Moja prvá skúsenosť s obchodom - myslím, že Atlas For men je spoľahlivý internetový obchod
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojná s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Objednal som si tri “ M” trička a prišli mi dve “M” a jedno “L”…
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať na email jeden z našich operátorov pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
zmena veľkostnej tabuľky ma zmiatla, musel som tovar vrátiť a žiadať o číslo menšie
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s veľkosťami našich produktov. Radi by sme vám pripomenuli, že v našich katalógoch či na webovej stránke uvádzame tabuľku veľkostí, na základe ktorej si môžete overiť rozmery požadovanej veľkosti. K dipozícii je vám rovnako naše zákaznícke centrum na čísle 02/584 191 38. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
- rýchle doručenie
- dámske oblečenie by mohlo byť do veľkosti 58.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku, je veľmi dôležitá pre skvalitnenie našich služieb. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men
- stále rýchlo a skoro dodané
- Viac krát som objednal tovar. Rôzne velkosti
- Rozmery nesedia podľa tabuľky,kvalita nie je na požadovanej urovni
Veľkosti nesedia podľa tabuľkového veľkosti,tovar nie tak kvalitný,
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Je nám ľúto, že doručený produkt nedosiahol vaše očakávané štandardy. Radi by sme vám pripomenuli, že máte právo na jeho vrátenie, a my vám následne vrátime peniaze. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
- Dobrá cena a pohodlný nákup.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. Budeme radi, ak nám priblížite, čo môžeme spraviť lepšie, abysme dostali 5*. S pozdravom, Tím Atlas For Men
OK
perfektný obchod
Som velmi spokojni s tovarom prajem vam vela uspehov spozdravom pan Hugyar
- Veľmi kvalitný výrobok a dobrá cena
Všetko na 5*****
Spokojný.
- Rýchle dodanie,kvalitný tovar,veľkosť sedí presne podľa tabuľky. Ďakujem a odporúčam
- Vždy sedí veľkosť, objednala som manželovi a pre neho je dosť ťažko nakupovať
- Výhodou bola rýchlosť doručenia
- tovar je kvalitný, ceny prijateľné, doručenie pomerne rýchle
Neodporúčam
Blokujú objednávky bez dôvodu.
Celé zlé
Už niekoľko dní čakám na objednávky.Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
Rádio čo ste poslali DIGITEC nejde nanabija ho
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Z pohodlia domova si popozerám ponuku a vyberiem si,čo sa mi páči a vyhovuje.
Nemusím nikam chodiť a skúšať,či mi to bude dobré,nakoľko už viem odhadnúť svoju veľkosť,lebo už som tu viac krát nakupoval.
Spokojnosť,aj s kvalitou,aj s darčekom.Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men