• Objednavka od 21.9.2023 nebola do dnešného dňa doručená (9 dní)! Odpoveď z e-shopu KEDY BUDE MOJA UŽ ZAPLATENÁ OBJEDNAVKA DORUČENÁ zatiaľ nemám.

• dobry obchod

• Relatívne dobré ceny tovaru
    • Extrémne neskorené dodanie, o ktorom vás nikto neinformuje, až keď napíšete ako prvý, tak vám odpovedia, čo sa deje

Celkovo nespokojnosť - extrémne oneskorené dodanie (všetko objednaný tovar bol v čase jeho objednávania skladom), aby som sa dozvedela, čo sa deje, musela som napísať ako prvá s tým, že okrem požadovanej info som sa dozvedela aj to, že nemám hodnotiť na heureka pred dodaním tovaru, že za rok dostanem darček, čo považujem za úplatok (môj názor) - ich rozhodnutie, nebudem sa hádať - dostala dom odsypaných pár banánových chipsov - za mňa trapas. Ale nech len nehaním, tovar prišiel v poriadku, balenie bolo adekvátne. Či zvonu u nich niečo objednám sú veľmi dobre rozmyslím, momentálne sa prikladám skôr k tomu, že nie. PS: takmer rovnaké hodnotenie som dala aj na ich stránku, keďže mi prišiel email s požiadavkou naň a čuduj sa svete - hodnotenie na stránke nie je - žeby ho niekto vymazal? - ak áno, tak trapas č. 2, za mňa - napísala som len to ako to bolo, pričom som uviedla ja to, že ide iba o môj názor a dala som im napriek mojej nespokojnosti tri hviezdičky z piatich, čo nie je zasa až také zlé. PS2: Toto hodnotenie by som ani nepísala, ale keď záhadné zmizlo to na ich stránke, tak som si povedala, že ho dám aspoň sem, keď som ho už bola bývala naformulovala a venovala čas, tak nech nevyjde nazmar.

Neviem,čo pridat či nepridať…objednavka stále nedorazila,tak ani dalej nepokračujem a čakám

zatial tovar nedorazi tak tazko nhodnotit obchod a uz som dostakla druhykrat dotaznikspokojnosti

• veľký výber tovaru skladom
    • dlhšia dodacia doba

Všetko bolo v poriadku, výrobok je dobry a komunikácia bola bezproblémová. Ďakujem!

• ..strašne dlhá dodacia doba!..

Objednala som 5.4.2022..dňa 23.4 som dopytovala objednávku,ktorá ešte nebola ani vyskladnená, až po dotaze mi oznámili, že už je zabalená....14.4. odovzdaná prepravcovi, stojí v depe...doručená bude po Velkej noci,možno 19-20.4...no nikdy viac,tovar bol na sklade, mohli zabaliť a odoslať aj do 5 dní, ako je pri tovare napísané..

• Cena

dlhá dodacia lehota
    tovar v inej farbe, než bol objednaný

• Veľká spokojnosť

• dobrá kvalita kúpeného tovaru
    • prijateľná cena k danej kvalite kúpeného tovaru

S obchodom som spokojná, pomer kvality a ceny tovaru je prijateľný...
    ...snáď len doba dodania je trochu dlhšia - podobný tovar som si objednala ešte v 2 obchodoch (po troche pre test kvality - všetky tri ho mali na sklade, nikto ho nemusel doobjednať), z jedného obchodu mi tovar prišiel na 2.deň po objednaní (do 48h), z druhého obchodu na 4.deň a tu tovar ešte nedorazil (11.deň ráno - možno ho dnes dodajú)...

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

Vaš produkt byl na objednávku u dodavatel, který k nám zaváží jednou za 14 dní.
    Vše máme popsané u produktu a v emailu s potvrzením objednávky.
    Každopádně moc děkujeme za pozitivní hodnocení :)
    Honza z cocowoods.cz

• zboží přišlo rychle a v pořádku

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

Moc moc děkujeme za pozitivní hodnocení a budeme se těšit na Vaší přízeň.
    Honza z cocowoods.cz

Objednala jsem si inzerovaný krém fotek pro šťastné nohy změkčujici na stránkách obchodu s nimž mám vynikající zkušenosti. Misto toho mi byl ze strany obchodu zaslán úplně jiný krém, který jsem si neobjednala a ani nevoní. Je to fakt nehorázné. Vzhledem k tomu, ze krém stojí 25 Kč, 10 kusů krému nevrátím, prorože by se mi to velmi prodražilo. Opravdu jsem dost nespokojena a obchod bych v žádném případě nikomu nedoporucila a jeho službu již nikdy nevyužijí.

