- Dobre ceny, siroky sortiment.
- Presne dodrzany slubeny den dorucenia
Pri kazdom produkte pise kedy je predpokladany cas dorucenia, cize mi to podla najdlhsieho casu vychadzalo na 21.11. a presne dnes tovar prisiel. Spokojnost.
Obojkov a vôdzok sme mali habadej.
Ale toto - do poslednej labky premyslené všetko.
Odporúčam všetkými štyrmi labkami. -
Po objednaní a zaplatení za tovar mi došiel oznam o neuhradenej faktúre. Keďže som mal doklad o úhrade, požiadal som o vrátenie peňazí. Peniaze mi síce vrátili, stále však požadovali potvdenie o úhrade. Uzavrel som prípad tak, že som zaslal potvrdenie o zaplatení aj vrátení sumy.
- žiadnu
- nedodaný tovar
- Super komunikácia,ochota a ústretovosť. Vrelo odporúčam.
Veľmi dlhá doba dodania
- Všetko na jednom mieste
- Naposledy email že je platba prijatá, odvtedy prešiel týždeň ani sa neozvali
- Čakám na tovar, ktorý bol skladom
- Najlepší cesnak za najlepšiu cenu
- Ochota,rychlost,kvalita,spokojnost
- nedostanete, čo objednáte
- nepoliehajte sa tu, že tovar "skladom" je naozaj skladom a objednávku dostanete v krátkej dobe
Asi po týždni mi ráčili oznámiť, že tovar, ktorý mali uvádzaný ako skladom vlastne ani nie je dostupný, či môžu poslať zvyšok. Žiaľ ani zvyšok neprišiel v poriadku, dovolili si svojvoľne zameniť mi 2 ks tovaru, nikdy by som už od nich neobjednala. Nie je to pre mňa dôveryhodný obchod, nedostanente, čo objednáte.
Objednávka nebola vybavená do 19.6.2024.
- v obchode COCOWOODS som po dlhom hľadaní na internete našiel kompót PAPAYA, ktorý plne kvalitou mi vyhovuje
- Široký výber tovaru, výborný podrobný popis tovaru, rýchle dodanie.
všetko ok.
Tovar som si objednala pred týždňom a stále čakám na doručenie.
Po 6 dnoch stale nemam ani tovar, ani peniaze a ani odpoved od obchodu…
nepaci sa mi, ze tovar po tyzdni este nedorazil :-(
Všetko došlo v poriadku
- Objednala som tovar 16.11. zaplatila kartou a do dnes 14.12. tovar nedorazil , na e-maily nik nereaguje a telefonicky sa spojiť nedá- neberú telefón
Som veľmi sklamaná , že na dva e-maily s odstupom týždňa v ktorom som prosila o vysvetlenie čo je so zásielkou nik nereagoval
Doba dodania objednávky sa síce predĺžila,ale vopred mi napísali ospravedlňujúci mail a k objednávke poslali darček navyše,takže spokojnosť