Čo mám hodnotiť? Že je tovar dávno uhradený a ja tovar stále nemám ?
- Ziadna spatna informacia o dodani alebo nedodani tovaru
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi sa Vám ospravedlňujeme za problémy s tovarom. Ďakujeme Vám však za zdelenie spätnej väzby, pokúsime sa v tomto ohľade zlepšiť.
S priateľským pozdravom
Zuzana z Dekolamp.sk -
- Dotazník spokojnosti mi poslali o 1-2 dni skôr ako som mala doručený tovar
- objednala som si stolovú lampu v hodnote 80eur čo nie je málo, pri lampe bolo uvedené "tmavohnedá", na obrázku tak isto tmavohnedá, presne taká tmavá akú som potrebovala . v skutočnosti mi prišla lampa škoricovo-až rišavo hnedej farby,,, úplne niečo iné ako malo byť,,, zrejme mi neostáva nič iba zbrúsiť namoriť na tmavohnedú a nalakovať,,,, Ďakujem za takú skúsenosť, nikdy viac,,,, neznášam keď zákazníka zavádzate informáciami a fotografiami produktov a realita je úplne niekde inde
Pri nakupe tak draheho tovaru by som ocakavala ze ked nie je obchod schopny v deklarovanom termine vyskladnit tovar tak sa aspon ozve. Tovar skladom som objednavala 4.8 - mal to byt darcek na narodeniny 16.8. Prisla mi sprava ze tovar bude vyskladneny 21.8, tak som oslavencovi vysvetlila ze darcek mu dam po termine lebo mal byt doruceny dnes 23.8. Ziadna sprava od obchodu, ziadna komunikacia so mnou ako zakaznikom. Este stastie ze som za tovar nezaplatila. Takze obchod neodporucam
Ziadala som dodanie do konca tyzdna a neboli schopni mi to do dnesneho dna dodat. Neodporucam.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté nedorozumenie, snažili sme sa Vám vysvetliť prečo je termín expedície 3-7 dní ako máme uvedené aj na e-shope a žiaľ neevidovali sme informáciu z Vašej strany o stornovaní objednávky.
Prajeme pekný deň
Zuzana z Dekolamp.sk -
Po týždni od objednávky žiadna spätná väzba, telefón nik nedvíha.
- Neseriozne jednanie
- Nepravdive informacie na stranke
Ked som si tovar objednavala 7.12. na stranke bolo uvedene,ze je skladom a expedovat ho budu 13.12.2021. 14.12. mi poslali email,ze tovar bude expedovany 28.2.2022.
Jednanie povazujem za velmi neprofesionalne. -
- Dostupné ceny
- Široká ponuka produktov
- Nepresné údaje
- Tovar pofidernej kvality
Dosť ťažko sa mi hodnotí takýto obchod plný otáznikov. Široký výber tovaru je fajn, ale keby sa sústredili viac na kvalitu tovaru a aj jeho celkovú prezentáciu. Ja som si objednal svietidlo 12w, prišlo mi 10w, čiže chybný popis. Čo ma najviac zarazilo, že dané svietidlo bolo rozbalené, v balení chýbalo príslušenstvo (hmoždinky so skrutkami) a mám pochybnosti, či sa nejedalo o nejaký výstavný kus - o tom som nebol vopred informovaný. Takisto bol tovar trochu poškodený (malá preliačinka), ale už tam bola hrdzavá bodka. Keďže som svetlo potreboval celkom súrne a nechcel som čakať ďalší mesiac na vybavenie reklamácie, tak som si ho namontoval a nejdem nič riešiť. Ináč, s kvalitou dopravy som spokojný, aj s prepravným balením, to bolo na dnešné pomery priam až extrémne dobre zabalené.
- Doba dorucenia
Na tovar som cakal viac ako 3 tyzdne aj napriek tomu, ze povodne bol tovar skladom. Tovar bol odoslany az ked som napisal treti email, od toho momentu mi tovar bol doruceny nasledujuci den.
