- zavádzajúce dodanie do 48 hodín
- komunikácia
- objednal som si dve podložky a prišla jedna, po telefonáte mi povedali že mi ju pošlú... prešli 3 mesiace a stále nič
Reakcia obchodu DEV1S
Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a určite spravím všetko pre Vašu spokojnosť. Budeme Vás kontaktovať prostredníctvom emailu.
Tím DEV1S -
- Dobrá cena
Popici okuliare hned ako som si ho nasadil sa mi zlepsil aim v csku a dokonca ma oci neboli to je hlavne…
Dev1 best
První nákup a vše proběhlo jak má i kvalita se zdá být slušná...za mne zatim spokojenost
- Špecializácia na gejming príslušenstvo
- Proklamované doručenie do 48 hod po objednávke sa teda nekonalo a ani nikto nedal vedieť :(
- Rychlost doručení
- Komunikace
- Přijatelná cena
Brýle splnily moje očekávání. Naprostá spokojenost.
- Rýchle doručenie
- Profi prístup
- Rýchle doručenie
- Dobrá kvalita
Rychlé vyřízení mé objednávky. Pružná komunikace i přes SMS.
Rýchle dodanie tovaru
- rychlost dodání
- Docela dlouhá doba odeslaní
Rýchle dodanie, kvalitný výrobok
- Rychle dorucenie
výhoda
- Produkujú naozaj veci čo PC hráči potrebujú
- Celkom dlhá dodacia doba
Objednavajte trochu skôr pred vianocami lebo potom je dlhá dodacia doba
- Poměrně rychlé doručení
- Pohodlnost židle
- Možnost nastavení úplně každé části židle (polohovací opěrka, nastavitelné opěrky na ruce apod.)
- Židle je opravdu robustní, vysoká hmotnost samotné židle přidává její kvalitě.
- Nepřehledný návod na složení židle, osobně bych uvítal něco přehlednějšího. Případně v dnešní době video s návodem na složení?
- Nedodržení dodací lhůty, pravděpodobně chyba na straně dopravce DPD. (přišla mi SMS s datumem doručení, ale dorazila o den později, bez jakékoli upozornění)
Tovar prišiel v poriadku, avšak jednu vec, by som chcela podotknúť a to je to, že okuliare boli v puzdre a boli vložené do sáčku od kuriérskej spoločnosti, mohli by ste ich podľa mňa radšej baliť do krabice.