- spolehlivost, rychlost, dobra komunikace...atd
- neznam zadne :-)
jednoznacne doporucuji, vyborny popis vyrobku, cena plati i pri dodani, zbozi neposkozene..
- Dobré ceny.
- Perfektnú komunikáciu cez telefón.
- Široký výber
- Nemá
Skvelý výber, super ceny a rýchlosť.
- Široký výber a super ceny.
- Nič.
Obchod urcite odporucam - prehladna web stranka,kvalitne vyrobky, rychle a spolahlive dorucenie.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vyjádření a hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená. Hezký den, Alžběta, Blackcomb.sk
- Rýchlosť doručenia. Kvalita tovaru.
- Nálepky,pero
Odporúčam.
Rýchle a prehľadné informácie zo strany dodávateľa. Rýchle doručenie tovaru
Super spolupraca,za 2 dni od objednavky balik doma aj s malym darcekom
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená. Hezký den, Alžběta, Blackcomb.sk
bol som milo prekvapený rýchlosťou dodania, pekne zabalené, super cena, určite odporúčam !
- Dobré ceny, veľmi rýchle dodanie tovaru
- Žiadne
Odporúčam
- Rychlost dodania,super
- Ziadne
Super,odporucam!
- Rychlost a kvalita
- Ziadne
Super e shop
- Super jednanie, rýchly support.
Super jednanie, rýchly support. Spokojnosť 100%. Fakt odporúčam.
- Rychlost
- Nie je presny popis tovaru,napr.pri topankach,ktore som si kupila nebolo napisane,ze je to vypredaj kvoli zlej kvalite topanok.Nikdy by som si ich neobjednala keby som vedela,ze je to druha trieda.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vyjádření. Vzniklá situace nás mrzí, avšak naše zboží je v nejvyšší kvalitě. Jestliže nejste se zbožím spokojená, máte možnost vrácení do 14 dní od doručení. Více informací naleznete zde https://www.blackcomb.sk/static/obchodne-podmienky-od-06-2014/#ods Hezký den, Nikol, Blackcomb.sk
- Dosť veľké zľavy,keď som kupoval.
- Prehľadná stránka. Do hodiny mi odpovedali na email.
- Žiadne som zatiaľ nenašiel.
Som veľmi spokojný, na email mi odpovedali do hodiny. Doručenie bolo bezchybné a tovar ktorý mi došiel, nebol vôbec poškodený.Doporučujem Vám objednať :)
- Výbroná cena
- Zatiaľ som nezbadala nič...
- rychlost
- velky vyber
super
- Obrovský výber.
- Značky, ktoré hocikde nezoženiete.
- Jediná nevýhoda, bol zle nastavený fiter. Keď som si chcel pozrieť biele boty zobrazilo mi aj iné farby (modrá mi tak udrela do očí :D ) pretože bol na nich biely pásik.
Kto potrebuje boty, nech zabudne na bežné obchody. Na tejto stránke zoženiete aj to čo bežne nezoženiete.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vyjádření a upozornění. Omlouváme se za technickou chybu a budeme se snažit o nápravu. Hezký den, Nikol, Blackcomb.sk