- Maximálná spokojnosť,kvalita,doručenie a komunikácia odporùčam!
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojný a že ste náš zákazník Jozef :)
Super kvalita
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za super odporúčanie a spokojnosť Monika! :)
Výhodný nákup
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie! Vážime si to :)
Dobrá ponuka , komunikácia obchodu , rýchle doručenie
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť ! :)
- dlhá čakacia doba na doručenie tovaru. všetko písali skladom. a tovar bol doručený cez 7 pracovných dní.
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu ale zrejme došlo k nedorozumeniu. Vytvorili ste si objednávku 17.6. Niektorý z produktov, nebol skladom, objednali sme u dodávateľa. Tovar sme 20.6. naskladnili, objednávku skompletizovali a obratom vyexpedovali. Podľa dostupných informácii od prepravcu, zásielka bola na doručení už 21.6. Prevzali ste si svoju zásielku 24.6.
Samozrejme Vašu recenziu akceptujeme a ďakujeme za každú spätnú väzbu! -
- Ceny.
- Ponuka.
- Promptnosť vybavenia.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie Peter! Vážime si to :)
Sortiment, dobre ceny a hlavne ocenujem rychle dodanie
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách... Ďakujeme za 100% odporúčanie Jana O :) !
Objednávam opakovane, nakoĺko tovar je kvalitný, dobre sedí a cena je primeraná.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojný a že ste náš stály zákazník :)
Žiadny problém
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu Vili! Dúfame, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % :)
E-shop "Bud chlap" je vynikajuci obchod so spustou tovaru a kazdy z nas si tam najde nejaku zaujimavu vec. Mozem ho odporucit aj ostattnym nerozhodnym zaujemcom, budu spokojni.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Vladimír! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojný a že ste náš stály zákazník . Do mailu Vám zasielame malú pozornosť za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :)
- Pohotové, seriózne, rýchle jednanie a vybavenie, ďakujem.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Helena !Vaša recenzia a odporúčanie nás potešila :)
Je pre mba smiešne hodnotiť nieco co este nedorazilo
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Vážený zákazník, preverila som stav Vašej objednávky. Objednali ste si tovar, ktorý nebol na sklade. Tovar sme objednali u dodávateľa, štandardne nám býva doručený do 3-5 pracovných dní odo dňa objednania. Na tretí pracovný deň Vám bola zásielka vyexpedovaná. V štandardnej situácii zásielky sú doručované na druhý pracovný deň. Niekedy sa môže stať, že vznikne malé omeškanie v preprave z rôznych dôvodov. Čo už my ako internetový obchod nevieme ovplyvniť. Kontaktovala som prepravnú spoločnosť, kde sa Vaša zásielka nachádza. Obratom ma informovali, že dnes je na doručení a za omeškanie a komplikácie sa ospravedlňujú. Pevne verím, že všetko už bude v poriadku a s naším tovarom budete spokojný :)
Bola som spokojna s rychlostou vybavenia, kvalitou tovaru
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Iveta za recenziu a odporučenie! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojná :)
Som spokojný
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za krásnu spätnú väzbu a odporúčanie Roman! Vážime si to :)
- Dobrá cena
- Väčšina veľkostí sedela podľa popisu
- Kvalita fajn, primeraná cene
Na tovar som čakal trochu dlhšie nez u iných obchodov, ale bolo to oznámené pri objednávaní, takže pohoda
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za komplexnú recenziu a odporúčanie :)
- Super tovar
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100% odporúčanie Hena.! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojná :)
- Nesedí veľkosť tovaru
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ak Vám nesadla veľkosť nie je problém tovar vymeniť za iný, alebo ho vrátiť. Proces výmeny a vrátenia tovaru u nás prebieha úplne bezproblémovo a naozaj rýchlo :) Neváhajte túto možnosť preto využiť, aby sme všetko mohli vyriešiť k Vašej spokojnosti :) Celý návod nájdete uvedený na našich stránkach, alebo môžete kontaktovať náš zákaznícky servis.
trochu problém s veľkosťami, zdá sa mi že sú o číslo menšie, ale už viem ako nakupovať na budúce
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu! Dúfame, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % :)
Nikdy viac!
Vážený zákazník,
Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá, takže každá pripomienka a spätná väzba je pre nás cenná. Mrzí nás Váš komentár. Skontrolovali sme situáciu Vašej objednávky. Objednali ste si tovar a následne ste žiadali o storno objednávky. Vašej žiadosti sme okamžite vyhoveli. Objednali ste si tovar, ktorý nebol skladom. Tovar, ktorý objednávame u dodávateľa, nám štandardne býva doručený do 3-5 pracovných dní odo dňa objednania. Následne obratom zasielame. Túto informáciu máme napísanú pod každým produktom-veľkosťou. Podľa mailu sme usúdili, že Vám dodanie (3-5 dní) nevychovalo a preto ste požiadali o storno. -
rýchle dodanie, treba dať pozor na veľkosti, sú menšie ako obvykle a mikina prišla celá veľmi pokrčená
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a pripomienky Helena! Dúfame, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % a budete s nákupom spokojná :)