Prvý krát som objednávala cez tento e-shop a som spokojná. V budúcnosti určite ešte budem objednávať.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za váš nákup a recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli s nákupom spokojná. Budeme sa tešiť na vaše ďalšie objednávky.

Krásne balenia

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za váš nákup a recenziu. Sme veľmi radi, že sa vám páči balenie našich produktov. Budeme sa tešiť na vaše ďalšie nákupy.

Sophia z Bioruže :)

S obchodom som dlhodobo spokojná.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste s našimi produktami spokojná. Budeme sa tešiť na vaše ďalšie nákupy a recenzie.

• Kvalitný obchod

Veľmi som spokojná

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za váš nákup a recenziu. Sme veľmi radi, že ste bola s nákupom spokojná.

Rychle dodanie, kvalitny produkt

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za váš nákup a recenziu. Snažíme sa vždy o čo najrýchlejšie doručenie. Sme veľmi radi, že ste s tovarom spokojný, budeme sa tešiť na vaše ďalšie nákupy.

• Odoslanie trvalo týždeň

Po kontaktovaní a požiadaní o zmenu dodacej adresy, kvôli odcestovaniu, k zmene nedošlo. Nenapadlo by mi, že dodanie bude trvať tak dlho. Zásielka sa vráti odosielatelovi a ja na svoju objednávku musím preto čakať ešte dlhšie, kým precestuje zase polku Slovenska tam a potom zase naspat ku mne.
    Kazdopadne, dam tomuto obchodu sancu aj nabuduce. Verim, ze toto je len nestastna nahoda. Nuz, stat sa to moze komukolvek.

Reakcia obchodu bioruza

mrzí nás vaša skúsenosť, keďže nastala chyba z našej strany, peniažky vám ihneď posielame späť.

Sophia z Bioruže :)

• Siroky vyber tovaru, prirodna kozmetika, dobry popis produktov, rychle dodanie, darcek k nakupu potesil

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za váš nákup a pozitívnu recenziu. Snažíme sa aby ste si vždy vybrali produkt, ktorý práve potrebujete a mali ste ho čo najrýchlejšie doma. Sme veľmi radi, že vás darček potešil.

Sophia z Bioruže :)

Maximálna spokojnosť, obchod odporúčam.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli s nákupom spokojný. Tešíme sa na vaše ďalšie objednávky.

Sophia z Bioruže :)

• cena výber rýchlosť dodania

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme veľmi radi, že ste boli spokojný s našim rýchlym dodaním tovaru.

• Rýchle dodanie

Sophia z Bioruže :)

• Dobrá dostupnosť tovaru, rýchle dodanie

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za vašu recenziu, snažíme sa vždy o čo najrýchlejšie doručenie tovaru.

• rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za pozitívnu recenziu. Snažíme sa vybaviť objednávky vždy čo najrýchlejšie.

• Náklady na poštovné

Reakcia obchodu bioruza

veľmi nás mrzí, že ste boli nespokojný s našimi sumami za poštovné. Budeme sa to snažiť do budúcna zlepšiť.

Sophia z Bioruže :)

rýchle dodanie, milá pozornosť k objednávke

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za recenziu, snažíme sa dodať tovar čo najrýchlejšie :)

Sophia z Bioruže :)

Velmi spokojny som, dobry obchodik. Informacie o objednavkach su spickove, vsetko ide perfektne, rychlo a kvalitne.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za vašu recenziu :) snažíme sa, aby všetko na našich stránkach bolo zreteľne a viditeľné, aby si každý zákazník vybral práve ten produkt, ktorý potrebuje :)

• Mám rada levandulovú kozmetiku
    • Malý sortiment v levandulovej kozmetike,

Ružové kozmetika je dobrá ale mňa oslovila levandula viac.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za vašu recenziu, sme veľmi radi, že ste si obľúbili našu levanduľovú radu :)

• Rychlost, kvalitne produkty, maximalna spokojnost

Vrelo odporucam vsetkym

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za pozitívny recenziu :) tešíme sa na vaše ďalšie nákupy

• rýchle dodanie tovaru..spokojnosť..odporučam..

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za vašu recenziu, sme veľmi radi, že ste bola spokojná s rýchlym dodaním tovaru :)

Potešila ma rýchla komunikácia s obchodom. Ďakujem aj za poskytnutie informácií ohľadne produktov.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za pozitívnu recenziu :) snažíme sa sa poradiť čo najlepšie aby sme splnili vaše očakávania

Max. spokojnosť.

Reakcia obchodu bioruza

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojný