Reklama

• Siroky sortiment
    • Fajn ceny
    • Moznost dorucit aj do balikoboxov

• Som veľmi spokojná
    • Žiadna

Skvelý obchod! Objednávka prišla bleskovo, tovar bol perfektne zabalený. Určite tu nenakupujem poslednýkrát, vrelo odporúčam každému.

vše boží a ještě pěkný dárek poslaly

obrý deň,

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli s nákupom maximálne spokojný a že Vám radosť urobil aj malý darček k objednávke.

Takéto milé slová nám vždy zlepšia deň a sú pre nás motiváciou, aby sme ku každej objednávke pristupovali s rovnakou starostlivosťou aj naďalej.

Tím eshopu Autoefekt.sk

S nákupom som veľmi spokojný. Tovar som objednal jeden deň a už o dva dni mi bol doručený. Dodanie bolo veľmi rýchle, všetko prišlo v poriadku a presne podľa očakávania. Určite odporúčam a rad tu nakúpim znova.

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie, ako aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli s nákupom spokojný a že objednávka splnila Vaše očakávania. Osobitne nás teší, že ste ocenili rýchlosť doručenia aj bezproblémový priebeh celej objednávky.

Vaše odporúčanie a dôvera sú pre nás tou najväčšou odmenou. Veríme, že budete s našimi produktmi spokojný aj pri ich používaní a budeme veľmi radi, ak sa pri ďalšom nákupe opäť rozhodnete pre Autoefekt.sk.

• Seriôznosť s dobrý sortiment

Vyborný pristup personalu aj bez majitelov,ústretovosť a ochota poradiť,dobrý výber tovaru aj ked teraz sú vypredany ale to súvisi s tým ze sa sťahujú do nových priestorov

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za pochvalné hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste ocenili náš prístup k zákazníkom, ochotu personálu poradiť aj široký sortiment produktov.
    Rovnako ďakujeme za pochopenie situácie počas nášho sťahovania do nových priestorov. Aj napriek dočasným výpadkom niektorých produktov robíme všetko pre to, aby bol sortiment opäť čo najskôr kompletný a naše služby zostali na úrovni, na akú ste u nás zvyknutí.

Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

• Veľký výber
    • Popis produktu
    • Praktické skúsenosti s produktom

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za veľmi pekné hodnotenie, ako aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste ocenili nielen široký výber produktov, ale aj podrobné popisy a praktické skúsenosti, ktoré sa snažíme odovzdávať pri každom produkte.

Naším cieľom je, aby si zákazníci vedeli vybrať správny produkt a mali k dispozícii všetky potrebné informácie ešte pred samotným nákupom. O to viac nás teší, že ste si tento prístup všimli.

Tím eshopu Autoefekt.sk

S obchodom som nad mieru spokojny

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za pochvalné hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli s nákupom nadmieru spokojný. Takáto spätná väzba je pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou neustále zlepšovať naše služby.

Veríme, že budete s produktmi spokojný aj pri ich používaní a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

Tím eshopu Autoefekt.sk

Objednával som šampón na auto a tovar mi prišiel poškodený s prepichnutou ochrannou foliou (bezpečnostnou plombou) na hrdle tuby.

Reakcia obchodu Autoefekt

mrzí nás, že ste obdržali produkt, pri ktorom bola porušená ochranná fólia. Zároveň nás však mrzí aj spôsob, akým bola táto situácia komunikovaná.

Negatívne hodnotenie ste zverejnili ešte predtým, ako ste nám dali možnosť problém preveriť a vyriešiť. Napriek tomu sme Vám bezodkladne odpovedali a navrhli riešenie plne vo Váš prospech – zabezpečenie vyzdvihnutia produktu na naše náklady a vrátenie celej uhradenej sumy bez akýchkoľvek komplikácií z Vašej strany.

Radi by sme uviedli na pravú mieru aj to, že produkty zákazníkom nikdy neotvárame ani nijako nemanipulujeme s ich obsahom. V tomto prípade išlo s najväčšou pravdepodobnosťou o výrobnú alebo distribučnú chybu, ktorú budeme ďalej riešiť s naším dodávateľom.

Každá reklamácia alebo problém so zásielkou sa u nás rieši individuálne a korektne. Preto nás mrzí, že celková spokojnosť bola hodnotená známkou 0,5 z 5 napriek tomu, že sme okamžite prevzali zodpovednosť za vyriešenie situácie a ponúkli Vám plnú refundáciu.

Veríme, že naše kroky preukázali, že spokojnosť zákazníka berieme vážne a že aj ojedinelé problémy riešime férovo a bez zbytočných prieťahov.

• Super ceny
    • Siroka ponuka

Veľa veci bolo vypredanych, škoda...asi som trafil zle obdobie...

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s našimi cenami, širokou ponukou produktov aj dostupnosťou sortimentu.

Mrzí nás, že niektoré produkty boli v čase Vášho nákupu vypredané. Pri obľúbených produktoch sa občas stane, že sa zásoby vypredajú rýchlejšie, než očakávame, no robíme maximum pre ich čo najskoršie naskladnenie.

Ďakujeme za Vašu dôveru a veríme, že pri ďalšej návšteve už nájdete všetko, čo budete potrebovať.

• Veľký sortiment
    • Tovar skladom
    • Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný so širokým sortimentom, dostupnosťou tovaru skladom aj rýchlosťou doručenia.

