- Krabička na přenos brýlí.
- Hadříček na čištění brýlí.
Objednal, zaplatil, přišlo do 3 dnů.
Problémi zatím žádné. -
spokojenost
Velmi rychlé jednání i doručení, velká spokojenost
- Bleskurýchla komunikácia na detailnej úrovní v prípade otázok.
- Rýchle doručenie a informovanie o priebehu stave objednávky.
- Kvalitné okuliare za slušnú cenu, ktorých kúpu rozhodne neoľutujete !
- Chalani sa vyznajú v svojom odbore, kolega vravel, že predstaviteľ je často prítomný i na svojom twitch kanály, kde hráva hry a nemá problém hneď zodpovedať na otázky ohľadom svojich produktov.
- Okrem okuliarov, ktoré tam majú a sú na veľkej úrovní, žiaľ očividne v budúcnosti tam nenakúpim nič iné okrem príslušenstvá k okuliarom. Pre mňa výber je v podstate malý a nezaujímavý. Podložkám k myšiam a klávesniciam naozaj neverím a je mi lepšie bez nich, tričká sú pekné, ale s nič moc potlačou (len veľké Davis) a pre mňa malými veľkosťami.... Okrem toho ma nič nenapadá, všetko fajn. Určo však čo sa týka poradenstva a okuliarov sú to môj obchod !!! ;-)
Obchod nám doporučil dobrý Kolega, ktorý má tričko z nejakej akcie v BA , keďže pracovné dni sedíme nonstop 8 hodín v kanceláriach (kde sa od okien do očí odráža svetlo ak je zapnuté) tak dal tip na herné PC okuliare, ktoré by sme mali pozrieť tam a sám ma dlhodobý záujem si nejaké kúpiť. Úprimné bol som veľmi skeptický....som však nakoniec rád, že som si objednal a narazil na profíkov v svojom odbore!
Ľudia v DE1S nemali problém mi objasniť všetky moje otázky bleskovou rýchlosťou a do detailov. Takže nebolo prečo váhať.
Keďže mojím Hobby popri čítaní množstva kníh je aj občasné hranie hier a počúvanie hudby popri písaní recenzií vrhol som sa po najnovších okuliaroch WALLHACK. Sú geniálne k sluchadlám a padnú tak dobre, že človek ani nevie , že ich má, ale pritom rozdiel je po práci na počítači cítiť. Predtým som doma ani nemohol sadnúť po práci k počítaču, oči unavené, vysušené, po troch dňoch pomaly spálené, teraz NIČ. Absolútna paráda, ako keby som ani za ním v práci nesedel.
Odkedy ich mám, nosím ich aj vonku ako štylovky zvládnu v pohode i slnečne lúče, púzdierko je pevné a odolné zmestí sa všade a handrička k okuliarom je neskutočne jemná a účinná. Vyzerám v nich dobre. :-D -
Na mail nereagovali ale na telefonát áno. Rýchlo poradili a dohodli sme sa na dodaní. Tovar dodaný na čas aký som potreboval. Teda veľká vďaka, keďže išlo o darček.
- Rychle dorucenie
Moj nazor je celkovo dobrzy a po kupe poslozky sa len zlepsil
nakupoval som prvý krát a spokojnosť :-)
- DORUCENIE
proste bez informacii čakať pomaly druhý týžden na objednavku je v 21. storočí ako možné ?
- Tovar skladom