- rychle pripravenie k vyzdvihnutiu (tovar mali na pobocke)
- jednoduche objednanie
vsetko OK
Škoda, že dosť rybárskych potrieb nemajú ani na predajni Pharos.
spokojnosť
- Natrafili sme na velmi milu ochotnu slecnu. Ktora nam poradila vsetko ohladom aplikacie atd.,
- výborný výber rozličného tovaru
- super ceny
Nákup a dodanie bol v poriadku.
Veľmi zle opísaný produkt, je to šuštákova bunda, nie ľahká snowbordová bunda.
Reakcia obchodu Decathlon
Vážený zákazník,
ďakujem za spätnú reakciu.
Vašu recenziu sme preposlali na zodpovedné oddelenie, ktoré následné preverí, kde vznikol prípadný problém.
V prípade, že sa jedná o nesprávny popis na našej stránke, bude to opravené, alebo doplnené o ďalšie špecifické údaje k predmetnému produktu.
Prajeme Vám príjemný deň.
Tím Decathlon -
- Rýchle doručenie tovaru.
- Dobrá kvalita za dobrú cenu.
- Vyzdvihnutie zadarmo.
- Rýchlo a kvalitne
Žiaľ zakúpené produkty hodnotiť neviem, iba kvalitu služieb, ktorú spoločnosť DECATHLON svojim zákazníkom poskytuje.
Dňa 25.11. 2024 som zakúpila produkty, ktoré boli skladom a za pár dní som dostala informáciu, že balík bol odovzdaný zmluvnému dopravcovi PACKETA.
Nakoľko balík nebol dodaný v časovom horizonte, ktorý mi spoločnosť DECATHLON. avizovala, proaktívne som kontaktovala zákaznícke centrum spoločnosti DECATHLON (4 razy) a dopytovala sa na objednávku. Prístup pracovníkov je veľmi vlažný. Bolo mi povedané, že písomne kontaktovali dopravcu a budú ma kontaktovať, keď od dopravcu budú mať informáciu, kde balík je. Termín vyriešenia stratenej objednávky nie je žiaden. Mám čakať. Od posledného telefonátu ubehol týždeň.
Dnes je 12.12.2024 t.j. od riadneho uhradenia objednávky ubehlo 2.5 týždňa a ja nemám ani zakúpený tovar, ani svoje peniaze a ani termín kedy by mi mohol byť tovar dodaný, a či vlastne vôbec.
Nákup v internetovom obchode spoločnosti DECATHLON dôrazne neodporúčam.Reakcia obchodu Decathlon
ďakujeme za spätnú informáciu.
Za vzniknuté nepríjemnosti spojené s Vašou objednávkou sa Vám ospravedlňujeme.
Bohužiaľ, kým nepreveríme situáciu v externej doručovacej spoločnosti, nedokážeme Vám dať žiadnu informáciu o zásielke. Zistenú informáciu sme Vám podali ihneď, ako sme ju obdržali od kuriérskej spoločnosti.
Prajeme Vám príjemný deň.
Tím Decathlon -
- rychle vybavenie
- velky vyber na objednanie
- cenovo dostupne kvalitne produkty
- rýchle dodanie
Spokojnosť
- Rýchle vybavenie
- velky sortiment vybavenia pre kazdy sport
...rýchlo vybavené..
Odporucam vsetkymi desiatimi
- Dodanie zdarma
- Velmi dlha doba cakania na dorucenie
- Dobrý výber športového tovaru za primerané ceny
Spoľahlivý obchod.
- rychle dodanie,spokojnosť,,,,,komunikácia dobrá