Snažíme sa mať pre našich zákazníkov čo najväčší výber produktov pripravený na okamžité odoslanie, preto nás takáto spätná väzba veľmi teší.

• rýchlosť vybavenia objednávky
    • odborné poradenstvo
    • kvalita produktov
    • výborná cena
    • bezplatné parkovanie

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky, odborným poradenstvom, kvalitou produktov aj cenami.

Práve kombinácia kvalitných produktov, odborných skúseností a zákazníckeho servisu je niečo, na čom si dlhodobo zakladáme. O to viac nás teší, že ste si všimli aj bezplatné parkovanie, ktoré má osobný odber spríjemniť a uľahčiť.

Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

• super ceny
    • ochotný personál
    • široký výber
    • pre objednávku sa môžem zastaviť osobne a vždy ju mám pripravenú do pár minút

odporúčam 10/10

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za výborné hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s našimi cenami, širokým výberom produktov aj prístupom nášho personálu.

O to viac nás teší, že využívate osobný odber a oceňujete jeho rýchlosť. Snažíme sa mať objednávky pripravené čo najskôr, aby bol celý proces pre zákazníkov čo najpohodlnejší.

Ďakujeme aj za Vaše odporúčanie 10/10 – takáto spätná väzba je pre nás tou najväčšou odmenou.

• Dobre ceny
    • Široký sortiment

Odporúčam

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s našimi cenami aj širokým sortimentom produktov.

Práve kombinácia kvalitných produktov, priaznivých cien a širokého výberu patrí medzi hodnoty, na ktorých si dlhodobo zakladáme. O to viac nás teší, že ste mali s nákupom pozitívnu skúsenosť.

Ďakujeme aj za Vaše odporúčanie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

Tím eshopu Autoefekt.sk

• Dobré poradenstvo pri výbere produktu
    • Veľmi rýchle doručenie na druhý deň

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za pochvalné hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s naším poradenstvom pri výbere produktu aj s rýchlosťou doručenia.
    Práve odborné poradenstvo a snaha pomôcť zákazníkom vybrať správne produkty patria medzi veci, na ktorých si dávame najviac záležať. O to viac nás teší, že ste to ocenili.

Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj pri Vašom ďalšom nákupe autokozmetiky.

Tím eshopu Autoefekt.sk

Ako laik som zavolal na infolinku, kde mi pracovník Autoefektu podrobne vysvetlil možnosti a poskytol informácie k produktom, ktoré som mal vyhliadnuté… som nesmierne spokojný, nakoľko už takáto ochota je zriedkavá… tovar som mal na druhý deň už doma! Ďakujem

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za pochvalnú recenziu aj za čas, ktorý ste venovali jej napísaniu – veľmi si to vážime. O to viac nás potešilo, že ste boli spokojný nielen s rýchlosťou doručenia, ale najmä s naším odborným poradenstvom.
    Snažíme sa ku každému zákazníkovi pristupovať individuálne a poradiť tak, ako by sme radili sami sebe. Preto nás veľmi teší, že ste mimoriadne ocenili ochotu aj podrobné vysvetlenie pri výbere produktov. Presne takéto reakcie sú pre nás najväčšou motiváciou.

Ďakujeme za Vašu dôveru a veríme, že Vám produkty budú robiť radosť ešte dlho.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Tím eshopu Autoefekt.sk

• Jeden z mála obchodov, ktorý ponúkal a mal na sklade požadovaný tovar.

Dobrá komunikácia a rýchle dodanie tovaru.

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Veľmi nás potešilo, že ste u nás našli tovar, ktorý ste hľadali, a že ste boli spokojný s komunikáciou aj rýchlosťou doručenia.

Snažíme sa držať skladom produkty, ktoré detaileri a nadšenci reálne potrebujú, preto nás takáto spätná väzba veľmi teší.

Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj pri ďalšom nákupe.

Tím eshopu Autoefekt.sk

Super kvalita nebol žiaden problém

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za pochvalnú recenziu a odporúčanie nášho e-shopu. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s kvalitou produktov a že objednávka prebehla bez akýchkoľvek problémov.
    Takáto spätná väzba je pre nás najlepším potvrdením, že svoju prácu robíme správne. Ďakujeme Vám aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie.

• všetko ok
    • rýchle dodané

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za pochvalné hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás potešilo, že objednávka dorazila rýchlo a že bolo všetko v poriadku.

Ďakujeme aj za Váš čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie – veľmi si to vážime a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.

• rýchle dodanie
    • veľmi dobre zabalený tovar aby sa nepoškodil, aj vo vnútry balíku
    • nič ma extra nenapadá, možno len zvoliť ekologickú výplň do balenia

Som veľmi spokojný a odporúčam aj iným. S veľmi vysokou pravdepodobnosťou tu nakúpim znova.

Reakcia obchodu Autoefekt

ďakujeme Vám za úprimné a detailné hodnotenie. Veľmi nás potešilo, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania aj so spôsobom balenia objednávky – na ochrane produktov počas prepravy si dávame naozaj záležať.

Zároveň ďakujeme aj za podnet ohľadom ekologickej výplne. Takéto pripomienky si vážime a určite nad nimi premýšľame, aby sme naše balenie vedeli posúvať stále ďalej.

O to viac nás teší, že by ste si u nás s vysokou pravdepodobnosťou objednali znova a odporúčate nás aj ostatným. Ďakujeme aj za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie.