• Objednal som čistiaci sprej na okuliare a keď som otvoril balíček polovica z neho bola vyliata v balíčku

Reakcia obchodu DEV1S

Dobrý deň, veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Problém zjavne vznikol pri preprave tovaru. Ako ospravedlnenie vám zasielame nový sprej.

• Prislo mi uplne neco jineho co je o 500 Kc levnejsi a ve zprave mi bylo receno ze balik prijde spravny a ze byl odeslan. Je to skoro 10 dni... zatim nic neprislo, coz je divne

Prisla mi spatna barva bryli, objednal jsem si zlutou a prisly mi cerne

• Originál eshop, žiaľ objednaná vec inde ešte nieje dostupná ale tajne dúfam že bude.
    • Slabá a pomalá komunikácia mailom.
    • Doba dodania na vec ktorú majú skladom je katastrofálna
    • Doba dodania do 48h je čisto zavádzajúca informácia

Chvália sa doručením do 48h, objednával som to síce 13.3 v stredu večer takže pochopil by som ak by to prišlo v pondelok 18.3. ale prišlo to dnes 21.3. Podotýkam že to mali na sklade a ledva odpísali na mail, ten som musel poslať druhý krát a aj to mi odpísali že to 17. bolo expedované. Čo podľa dopravcu pravda nebola lebo dopravcovi to bolo podané až 19.3.

• pride mi to tenke tak nekvalitne to na mna posobi

• Rýchlosť doručenia
    • Komunikácia pri vráteni tovaru

Veľmi zlá komunikácia pokiaľ chce človek vrátiť tovar. Riešim to s nimi cez mesiac a doteraz nemam ani poriadne vyjadrenie ani peniaze.

• zavádzajúce dodanie do 48 hodín
    • komunikácia

objednal som si dve podložky a prišla jedna, po telefonáte mi povedali že mi ju pošlú... prešli 3 mesiace a stále nič

Reakcia obchodu DEV1S

Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a určite spravím všetko pre Vašu spokojnosť. Budeme Vás kontaktovať prostredníctvom emailu.

Tím DEV1S

• Tovar mi prišiel poškodený
    • Obchod nekomunikuje cez e-mail
    • Opierky rúk majú nadmernú vôľu

Tento tovar by som si druhý krát už neobjednal.
    A od obchodu Dev1s by som si nekúpil už nič.
    Nakoľko v prípade reklamácii absolútne nekomunikujú.

Tovar som reklamoval a poslal späť.Odvtedy ani okuliare ani peniaze.Komunikacia nulová.Uz by som odtiaľto neobjednal nič!!!

Reakcia obchodu DEV1S

Vaša reklamácia bola uznaná. Obratom sme Vás poprosili o IBAN účtu, na ktorý si želáte peniaze vrátiť. Z Vaše strany však ku odpovedi nedošlo ani po opätovnom požiadaní o IBAN. Ako náhle nám poskytnete IBAN účtu, peniaze budú vrátené.

S pozdravom DEV1S

• tovar skladom ani po 8dnoch nebol doruceny a mam hodnotit

Reakcia obchodu DEV1S

z dôvodu predvianočného návalu objednávok v kombinácii s aktuálnou COVID situáciou dodanie objednávok predlžuje, za čo sa ospravedlňujeme.

DEV1S

na stránke je písané ‘doručenie do 48 hodín’, odvtedy prešli 4 pracovné dni a zásielku stále nemám

• DORUCENIE

proste bez informacii čakať pomaly druhý týžden na objednavku je v 21. storočí ako možné ?