- Výborná komunikácia
- Napriek mojej negatívnej skúsenosti, čo sa týka tovaru, som presvedčená, že som len narazila na nekvalitný kus.
Mikina dorazila rýchlo, bola ale nekvalitne ušitá, trčali z nej nite, spodný lém zle prišitý-následne vypáraný a prišitý znovu. Po pôvodných šitiach ostali na povrchu viditeľné dierky, kedže mikina bola z pomerne tvrdého potlačeného materiálu. Celkové jej vyhotovenie vrátanie materiálu hodnotím ako velmi nekvalitné. Reklamáciu som však vybavila s veľmi ochotnou a ústretovou pani na infolinke za pár minút. Už len čakám na vrátenie peňazí.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Laura za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie napriek nepríjemnej situácii, ktorá vznikla ! Reklamačné oddelenie prijalo a schválilo Vašu reklamáciu a platba Vám už bola refundovaná. Ďakujeme, že zostávate našou zákazníčkou :)
- Rychlost
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť Vážený zákazník ! :)
Nemám
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách Key :) Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu, tešíme sa na ďalší Váš nákup ! :)
- Rýchle vybavenie som spokojná.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách :) Ďakujeme za Vašu recenziu, tešíme sa na ďalší Váš nákup ! :)
- Dodanie tovaru do týždňa že nebolo všetko skladom aj keď pri objednávke to skladom bolo.
- Tovar hrozný šitie otrasne ani na Miletičovej taký tovar nepredávali voľakedy.
- Neodporúčam kupovať.
Dobrý deň, Vážený zákazník Lacik,
Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá, takže každá pripomienka a spätná väzba je pre nás cenná. Ak nie ste spokojný s tovarom, tovar máte možnosť a právo vrátiť do 14 kalendárnych dní bez udania akéhokoľvek dôvodu. Dodanie do týždňa je z toho dôvodu, že tovar, ktorý ste si vybrali-veľkosť nebola skladom. Pod každou veľkosťou (nie produktom) máte napísané skladom alebo 3-5 dní. Objednávku ste si vytvorili 16.11(sobota). 21.11 (štvrtok) sme zásielku vyexpedovali. Na výdajnom mieste ste zásielku mali 22.11. Nakoľko je už zvýšený počet zásielok, prepravné spoločnosti pracujú na plné obrátky, preprava sa môže predĺžiť čo sa stalo aj vo Vašom prípade. Ďakujeme za pochopenie a želáme všetko dobé! -
Bohužiaľ musím pridať negatívnu recenziu. Tovar písaný skladom s doručením 3-5 dni. Prvá objednávka po 2 dňoch mi prišiel e-mail, že je tovar u dodávateľa vypredaný a už nebude k dispozícii. Ponúkli mi vybrať si z iných produktov, ktoré podľa nich majú skladom. Znovu sa opakovalo to iste, tentokrát mi bol odoslaný e-mail skoro po týždni od objednávky. Ďalšiu objednávku už nemienim realizovať a tomuto e-shopu sa budem vyhýbať.
Dobrý deň, Vážený zákazník Katarína,
Sme seriózna firma na trhu už niekoľko rokov preto nás každé negatívne vyjadrenie od zákazníkov mrzí. Samozrejme Vaše rozhodnutie akceptujeme a Vaše pripomienky berieme na vedomie. Prvú objednávku ste si vytvorili 14.11. Tovar skladom nebol. Je dôležité tovar rozklikať a pozrieť sa pod veľkosti. Ak je daná veľkosť skladom- pod veľkosťou je udané skladom. Veľkosť, ktorá skladom nie je - tam je udané 3-5 dní. Na druhý pracovný deň- po aktualizácii skladovej dostupnosti s dodávateľom sme zistili, že produkt, o ktorý máte záujem nie je dostupný. Je vypredaný u dodávateľa. Informovali sme Vás o tejto skutočnosti a Vy ste si obratom vytvorili objednávku na nový produkt, ktorý bol skladom ale u dodávateľa. Nie u nás. Tovar sme objednali u dodávateľa. Zásielka s tovarom od dodávateľa pre našich zákazníkov nám bola dodaná 21.11. Bohužiaľ bez Vášho produktu. O tejto skutočnosti sme Vás hneď informovali. Ešte raz nás mrzí táto skutočnosť. Ďakujeme za pochopenie a želáme všetko dobré! -
Dobre sa nakupuje.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vladimír vždy nás poteší takáto milá spätná väzba! :)
- Rýchle dodanie. Kvalitný tovar
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Anna! Vaša recenzia a 100 % odporúčanie nás potešilo :)
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách :) Ďakujeme za Vašu recenziu IKA !
Rozmerovo akurat spokojnost
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu ! Dúfame, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % :)
- .
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť ! :)
Tovar mi nebol dodaný. Info z obchodu žiadne. Packeta sa ozvala pred troma dnami a nič.