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

bohužel s Vámi nemohu souhlasit. Objednal jste si Footee na nohy změkčující 120 ml a ten Vám byl zaslán. Pokud jste s ním nebyl jakkoliv spokojena, stačilo nás kontaktovat. To se ale nestalo.
    Bohužel, to že Vám nevoní, nejsme schopný jako prodejce ovlivnit.
    Přeji krásný den.
    Honza z cocowoods.cz

• Už zde objednávám po druhé, po každé dlouhá dodací lhůta.

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

moc děkuji za hodnocení :)
    A omlouvám se za delší dobu dodání, ale teď v době korona viru to nebylo vždy jednoduché :(
    Ještě, že už je to za námi.

• Zadna
    • Lzive informace a jeste jsou pri komunikaci drzy.

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

Jednorázové latexové rukavice S 100 ks FAIR ZONE FAIR SQUARED, které jste si u nás objednal byly na objednávku u dodavatele. Vše jste měl popsáno jak u produktu, tak v emailu s potvrzením objednávky.
    My jsme Vás o této zkutečnosti i informovali a vše jste si mohl ověřit. Bohužel, pravdu někdy člověk vidět nechce. Také nám přišlo, že byl někdo při komunikaci drzí, ale my by jsme si to k zákazníkovi nedovolili ... :) Přeji Vám krásný den.
    Honza z cocowoods.cz

• líbí se mi internetové stránky, nabídka i c

U zboží bylo zapsáno - dodáno do 1 dne, později jsem zjistila, že to je u dodavatele, který jim to má dát do 1 dne, což by mi nevadilo. Ale jsou to již 3 týdny a zboží mi stále nedošlo. Chápu, že se zboží zdrželo u dodavatele, ale já s ním počítala a musela jsem si ho již objednat jinde ( zboží u konkurence mi došlo domů do 3 dnů). Takže pokud bych se v budoucnu rozhodla znovu odtud objednávat, tak už jen zboží které nespěchá a klidně si mohu počkat několik týdnů ( snad to nebudou měsíce). Takže za moji zkušenost nemohu doporučit.

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

moc se za tuto zkušenost omlouvám :(
    V době korona viru nic nefungovalo jak mělo a proto jsme měli velké problémy s dodáváním většiny produktů v čas. Hlavně některé produkty nebyly ze dne na den k sehnaní.
    Upřímně, ještě že už je to za námi, protože to nešlo zvládat.
    Přeji Vám krásný den :)
    Honza z cocowoods.cz

Objednávku jsem zaplatil, ale doposud se mi nikdo z obchodu neozval a zboží jsem nedostal.

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

psali jsme Vám několik emailů s tím, že čekáme na dodání a že produkt dodavatel nakonec ani nedodal.
    Problém byl v tom, že v době korona viru byl obrovský zájem o mouky a dodavatel je ze dne na den vyprodal. Moc se omlouváme, ale nebylo v našich silách to ovlivnit :( Objednávku jsme na Vaše přání stornovali a vrátili peníze zpět.
    Přeji krásný den.
    Honza z cocowoods.cz

Velmi dlouhá dodací doba i u zboží, které je skladem.

Reakcia obchodu Cocowoods.cz

Vámi objednaný produkt jsme měli na skladě poslední kus, proto se musely zbylé kusy objednávat u dodavatel. Objednávka se tím o pár dní zdržela. Každopádně k Vám dorazila za 8 dní od vytvoření objednávky. Což v době korona viru nebylo zas tak kritické :)
    Honza z cocowoods.cz

• vždy doručeno veškeré objednané zboží
    • delší dodací lhůta, ale možná je to nouzovým stavem, uvidíme