Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Tovar splňa všetky požiadavky - výborné, dobre sadnúce, ľahké okuliare k počítaču; nosenie citeľne znižuje pocit únavy očí.
  • 10 %

• Výhodou DEV1S je, že vás už po prvej kúpe elegantne pripraví na život zákazníka náhradných dielov.
    • Nekvalitné produkty
    • Zlá komunikácia
    • Dlhá doba doručenia (stolička cca 2 mesiace)

DEV1S na prvý pohľad pôsobí ako prémiová značka. V praxi ide o sériu produktov, ktoré sa postupne rozpadajú pri úplne bežnom používaní – a ešte väčším sklamaním je spôsob, akým firma rieši následky.

Na stoličke mi najskôr praskol zvar operadla – vtedy reklamáciu uznali a poslali nový kus. Vytvorilo to vo mne dojem, že ide o serióznu firmu, ktorá si za kvalitou stojí. Bol to omyl.

Krátko po uplynutí záruky sa začal lúpať povrch podsedáku. Opäť pri normálnom sedení, žiadne extrémne zaťaženie. Odpoveď? „Mechanické opotrebenie, výnimočný jav, nestretli sme sa s tým.“ Ako riešenie mi ponúkli, aby som si nový podsedák kúpil – najskôr za 70 €, po dlhom doťahovaní ako „maximálny ústup“ za 50 €. Inými slovami: zaplaťte za to, že sa náš materiál rozpadol.

A tým to nekončí. Slúchadlá DEV1S? Po krátkom čase sa začala šúpať koženka. Podložka pod myš? Tenká ako papier, po pár mesiacoch sa začala žmolkovať a jednotlivé vrstvy sa od seba odlepovať. Všetko pôsobí pekne len do momentu, kým to nezačne reálne slúžiť.

Komunikácia firmy je kapitola sama o sebe – zdĺhavá, obhajujúca sa, s náznakom, že problém je vlastne na strane zákazníka. Keď sa niečo pokazí po záruke, zrazu sa dozviete, že ide o „bežné opotrebenie“, aj keď ide o časti, ktoré by mali vydržať roky.

Ak hľadáte značku, ktorá dobre vyzerá na fotkách, ale v realite ponúka produkty s životnosťou na hrane záruky a následne vás presmeruje do sekcie „náhradné diely“, DEV1S je správna voľba. Ja som však očakával viac než dizajnový nábytok a príslušenstvo s trvanlivosťou rýchloobrátkového tovaru.

• Vynikajuca podlozka

• Prehľadne a skvele ceny
    • Kvalitne a pekne vyzerajúce produkty
    • Komunikácia 0 bodov
    • Dlhá čakacia doba obkednane pondelok doručené piatok
    • Zlý vyber kuriérske spolocnosti

Stolička je kvalitná, materiál príjemný.

• tovar bol síce nepoškodený a vyzerá ako nový ale vnútro bolo ako keby rozbalené, káble boli rozmotané a produkt bol vybratý z tej bielej ochrannej fólie

• Rychle dodanie a skvelý produkt. Oveľa lepšie sa mi hrá

• Lahke ohybne pekny dizajn

Super obchod ,odporúčam všetkým,kvalita na úrovni.

Tovar prisiel do 3 dni od objednania, super ❤️

Veľmi dobré okuliare,odporúčam.

I must say, the frame of the glasses feels so gentle that I afraid it will brake from my touch. Otherwise it is very nice

Obchod je velmi dobry dobre veci pre hracov maju odporucam fakt kadzdemu

• Celkovo zlé a lacné spracovanie
    • Zle cez ne vidieť
    • Vôbec nepomáhajú únave oči
    • Drahé "takmer až luxusné" balenie aby produkt vyzeral drahšie ako v skutočnosti je
    • Nemajú pánty iba compliment mechanism takže a rám je v veľmi tenkého plechu

Reakcia obchodu DEV1S

mrzí nás, že produkt nenaplnil Vaše očakávania. Vašu spätnú väzbu berieme vážne a je nám ľúto, že ste neboli spokojný(á) s kvalitou spracovania ani funkčnosťou okuliarov.

Radi by sme však zdôraznili, že s podobnou recenziou sme sa od začiatku predaja tohto modelu nestretli. Aj preto nás o to viac mrzí, že vo Vašom prípade produkt nesplnil očakávania.

Budeme vďační, ak nás kontaktujete priamo – radi s Vami nájdeme riešenie alebo ponúkneme vhodnú alternatívu.

Ďakujeme za spätnú väzbu a prajeme pekný deň.

Tím DEV1S

• Rychle vybavenie a dodanie tovaru
    • Jednoduche balenie
    • Ziadny darcek

Jednanie bolo rychle a dodanie ultrarychle , len to prislo v obalke a skatulky dobite. Pri tovare za 50 euro by som cakal aspon nalepku alebo kod na 10% alebo mozno letacik s informaciami o produkte.

Objednané okuliare 2*Wallhack black a 1* čistič na okuliare a dorazili mi iba 1*okuliare Wallhack black a 1* čistič na okuliare

Reakcia obchodu DEV1S

ďakujeme za spätnú väzbu a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu. Došlo k chybe pri balení na sklade, ktorá však bola ihneď po nahlásení vyriešená – chýbajúci tovar sme Vám následne doposlali.

Mrzí nás, že objednávka nebola v poriadku hneď na prvýkrát, a veríme, že ste s doručeným riešením spokojný(á).

Ďakujeme za pochopenie.

Tím DEV1S

• Super rýchlo cez Packetu

Skvelý prístup k zákazníkom a super okuliare. Odporúčam.

• Rýchle doručenie
    • Profesionálny prístup
    • Férová cena
    • Žiadna

S nakupom som bol velmi spokojný podložka je perfektná , drží na akomkoľvek povrchu , nekrčí sa , odporúčam :)

Bol to už môj tretí nákup v tomto obchode a zakaždým som bola veľmi spokojná...aj s cenou, dizajnom, komunikaciou.