- rýchlosť
rýchlosť dodania tovaru
cena -
- Dobrá cena
- málo tovaru na sklade
Ja som mala tú smolu, že som si objednala tovar, ktorý bol práve vypredaný, takže som musela vyše mesiaca čakať kým obchod naskladní - čo sa mi zdá dosť. Ale zo strany obchodu som hneď po objednaní obdržala e-mailovú správu, v ktorej ma na to upozornili, takže nemôžem im to vytýkať. Po necelých dvoch mesiacoch mi ale tovar prišiel úplne v poriadku. Vopred ma informovali, že budú tovar odosielať.
Nemala by som problém v tomto obchode nakupovať znovu. -
- Dobra cena na trhu
- nedodrziavanie dodacich lehot
- zly pristup
- klamanie o dorucovacich dnoch/casoch
Uz nikdy by som u nich nic nekupil najma cez internet.
- výhodné ceny
- prehľadnosť na internetovej stránke
- dodacia lehota- po 12 dňoch od objednávky tovar stále nemám a ani neviem či ho už majú na sklade
- nakomunikatívnosť zo strany predajcu- neodpisuje na emaily, ani sa nijako neozýva
neodporúčam tento obchod a to z toho dôvodu, že samy nevedia aký tovar majú/nemajú na sklade
aj váš tovar práve nemajú, tak musíte čakať kým sa vám niekto ozve, že ho majú(ja už tak čakám 12 dní)
predajca už neodpisuje na emaily -
Recenzie bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným používateľom.
- ziadne
- doteraz som to nedostal
Fuckers
- výhodna cena
- dĺžka dodania
este mi zatial nič nepryšlo nakupujem tu prvykrát tak neviem či je ta dĺžka dodania normálna.Zatial je to zle!
- Zatial vzdy spolahlive dodanie tovaru bez problemov s obchodom.
- DHL . tovar dodavaju dobre ze nie pozuvany a vypluty
Ok. odporucam
- Ojednavka a a faktura v CZ korunach
- 4x čistenie čipu na zrkadlovku nedáva obchod ako uvadzajú ,ale výrobca .
Reakcia obchodu DigiHit.sk
4x čištění čipu dává opravdu výrobce, ale jen fotoaparátům určeným pro SK a CZ trh. Tím poznáte zda je produkt určený pro SK a CZ trh a budete mít bezproblemmovou záruku 2 roky. My nabízíme vše pro regiony SK a CZ. -
- -dobre ceny
- -pohotova obsluha
- -erudovany personal
- ziadne som nezistil
-odporucam vrele tento internetovy obchod
- telefonickom rozhovore mi bol poskytnuty
vyborny vyklad o tovare vyborna a erudovana ponuka -
- - prehľad
- - ústretovosť
- - rýchle dodanie
- - nízka cena
- neviem
odporúčam ho
dobrá cena, tovar skladom, výborná komunikácia s predajcom
- velmi dobra cena tovaru
- siroky vyber
- v cene tovaru plus darcek
- alebo zvyhodneny set tovarov(napr. telo+objekt+karta+brasna)
- v eshopovom obchode neistota v dodani tovaru oproti kamennemu obchodu,ocenila by som presne uviest kedy je predpoklad dodania tovaru
urcite odporucam, serioznost, dobra komunikacia,vyborna cena,pomerne rychle dodanie
- Dobré ceny a produkty
- Komunikacia a informatívnosť o dodaný produktu
Dobré ceny a prehlad tovaru ale dať si pozor na doručenie radšej objednávať tovar s predstihom
- Nedošla mi komplet objednávka ale faktúra bola kompletná platil som prepravcovi.
Mali by si zlepšiť slabinu pri kompletizácii objednávok.
- tovar na sklade, dobrá cena, rýchle dodanie
veľmi spokojný
- Spolahlivost
- Puzdro v cene fotoaparátu.
- Vysoká cena dobierku. 9eur. DHL dorucovanie neflexibilne, nepochopiteľné postupy pri zmene dorucovacej adresy, zlá komunikácia s DHL.
Obchod bez problémov, ak nepouzije na doručenie DHL.
Tovar som objednal a nebol ani po troch týždnoch doručený,pritom píšete že odosielate do dvoch dní.
Reakcia obchodu DigiHit.sk
jedná se o nedostatkové zboží a každého zákazníka na to upozorňujeme!! Dodací lhůta některých výrobků Nikon bohužel je dlouhá z důvodů nedodaní ze strany Nikonu.