- Rýchle dodanie tovaru
Spoľahlivý
- na druhy den tovor som mal doma
- perfektna komunikacia rychlost dodania
- dobre ceny tovaru
- Výborný sortiment
- Rýchle vybavenie aj doručenie objednávky
- Zvlášť chcem oceniť skutočne nadštandardné zabalenie kabelky, ktorá bola rozmerovo väčšia - kabelka bola v krabici, ktorá zodpovedala jej veľkosti a bola aj zvnútra vystužená papierom... S týmto prístupom sa veru nestretávam často a to som kupovala veľmi drahé kabelky, ktoré mi prišli nevhodne zabalené, čím došlo aj k ich poškodeniu... Preto som bola nadmieru spokojná s blackcomb.sk - takto to má vyzerať!
- Zakúpený produkt - kabelka- bol veľmi kvalitný, zodpovedal vyobrazeniu a čo je najdôležitejšie, podšívka nemala žiadny zápach. Bola som mimoriadne spokojná!
V tomto obchode sa naozaj oplatí nakupovať, ich prístup je veľmi korektný a seriózny, je ústretový k zákazníkovi a môj zakúpený produkt je veľmi kvalitný.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás a našimi službami spokojena. Pevně věříme, že vám naše produkty přinesou radost. S přáním příjemného dne, Andrea, Blackcomb.sk.
- Rýchle dodanie:)
- rychle dodanie bez problemov
Tovar pekne zabalený,komunikácia eshopu super,nemám čo vytknúť.Ďakujem.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Těší nás, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Hezký den, Andrea, Blackcomb.sk.
rýchle dodanie, všetko ok :-)
4,50€ za doručenie so boxu Packeta mi príde dosť predražené
Inak objednávka a doručenie Ok -
- Veľmi rýchle dodanie
Od objednania k doruceniu 3 dni. Super!
- Spokojnosť
- rýchle dodanie
- super výber
- Shipment was quick and kind of easy.
I had tried to order these ski goggles from other sites, for many times, unsuccessfully, and only BlackComb has beend able to complete, instead of to cancel my order.
I've read some distressing reviews about them before my order, but you know if you don't have trust, have a strategy instead, so I chose cash on delivery with shipment to a pickup-point. For me, everything was fine, wish I had placed this order much earlier! -
- Rychle dodanie (do 2 prac. dni)
- Relativne nizka cena
- skvely vyber siltoviek, velmi rychle dodanie
- Po vytvorení objednávky bol tovar odoslaný do dvoch hodín
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaši reakci a hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás a našimi produkty spokojen. Pro spokojenost našich zákazníků se snažíme dělat maximum. S přáním příjemného dne, Andrea, Blackcomb.sk.
bezproblémovosť, rýchlosť
Rychle, kvalitne
- Výborné ceny
- Široká ponuka produktov
- Super poradenstvo pri osobnom odbere, pán sa naozaj vyzná, odborník s dlhoročnými skúsenosťami, taký sa ťažko hľadá, ďakujem veľmi pekne ešte raz za skvelé rady!
Nevýhoda je to že mi nepríde po objednávke automaticky e-mail že som si tovar objednal a že obchod moju objednávku zaregistroval - som potom v neistote či moja objednávka je zaregistrovaná obchodom. Som cez víkend čakala až do pondelka že či je objednávka ok
- serióznosť, ochota, rýchlosť