Ďakujem, urobte si poriadok, alebo je to nové dodanie s lehotou dodania so sľubom do nekonečná!!!!Reakcia obchodu Budchlap.sk
Vážený pán zákazník, skontrolovali sme Vašu objednávku. Podľa nami dostupných informácii všetko prebehlo v poriadku. Dňa 31.8. (nedeľa) ste si vytvorili objednávku. Vybrali ste si tovar, ktorý nebol skladom. Dostupnosť tovaru máme udanú pod každou veľkosťou produktu. Tovar sme objednali u dodávateľa, dňa 4. 9 (streda) sme tovar naskladnili a objednávku vyexpedovali. V ten rovnaký deň si zásielku prevzala prepravná spoločnosť Packeta. Prišlo Vám niekoľko emailov s každou zmenou Vašej objednávky + Packeta Vás informovala aj o trasovacom čísle Vašej zásielky. 5.9 (štvrtok) bola Vaša zásielka pripravená na výdajnom mieste- Z-boxe. Aj o tom Vám prišla informácia prostredníctvom SMS, emailu, aplikácie. Vy ste si zásielku prevzali 6.9 (piatok). Preto nerozumieme Vašej recenzii :(
- Super internetový obchod s krásnym a kvalitným tovarom, vynikajúce ceny a stále prebiehajúce akcie a zľavy pre zákazníkov. Doručenie bolo rýchle a tovar bol dobre zabalený. Som veľmi spokojná s nákupom v tomto obchode. Odporúčam !
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Daniela! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojná a že ste náš stály zákazník . Do mailu Vám zasielame malú pozornosť za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :)
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za super odporúčanie a spokojnosť Monika! :)
- Tovar odosielame okamžite! Podľa mňa ho ešte šijú v Pekingu! A reklamných emailov mi už poslali asi 10!
Vážený zákazník,
tovar, ktorý máme na sklade zasielame obratom. Vy ste si objednali tovar, ktorý nebol skladom. Pod každým produktom-veľkosťou udávame skladom alebo 3-5 dní. Vašu objednávku sme odoslali na 5 pracovný deň akonáhle nám bol dodaný od dodávateľa. Náš tovar pochádza z krajín EU. -
- rychlost vybavenia a super servis
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť ! :)
Uz pred tym som sa stal stalym zakaznikom spolocnosti "Bud chlap" a preto aj teraz som vyuzil formular e-shopu. Svoju spokojnost s Vasim e-shopom vyjadrujem aj tak, ze zasielkovu sluzbu e-shiopu "Bud Chlap" doporucujem svojej rodine, ako aj svojim znamim. S uctou a pokorou,
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie! Vážime si to a tešíme sa na Váš ďalší nákup :)
- stále nemám tovar a už mam hodnotiť , tak hodnotím
- predávajú , čo potom nedodajú
- po týždni dajú vedieť , že to čo ponúkali na stránke vlastne nemajú
- neprofesionalita
Vážený zákazník,
mrzí nás Váš názor a negatívny postoj. Došlo k nedorozumeniu. Objednávku ste si vytvorili 26.7-piatok. Objednali ste si tovar, ktorý nebol skladom. Pod každým produktom-veľkosťou udávame skladom alebo 3-5 dní. Tovar sme v ešte v ten deň-piatok objednali u dodávateľa. Dodávateľ nám nasledujúci pracovný deň odoslal tovar. Prepravca nám dodal tovar 31.7 -v stredu. V rovnaký deň sme tovar naskladnili a následne bolo zistené, že nám jeden produkt nebol dodaný. Ponúkli sme Vám niekoľko alternatív. Vy ste nám odpovedali na druhý deň, že si želáte odoslať dostupný-naskladnený tovar. Preplatok sme Vám v ten deň refundovali na kartu a objednávku vyexpedovali. Sme seriózna firma na trhu už niekoľko rokov preto nás každé negatívne vyjadrenie od zákazníkov mrzí. Samozrejme Vaše rozhodnutie akceptujeme a Vaše pripomienky berieme na vedomie. -
Nemajú na sklade to čo ponúkajú na webe
Vážený zákazník, Marek
Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá, takže každá pripomienka a spätná väzba je pre nás cenná. Pozreli sme sa na Vašu objednávku. Po prijatí Vašej objednávky sme po aktualizovaní našej stránky zistili nedostupnosť niektorých produktov. Následne ste boli danou nepríjemnosťou informovaný našim zákazníckym servisom. Boli Vám ponúknuté viaceré možností riešenia danej situácie. Veľmi nás mrzí táto nepríjemnosť.
Aj napriek tomu, že skladovú dostupnosť aktualizujeme 3-krát do dňa, môže sa stať, že sa tovar vypredá.
Ďakujeme za pochopenie. -
- Veľký výber tovaru
- Filtrovanie na webe
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie Kristián ! Robíme čo je v našich silách :)