- Výborná komunikácia
- Napriek mojej negatívnej skúsenosti, čo sa týka tovaru, som presvedčená, že som len narazila na nekvalitný kus.
Mikina dorazila rýchlo, bola ale nekvalitne ušitá, trčali z nej nite, spodný lém zle prišitý-následne vypáraný a prišitý znovu. Po pôvodných šitiach ostali na povrchu viditeľné dierky, kedže mikina bola z pomerne tvrdého potlačeného materiálu. Celkové jej vyhotovenie vrátanie materiálu hodnotím ako velmi nekvalitné. Reklamáciu som však vybavila s veľmi ochotnou a ústretovou pani na infolinke za pár minút. Už len čakám na vrátenie peňazí.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Laura za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie napriek nepríjemnej situácii, ktorá vznikla ! Reklamačné oddelenie prijalo a schválilo Vašu reklamáciu a platba Vám už bola refundovaná. Ďakujeme, že zostávate našou zákazníčkou :)
- Rychlost
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť Vážený zákazník ! :)
Nemám
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách Key :) Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu, tešíme sa na ďalší Váš nákup ! :)
- Rýchle vybavenie som spokojná.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách :) Ďakujeme za Vašu recenziu, tešíme sa na ďalší Váš nákup ! :)
Dobre sa nakupuje.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vladimír vždy nás poteší takáto milá spätná väzba! :)
- Rýchle dodanie. Kvalitný tovar
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Anna! Vaša recenzia a 100 % odporúčanie nás potešilo :)
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Robíme čo je v našich silách :) Ďakujeme za Vašu recenziu IKA !
Rozmerovo akurat spokojnost
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu ! Dúfame, že pri ďalšom nákupe od Vás dostaneme 100 % :)
- .
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť ! :)
- Super internetový obchod s krásnym a kvalitným tovarom, vynikajúce ceny a stále prebiehajúce akcie a zľavy pre zákazníkov. Doručenie bolo rýchle a tovar bol dobre zabalený. Som veľmi spokojná s nákupom v tomto obchode. Odporúčam !
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám Daniela! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojná a že ste náš stály zákazník . Do mailu Vám zasielame malú pozornosť za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :)
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za super odporúčanie a spokojnosť Monika! :)
- rychlost vybavenia a super servis
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť ! :)
Uz pred tym som sa stal stalym zakaznikom spolocnosti "Bud chlap" a preto aj teraz som vyuzil formular e-shopu. Svoju spokojnost s Vasim e-shopom vyjadrujem aj tak, ze zasielkovu sluzbu e-shiopu "Bud Chlap" doporucujem svojej rodine, ako aj svojim znamim. S uctou a pokorou,
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie! Vážime si to a tešíme sa na Váš ďalší nákup :)
- Veľký výber tovaru
- Filtrovanie na webe
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie Kristián ! Robíme čo je v našich silách :)
- Maximálná spokojnosť,kvalita,doručenie a komunikácia odporùčam!
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme Vám! Máme veľkú radosť, že ste s nákupom v našom internetovom obchode spokojný a že ste náš zákazník Jozef :)
Super kvalita
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za super odporúčanie a spokojnosť Monika! :)
Výhodný nákup
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie! Vážime si to :)
Dobrá ponuka , komunikácia obchodu , rýchle doručenie
Ďakujeme za 100 % odporúčanie a spokojnosť ! :)
- dlhá čakacia doba na doručenie tovaru. všetko písali skladom. a tovar bol doručený cez 7 pracovných dní.
Dobrý deň, vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu ale zrejme došlo k nedorozumeniu. Vytvorili ste si objednávku 17.6. Niektorý z produktov, nebol skladom, objednali sme u dodávateľa. Tovar sme 20.6. naskladnili, objednávku skompletizovali a obratom vyexpedovali. Podľa dostupných informácii od prepravcu, zásielka bola na doručení už 21.6. Prevzali ste si svoju zásielku 24.6.
Samozrejme Vašu recenziu akceptujeme a ďakujeme za každú spätnú väzbu! -
- Ceny.
- Ponuka.
- Promptnosť vybavenia.
Reakcia obchodu Budchlap.sk
Ďakujeme za výbornú spätnú väzbu a odporúčanie Peter! Vážime si to :)