bola zaujimava cena, rychla dodacia doba a to pred vianocami, dobra informovanost zo strany obchodu cez email a telefonicky, pri kontrole objednavky som nasiel aj opeciatkovany zarucny list,urcite by som ho dalej odporucal,
- -rychle dorucenie
- -platba na dobierku
- malý sortiment niektorých značiek - napríklad od canonu alebo manfrotta by som si vybral dalsie veci ale tie konkretne neboli v ponuke
- Dobré ceny,rýchle dodanie tovaru.
Odporúčam.
- rýchle dodanie tovaru.
- žiadne nepoznám
bola som s tovarom spokojná aj s rýchlou dopravou.
- Nizke ceny
- Drahe postovne.
- Zla prehladnost objednavky, to znamena nevedela som ci je moja objednavka potvrdena, aby som mohla zaslat peniaze na ucet, nezistila som, ci im peniaze prisli, len mi potom prisiel mail, ze tovar je odoslany. Pocas celeho vybavovania bolo na stranke napisane len :"vyrizuje se".
- Prehľadnosť,rýchlosť
- žiadne
Oplatí sa v tomto obchode nakupovať.
- jednoduchosť
- rýchlosť
- spolahlivosť
doporučujem
- dostupnost tovaru neni vidiet!
ponuka vyhodne produkty, ale nema ich na sklade, ak chce clovek cakat mesiac a viac, nech si tam objedna.
Reakcia obchodu DigiHit.sk
jedná se o výrobky Nikon které nejsou protože továrny Nikon byly zasaženy záplavami v Thajsku. Výroby bude obnovena 2/2012. U produktu je jasně označená dostupnost "NA DOTAZ", stačí si jen dostupnost ověřit!! -
- nákup z bytu
- dlhá čakacia lehota po zaplatení - neistota
musela som zabezpečiť človeka na prevzatie tovaru - čaká už druhý týždeň a tovar nie je doručený