- rychle doručenie.
Som spokojny s rychlim doručenim a objednany tovar mi vždy sedi podla velkosti.
tovar, ktorý si objednam je rýchlo doručený. Teraz som vrátila tovar , aby ste poslali menší rozmer ale do 22. 10. ste ešte neposlali. To ma prekvapilo. Inak som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
- Rýchlosť doručenia
Tovar je kvalitný a cena je vynikajúca.
tovar je za vhodnú cenu a je kvalitný
- Čo je lacné nieje vzácne
- Nízka cena zodpovedá kvalite už 3 ho nohavíc som zahodil
Nieje 5xl ako 5xl ja netuším že čo to je za číslovanie jedno na mne vysi a druhé horko ťažko si obleciem
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi cenné a pomáhajú nám zlepšovať naše služby. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujeme vám za dôveru. Tím Atlas For Men
- kvalita, cena
- dopravné náklady
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! Odporúčame vám sledovať našu webovú stránku a rovnako sa prihlásiť aj k odberu newsletteru, aby ste od nás nezmeškali žiadnu ponuku, kde môžete mať aj poštovné zdarma pri objednaní cez webové stránky. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Dobré ceny
- Väčšie čísla aj pre silnejšie postavy
- Vysoké poštovné
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. Odporúčame vám sledovať našu webovú stránku a rovnako sa prihlásiť aj k odberu newsletteru, aby ste od nás nezmeškali žiadnu ponuku, kde môžete mať aj poštovné zdarma pri objednaní cez webové stránky. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Tovar nemdorazil
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Vždy bez problému :)
Je to kvalita
Som veľmi spokojný
Rýchlosť, spokojnosť.
Splnil moje očakávania.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
OK
- Objedavky sa dodávajú rýchlo.
Rýchle dodanie
Spokojnosť nemam vyhrady
- Rýchlosť dodania a kvalita
- Rýchlosť objednania
- Nesedia veľkosti. Európske XL je reálne možno aj 4XL ako pre slony.
Žiaľ nekvalita a navyše nesedia veľkosti. Žiadna ďalšia objednávka určite nebude.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi cenné a pomáhajú nám zlepšovať naše služby. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať emailom jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujeme vám za dôveru. Tím Atlas For Men
- Už roky od Atlas For Men nakupujeme. Hlavne topánky a nohavice. Sme spokojní.