pohoda

• Rýchle jednanie
    • často je potrebné tovar vymeniť pretože sa nedá vyskúšať

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Radi by sme vám pripomenuli, že v našich katalógoch či na webovej stránke uvádzame tabuľku veľkostí, na základe ktorej si môžete overiť rozmery požadovanej veľkosti. K dipozícii je vám rovnako naše zákaznícke centrum na čísle 02/584 191 38. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men

Po objednaní je tovar rýchlo doručený.

Pohodlné nakupovanie, rýchle doručenie, ústretovosť v prípade výberu nevhodnej veľkosti

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men

• rýchle doručenie

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivú recenziu. Sme veľmi radi, že sme splnili vaše očakávania. Budeme radi, ak nám priblížite, čo môžeme spraviť lepšie, abysme dostali 5*. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

• Som spokojná

rýchla dodávka kvalitného produktu za rozumnú cenu...

Spokojnosť

Rýchle doručenie kvalitného tovaru.

• Pohodlné objednanie z domu, výhodná cena, kvalitné výrobky, do re sedia, expresná dodavka

• Jednoduché vybavenie objednávky.
    • Nemám námietky.

Je to výhodný obchod , ústretové jednanie , vybavenie objednávky a dodanie tovaru - Výborné. Odporúčam . OK.

• seriozne jednanie

• rýchle doručenie

Tovar sa nedoručuje sa do boxov

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Máme zaplatené doručovanie kurierom priamo na adresu, ktoré si zákazníci veľmi chvália. Ak Vám nevyhovuje doručenie na adresu domov, môžete zvoliť doručenie napríklad do roboty alebo sa môžete z kurierom dohodnúť, že Vám zásielku nechá na pošte. Ďakujeme za pochopenie. S pozdravom, Tím Atlas For Men

Velmi spokojna vyborna kvalita

• Rychla dodavka ,siroka ponuka najma pre mladsiu generaciu
    • Tovar zodpoveda specifikovaným parametrom
    • Ziadna

Potesenim je darcek ku kazdej objednavke

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

• Rýchlo doručenie

• Super rýchle doručenie