- Rýchlosť doručenia, cena
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie ako aj Váš čas, ktorý ste venovali jeho napísaniu. Veľmi nás teší, že ste ocenili rýchle dodanie a priaznivé ceny. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky, pripomienky, návrhy alebo potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Výber, ceny, rýchle dodanie
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie, ktoré si veľmi ceníme. Vaše ocenenie rýchlosti našich služieb, širokého sortimentu a v neposlednom rade aj priaznivých cien nás veľmi teší. Ak Vám aj napriek tomu niečo v našom eshope chýbalo, alebo máte nejaké pripomienky, návrhy, či otázky, tak neváhajte a kontaktujte nás.
Tím eshopu Autoefekt.sk -
- Rýchle dodanie tovaru dobré ceny.
- Dosť veľa tovaru nie je skladom niektoré produkty som chcel objednať a neboli skladom objednal som inde.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vašu pochvalnú recenziu, ako aj čas, ktorý ste venovali jej napísaniu. Vaše ocenenie rýchlosti vybavenia objednávky a prijateľnej cenovej úrovne nás potešilo a naopak, zamrzelo nás, že ste produkty, ktoré neboli skladom, museli hľadať inde. Bohužiaľ, nie vždy sa nám darí naskladňovať produkty tak rýchlo, ako si predstavujeme, ale dúfame, že sa nám to podarí v budúcnosti logisticky vyriešiť a zlepšiť.
Tím eshopu autoefekt.sk -
Výborný a spoľahlivý eshop. Odporúčam. Super rýchle doručenie.
- Široky sortiment značkovej autokozmetiky
- Perfektne zabalený tovar
- Darček k objednávke
Z obchodu som nakupoval uz viac krat a vzdy som bol spokojny.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie a za čas, ktorý ste venovali jeho napísaniu. Potešilo nás, že ste ocenili rýchle dodanie, široký sortiment značkovej autokozmetiky a perfektne zabalený tovar. Sme radi, že darček k objednávke Vás potešil a že ste s našimi službami spokojní pri každom nákupe. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Tím eshopu Autoefekt.sk -
- Expresné dodanie, komunikácia na výbornú, osobne doporučujem tento e-shop ak chcete mať pohodlné a bezproblémové nakupovanie. A ešte by som dodal, objednaný tovar perfektne zabalený aby sa nepoškodil.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie a za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Potešilo nás, že ste boli spokojní s expresným dodaním, výbornou komunikáciou a bezproblémovým nakupovaním. Sme radi, že ste ocenili aj perfektné zabalenie tovaru pre jeho bezpečné doručenie. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Tím eshopu Autoefekt.sk -
Rýchlo a lacno všetko je OK
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie a za čas, ktorý ste venovali napísaniu recenzie. Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou a cenou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Rychle vybavenie objednavky
- Starostlive zabalenie
- Dorucene bez poskodenia
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie nášho eshopu a Váš čas, ktorý ste mu venovali. Potešilo nás, že ste boli spokojní s rýchlym vybavením objednávky, starostlivým zabalením a bezproblémovým doručením bez poškodenia. Baleniu venujeme vždy mimoriadnu pozornosť, aby sme predišli sklamaniu zákazníkov z dôvodu poškodenia tovaru pri preprave, čo sa aj tak bohužiaľ niekedy stane. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť s výberom, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za vašu stručnú, avšak pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste boli s našimi spokojný s rýchlosťou doručenia. Teší nás, že sme splnili vaše očakávania a vy ste si náš eshop vybrali pre svoje nákupy. Dúfame, že aj v budúcnosti vám budeme môcť ponúknuť len tie najlepšie služby.
Tím eshopu Autoefekt.sk -
Všetko podla očakávania.Objednávka i doručenie bez problémov.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie. Potešilo nás, že všetko prebehlo podľa Vašich očakávaní a že objednávka aj doručenie boli bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať.
Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Rýchle doručenie, dobrá komunikácia
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie a čas, ktorý ste venovali jeho napísaniu. Potešilo nás, že ste ocenili rýchlosť doručenia a hlavne dobrú komunikáciu, ktorá je pre nás mimoriadne dôležitá. Ak Vám v našom eshope niečo chýbalo, alebo máte akékoľvek otázky, prosíme, neváhajte nás kontaktovať.
Super, odporúčam
Reakcia obchodu Autoefekt
veľmi pekne ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie nášho eshopu ostatným zákazníkom. Vaša spokojnosť je pre nás najkrajšou odmenou a motiváciou k neustálemu zlepšovaniu. Tešíme sa na Vašu opätovnú návštevu.
Tím eshopu Autoefekt.sk -
- Rýchle doručenie a veľmi dobrá komunikácia .
Neviem.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie. Potešilo nás, že ste boli spokojní s rýchlym doručením a veľmi dobrou komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a preto dúfame, že všetko prebehlo bez problémov. Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Vybavenie objednávky.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vašu pochvalnú recenziu a čas, ktorý ste venovali hodnoteniu nášho eshopu. Teší nás že vybavenie objednávky prebehlo bez problémov a produkty v poriadku dorazili. Tešíme sa na Vašu opätovnú návštevu.
- Profesionálne služby.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie. Potešilo nás, že ste boli spokojní najmä s našimi profesionálnymi službami. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Dobra cena
- Rychlosť dodania
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vašu pochvalnú spätnú väzbu. Sme radi, že ste bolispokojní s cenami našich produktov a rýchlosťou doručenia. Neustále sa snažíme ponúkať našim zákazníkom najlepšie možné ceny a zabezpečiť efektívne doručovacie procesy, aby sme maximalizovali Vašu spokojnosť. Vaše pozitívne hodnotenie nás motivuje pokračovať v našich snahách a zlepšovať naše služby.
Tešíme sa na Vaše budúce návštevy.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za pochvalnú recenziu nášho eshopu. Dúfame, že okrem rýchlosti ste v našom eshope našli to naj pre Vaše auto.
Pekný deň
- Rýchlosť dodania tovaru
Super obchod
Reakcia obchodu Autoefekt
Ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie. Potešilo nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania tovaru a naším obchodom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť s výberom produktov, neváhajte nás kontaktovať.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Tím eshopu Autoefekt.sk -
Rýchlosť doručenie, najnižšie ceny, široký výber, skvelá komunikácia.
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vaše pochvalné hodnotenie. Potešilo nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia, najnižšími cenami, širokým výberom a skvelou komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete poradiť s výberom produktov, neváhajte nás kontaktovať.
- Precízne zabalený tovar
Reakcia obchodu Autoefekt
ďakujeme za Vašu pochvalnú recenziu. Potešilo nás, že ste boli spokojní s precíznym balením tovaru a rýchlym doručením. Vaša spokojnosť je pre nás najkrajšou odmenou.
Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Tím eshopu Autoefekt.sk