- neviem o žiadnych
- Po 9 dňoch od podania objednávky obchod ju nepotvrdil ani nedal žiadne vysvetlenie, na e-maily neodpovedal a nebolo sa možné ani dovolať telefonicky. Objednávku som preto stornoval.
Neodporúčam. Nulová komunikácia so zákazníkom.
- neviem o nich
- tovar mi bol dorucený ,ale niektoré prislušenstvo mi nebolo dodane usb kabel,takže produkt ani sme nevedeli odskušať a ktovie či ešte aj to funguje
nekomentujem
Poslali mi zlý tovar, hneď na druhý deň som ho vracal. Reklamáciu uznali a odpísali mi, že mi pošlú peniaze naspäť. Bez 4 dní je to už mesiac, čo som tovar posielal a doteraz mi peniaze neprišli, hoci podľa zákona na to majú 15 dní od obdržania. Na poslednú urgenciu mi neodpovedali, takže neodporúčam.
- Na diaľkovú spúšť to bol pre mňa jediný dostupný obchod, zdá sa aj cenove prístupný.
- Využil som výhodu nákupu z domu.
- Doručená spúšť pre Pentax K 5 nepracuje.
- 2x som zaslal otázku do obchodu, či netreba dať do spúšte bateriu. Z dodaného návodu to nie je zrejmé. Tiež nie je zrejmá kompaktibilita s PENTAX K 5. (k úkonu by bolo treba odskrutkovať 3 skrutky krytky, čo som z dôvodu obavy o porušenie záručných podmienok doteraz neurobil). Doteraz som nedostal žiadnu odpoveď, ktorú očakávam nutne do 30. 12. 2012.
- K výrobkom nie je dodaný návod k obsluhe v jazyku spotrebiteľa.
- V materiáloch sú pravopisné chyby ( napr. Vážený zákazníci (hrubka....)
Po odstránení nedostatkov doporučujem nákup.
Reakcia obchodu DigiHit.sk
vážený pane, z obchodu DigiHit.sk jste kupoval pouze filtr hama polarizační 62mm. V poznámce jste měl požadavek na zaslání spouště pro Pentax, my na Pentax nic nevedeme, zaslali jsme pouze filtr. Takže co se týče hodnocení ke spoušti určitě nepatří nám.
S pozdravem Maštera -
- výhodné ceny
- prehľadnosť na internetovej stránke
- dodacia lehota- po 12 dňoch od objednávky tovar stále nemám a ani neviem či ho už majú na sklade
- nakomunikatívnosť zo strany predajcu- neodpisuje na emaily, ani sa nijako neozýva
neodporúčam tento obchod a to z toho dôvodu, že samy nevedia aký tovar majú/nemajú na sklade
aj váš tovar práve nemajú, tak musíte čakať kým sa vám niekto ozve, že ho majú(ja už tak čakám 12 dní)
predajca už neodpisuje na emaily -
- výhodna cena
- dĺžka dodania
este mi zatial nič nepryšlo nakupujem tu prvykrát tak neviem či je ta dĺžka dodania normálna.Zatial je to zle!
- Dobré ceny a produkty
- Komunikacia a informatívnosť o dodaný produktu
Dobré ceny a prehlad tovaru ale dať si pozor na doručenie radšej objednávať tovar s predstihom
- Nedošla mi komplet objednávka ale faktúra bola kompletná platil som prepravcovi.
Mali by si zlepšiť slabinu pri kompletizácii objednávok.
Tovar som objednal a nebol ani po troch týždnoch doručený,pritom píšete že odosielate do dvoch dní.
Reakcia obchodu DigiHit.sk
jedná se o nedostatkové zboží a každého zákazníka na to upozorňujeme!! Dodací lhůta některých výrobků Nikon bohužel je dlouhá z důvodů nedodaní ze strany Nikonu. -
- dostupnost tovaru neni vidiet!
ponuka vyhodne produkty, ale nema ich na sklade, ak chce clovek cakat mesiac a viac, nech si tam objedna.
Reakcia obchodu DigiHit.sk
jedná se o výrobky Nikon které nejsou protože továrny Nikon byly zasaženy záplavami v Thajsku. Výroby bude obnovena 2/2012. U produktu je jasně označená dostupnost "NA DOTAZ", stačí si jen dostupnost ověřit!! -
- nákup z bytu
- dlhá čakacia lehota po zaplatení - neistota
musela som zabezpečiť človeka na prevzatie tovaru - čaká už druhý týždeň a tovar nie je doručený
- nedodržaný sľub dodacej lehoty
- ceny
- neplatí sa DPH
- dlhé čakanie
Je to v pohode e-shop, len budeš dlho čakať na tovar.
- rozumne ceny
- tovar mi bol presmerovany na ine psc a tym padom bolo aj jednodnove meskanie co by ma az tak nenahnevalo ale to ze bol tovar doruceny mojem mame ale nie mne ma presvedcilo o tom ze uz viac vase sluzby nevyuzijem. pokial mate uvedeny kontakt riadte sa nim a nespoliehajte sa na priezvisko! ak by to bol balicek ktory je sukromny?alebo nebodaj darcek a vy by ste jej ho dorucili?
nezodpovedny pristup v komunikacii s prijemcom!
Reakcia obchodu DigiHit.sk
za špatné vyplněné PSČ se omlouváme. Bohužel, že kurýr vydá balík někomu jinému za to nemůžeme my, ale kurýrní služba.