- 14 dní čakám na tovar a telefón v eshope nikto ani nezdvíha...
- Na webe obchodu bola informacia, ze objednavany tovar je na sklade a dodaju ho do 3-7 dni. Ukazalo sa, ze dodavatel ho vobec nedodava a bude k dispozicii najskor o dva a pol mesiaca. Aj v case, ked mi tuto informaciu mailom oznamili, tovar este figuroval na ich webe s dodanim v termine 3-7 dni.
Co mam ohodnotit,ked objednany tovar som este nedostal,
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
v systéme vidím, že balíček prevzala prepravná spoločnosť dňa 4.6. Bohužiaľ, dotazník spokojnosti zasiela automaticky Heureka, takže nemôžeme ovplyvniť, kedy vám dotazník príde. Ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. Ďakujeme za spätnú väzbu.
Anna z Dekolamp.sk -
Tovar bol síce dodaný veľmi rýchlo, no objednaná lampa mala uvedený material kov a pritom je textilná, upravte si popis nakoľko je toto zavádzanie spotrebiteľa. Na stránke máte k danej lampe v ponuke rovnaký luster a pri ňom je už uvedený materiál tkanina. Keby sme vedeli, že lampa nie je kovová tak ju neojednáme.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknutú chybu pri Vašej objednávke. Informáciu odovzdám na príslušné oddelenie, kde chybu napravia. Ak nie ste spokojný s tovarom, prosím kontaktujte zákaznícku podporu na emaile [email protected], kde sa s Vami dohodnú na prípadnom riešení tohto problému.
- Dlhé vybavenie objednávky
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi sa Vám ospravedlňujeme za problémy s doručením tovaru. Ďakujeme Vám však za oznámenie spätnej väzby, v rýchlosti sa snažíme konkurovať rýchlosti svetla, ale nie vždy to vyjde. Pokúsime sa v tomto ohľade zlepšiť.
Anna z Dekolamp.sk -
Pošlete mi dotazník a lampa stále nedorazila tak tomu naozaj nerozumiem
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
bohužiaľ dotazník spokojnosti zasiela automaticky Heureka, takže nemôžeme ovplyvniť, kedy Vám dotazník príde. Ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. Ďakujeme za spätnú väzbu.
- Rýchla doprava - 2 dni
- Jednoduchá objednávka v e-shope
- Nedodané súčiastky k upevneniu.
- Škoda že k produktu nedodávajú aj svetlá.
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi sa ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie s objednávkou. Ak v balení niečo chýba, kontaktujte prosím našu zákaznícku podporu na emaile [email protected], kde Vám pomôžu nájsť riešenie tohto problému.
Tovar nedorazil
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
v systéme u Vašej objednávky vidím, že tovar bol doručený 5.3. 2021 na dobierku, ktorá ale nebola uhradená, to pravdepodobne viedlo k vráteniu tovaru. Ak ste neboli nijako informovaný o doručení tovaru, kontaktujte prosím našu zákaznícku podporu na emaile [email protected], kde sa pokúsia vyriešiť tento problém s doručovacou spoločnosťou.
- Žiadna odpoved´ žiadna komunikacia
Reakcia obchodu Dekolamp.sk
veľmi sa ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie. Bohužiaľ súčasná situácia ovplyvňuje aj pracovníkov na zákazníckom servise, ktorí sa snažia zvládať veľké množstvo otázok. Ďakujeme za spätnú väzbu, pokúsime sa v tomto ohľade zlepšiť.
- Zlá komunikácia s obchodom
Tovar bol objednaný 10. a dodnes neprišiel, keď bol problém nezavolali, čakali hoci tam mám telefónne číslo, pred siedmymi dňami faktúra uhradená a tovar nikde.
- Samozrejme píšu že je niečo skladom, vy to objednáte a potom Vám stornujú objednávku s odôvodnením že na vašu žiadosť bola objednávka stornovaná a po dopytovaní zistíte že stornovali objednávku preto, že tovar nie je na sklade