- široká ponuka a dobré ceny
- web - viem že ste prešli updatom webu ale ten starý bol userfriendly pre zákazníka :( hlavne vaša mobilná - rsp. responzívna verzia je veľmi ťažká na ovládanie a veľa krát musím prejsť na desktop lebo sa mi nepodarí urobiť celá objednávka. plus ak by sa dalo - previažte viac IP adresy z košíkom veľa krát to robím tak že si do košíka nahádžem viaceré veci a postupne niekoľko dní si tam hádžem ďalšie veci pri starom webe si to môj košík pamätal a vždy ked som sa vrátila na stránku mala som v košíku to čo som si tam uložila - teraz sa mi to bohužiaľ vymaže a ja tak často krát zabudnem že som tam ešte niečo chcela. dobrý systém na toto má ZARA kde si vytvoríte konto a odkladáte si tam veci čo sa vám páčia a potom naraz kúpiť ak sú ešte k dispozícii. lebo takto na sebe viem že som veľa krát nekúpila niečo ale nie preto že som nechcela ale že som na to po ďalšie dni zabudla.
asi najlepšie ceny aké sme na nete našla. vždy si porovnávam viaceré board shopy spolu keď niečo objednávam lebo je to pomerne často a vždy blackcomb víde ako najlepšia cena a najväčší výber. a stále máte aj normal veľkosti nie len L veľkosti ako je to pri iných obchodoch.
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vyjádření. Váš podnět předáme příslušnému oddělení. Jsme rádi, že jste jinak s nákupem u nás spokojená. Hezký den, Nikol, Blackcomb.sk
- Doba doručenia, Kvalita
- Takmer 2 dni som hladal na stranke tovar pretoze kategorie vo vyhladavani nefunguju, ked som nechtiac zavrel stranku s tovarom, dlho trvalo kym som ju nasiel
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a podnět ohledně vyhledávání na našem webu. Hezký den, Roman, Blackcomb.sk.
- dobrá cena, rýchlosť, sortiment
odporúčam
- Nakup z pohodlia domova siroky sortiment a skvele ceny
Je to moj druhy nakup v tomto obchode a odporucam kazdemu super vyber rychle dodanie
odporúčam
- cena, rychlost dodavky tovaru, spatna vazba
- slabsia propagacia
odporucam, v buducnosti urcite vyuzijem opat sluzby obchodu kvoli cene i promptnosti dodavky
- Velmi rychle dorucenie tovaru. Bola som milo prekvapena.
- Pre mňa veľmi dobrý výber
- Málo predajných miest
Pozrel som si tovar, objednal som ho, prijali a na druhý deň bol doma... dobrý výber pre mňa hlavne topánok...
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vyjádření. Prodejnu máme pouze v Třinci. Děkujeme. Hezký den, Nikol, Blackcomb.sk
- Siroky vyber tovaru a znaciek aj velkosti,rychle dodanie,komunikacia,bezpecne balenie
- Neviem o ziadnych
Bezproblemovy eshop,nakupovala som uz viac krat ci cez eshop alebo v kamennej predajni v Trinci.
- široký sortiment
- žiadne
odporúčam
- všetky hore spomenuté veci.
- nemá slabiny, vždy tu rada nakupujem a vždy som uplne spokojná!
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená. Hezký den, Nikol, Blackcomb.sk
- Výber, ceny, bezproblémové dodanie.
- Nakupovanie z pohodlía domu
Odporúčam
Spokojnost, tovar super a dobra cena
Bundu som objednával predtým z iného obchodu prišla o 2týždne v detskej veľkosti. Z tejto stránky prišla na druhý deň a všetko OK!
- Vyber velkosti
- Mensi sortiment damskeho tovaru
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a vyjádření. Pokud máte zájem, napište nám dotaz na konkrétní zboží e-mailem a my se jej pokusíme doobjednat. Hezký den, Roman, Blackcomb.sk.
- spolahlivost
- Skvelý výber,dobré ceny.Skvelá komunikácia a ochota smerom k zákazníkom.Bola som spokojná,aj keď vám niečo nesedí,jednoducho vrátite alebo vymeníte za čokoľvek iné.Majú to vymakané :)
- žiadne
skvelý shop!
Reakcia obchodu blackcomb.sk
Dobrý den, děkujeme za vyjádření. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená :) Hezký den, Nikol, Blackcomb.sk
- rýchlosť a kvalita
- Rychle vybavenie