- zaplatila som za tovar, zaplatila som za dovoz a objednavku mi zrušili kvôli 20 centom , ktore mi mali vratiť ale ja som nechcela - nechala som im
zaplatila som za tovar, zaplatila som za dovoz a objednavku mi zrušili kvôli 20 centom , ktore mi mali vratiť ,ale ja som nechcela - nechala som im
- Známy svojou značkou
- Dodanie v poriadku
- Dodali všetko k tovaru
- Nekvalitný tovar
zo štyroch balíkov bol jeden balík z iného druhu tovaru a teda sme nemohli tovar zložiť, reklamujeme a nechápeme ako sa také môže stávať.
Pytat recenziu potom ako mi bol dodany poskodeny tovar adi nie je majmudrejsie.Pevne verim ze sa chyba odstani.
Posielam fotky po rozbaleni tovaru
Tovar - záhradný nábytok (kúpený cez eshop) sme reklamovali pre dieru v úplete na dvojkresle. Nábytok sme pracne poskladali a teraz ho chcú späť, že vrátia peniaze. Na náš návrh riešenia reklamácie nikto neodpovedá.
Tovar som si objednala prišlo len potvrdenie objednávky viac nič
aj ked som tovar zaplatil a prisla mi sprava ze sa da prevzit prisiel som na sklad a nevydali mi ho ze vraj nemaju v systeme moju platbu tak som pisal info mail kde mi potvrdili ue som to zaplatil a siel do skladu 2. krat 2. krat chodit pre tovar a zabijat cas nie je ok
Platba kartou zamietnuta opakovane.. medzi tym akcia na tovar zrusena nákup + 100€. Vydaj tovaru sobota rano( ziaden iny zakaznik) 35 min čakanie. ( Jeden gauc + 5 skriniek v demonte)
Nábytok bol na viacerých miestach poškodený.
- Dlhá doručovacia doba, na nete píšu, že tovar na sklade a už prešlo 5 týždňov a tovar nemám doručený
- Tovar bol rychlo doruceny.
K tovoru chybal spojovaci material.
nemam slov
- Tovar nemali na sklade
Objednanie aj dodanie tovaru bolo bezproblémové ale tovar katastrofa a to je údajne nemecká výroba. Mali sme pocit, že sa nám sníva - horná a dolná časť dvier na skrini nie je ohranená, čiže svietia piliny. Rovnako je to s hornou doskou skeletu. Predmetom nákupu bola šatníková skriňa Rasant Extra. Išlo o prvý (a asi aj posledný nákup) preto nevieme posúdiť, či ide o výnimku v kvalite alebo o bežný štandard.
tovar poškodeny a odvolavacia doba na vymenu 30dni alo v zlom sne
Preco ste mi zrušili body v lyonessy
- dobra komunikacia, rychle vybavenie
- zle nastavene podmienky s dopravcom
Všetko OK, čo sa týka nákupu a komunikácie, no jedno klamanie zákazníkov ohľadom konštrukcie konferenčného stolíka. Vyberal som stolík, ktorý má ABS hranu vrchnej dosky. V popise stolíka je zvyraznené, že má ABS hranu, no po rozbalení zistenie, že je použitá len obyčajná hranovacia páska. Odpoveď obchodu? Výrobca zmenil pred 3 mesiacmi technológiu. Hm, za 3 mesiace nemal kto zmeniť v popise výrobku, že už tam žiadna ABS hrana nie je.
- Poškodený tovar zistené žiaľ už pri skladani
- Veľa peňazí a nekvalitný materiál