Rychlost/ceny

• sortiment
    • ceny
    • sieť predajní

konečne normálne stavebniny s funkčným eshopom

• tovar objednaný aj vopred uhradený a stále nedodaný.. už 9 kalendárnych dní

Reakcia obchodu STAVEBNINY DEK

Dobrý deň, mrzí nás, že ste neboli s nákupom u nás spokojný. Nakoľko išlo o tovar na centrálnom sklade, jeho dodanie na danú pobočku trvá dlhšie ako obvykle. Na túto skutočnosť ste boli upozornený aj mailom od pracovníka pobočky. Aktuálne robíme všetko pre to, aby bol tovar naskladnený v čo najkratšom čase a bol pripravený na vydanie. Ďakujeme za trpezlivosť a ospravedlňujeme sa za komplikácie v dôsledku zdržania pri prevoze. S pozdravom, Stavebniny DEK.

ok

• Rýchlosť dodania. Tovar skladom. Akcie.

Perfektný prístup, ochota poradiť, pomoc pri výbere

Cenovo je obchod v poriadku dovoz bol tiež v poriadku a však pani ktorá vybavuje objednávky je extrémne nepríjemná začne kričať do telefónu kde je platba pritom som ju uhradil v deň kedy mi prišla faktúra. Pri vracani paliet bola pani zasa nepríjemná čiže obchod v poriadku ale pani ktorá to rieši celé zle a to som počul od viacerých ľudí

Reakcia obchodu STAVEBNINY DEK

Dobrý deň, mrzí nás, že ste u nás neboli spokojný. Našich pracovníkov pravidelne školíme a vedieme vždy k profesionálnej a vecnej komunikácii so všetkými zákazníkmi. Po prešetrení sme bohužiaľ neboli schopní vyhodnotiť, kedy došlo k údajnej neprimeranej reakcii nášho zamestnanca, keďže sa jednalo o e-shopovú objednávku, ktorá bola vybavovaná prevažne e-mailom. Ak nám poskytnete bližšie informácii k udalosti (napr. čas kedy k tomu došlo), radi sa prípadu povenujeme. S pozdravom, Stavebniny DEK.

• Rýchly a pohodlný internetový nákup s možnosťou dodatočného prevzatia tovaru v predajni DEK. S platbou pri prevzatí.
    • Prijateľná cena bežných polystyrénových tabúľ bielej farby. Použijem ich do 90 mm hrubej steny záhradného domčeka z dreva. Kostra z hranolov 100x50 mm + EPS 70 F hrúbky 50mm + 2 x tatranský profil hr. 20mm t.j. z vonka i vnútra. Bez plánovanej zimnej prevádzky budúcej chatky v priestrannej záhrade RD.

• Prehľadná stránka e-shopu.
    • Možnosť vyzdvihnutia tovaru na predajni (sklade).
    • Tovar pripravený vopred.

• široký sortiment stavebného materiálu a náradia
    • požičovňa náradia

Rýchlosť spracovania

• Rýchla a čistá práca

Ochotný a ústretový prístup. Vyzdvihnutie materiálu bez dlhého čakania. Prijateľné ceny.

• Rýchle vybavenie
    • Celkovo dobrý dojem
    • Príjemný personál

• široký sortiment stavebného materiálu a náradia
    • požičovňa náradia

• pomohli, poradili

• príjemná a nápomocná obsluha
    • dobré ceny
    • pekné priestory
    • jednoduché pristavenie auta pri odbere
    • sortiment na e-shope je len malá časť z toho čo vedia dodať

• Sortiment

Maximálna spokojnosť po všetkých stránkach.

Veľmi milí perdonál na call centre a kurier bol super.