Pri osobnom odbere, mi po 30 minútach, oznámili, že Tovar nemajú, pritom objednávka bola zo strany Asko potvrdená!!! Úplne zbytočných 90 km do Bratislavy!!!!
- Rychle jednanie
- Dve z troch skriniek obyvackovej zostavy su poskodene. Riesim reklamaciu s nekompetentnymi pracovnikmi
- Strašný materiál, nesedia komponenty
- Tovar dorazil nekompletny,reklamacne to velmi neriesi
- Dĺžka dodania
Objednal som si posteľ 31.8.2021 s dodaním 8-10 týždňov. Dnes je to 9týždňov a posteľ stále nemám. Po tel. Hovore mi bolo povedané ešte cca 2týždne. Popri tom je na sklade na predajni. Po novom posielajú už aj z predajní ale musel by som zrušiť objednávku a urobiť na novo.
- Takže asi radšej budú čítať takéto hodnotenia ako by mali čím skôr vyriešiť objednávku a poslať tovar z predajne :) -
Takže ak niekedy ešte niečo v Asku tak jedine priamo ísť na predajňu. -
- Nie je celo lesklý nábytok len predné šuflíky
- Za tie peniaze drahé
- Nekvalitný manuál na poskladanie
- Drahé dodanie (19 eur)!
Za tie peniaze som očakával že aspoň aj vrchná časť bude lesklá ako predné šuflíky-predsa ja to nábytok do kulpeľne. Namiesto toho lakované časti sú len predné strany šuflíkov.
Drahé doručenie 19eur za ani nie 15kg krabice… -
- Clovek by cakal za tie ceny podstatne vyssiu kvalitu,najma ked ide o nemecke vyrobky
- V jednom baleni nam chybali sroby (a to sme zatial otvorili len 2 veci z 3,tak este cakame prekvapenia dalsie)
- Dvere na komode nedoliehaju
- Niektore dierky nie su predvrtane
- Kupelnova skrinka je absolutne nestabilna ! Pisali sice,ze odporucaju upevnit o stenu,ale je to velmi mylne - bez upevnenia o stenu ta skrinka doslova pada !!! Nekupili by sme ju,keby bolo uvedene,ze je nutne o stenu ju upevnit
- Doprava katastrofalna - som tehotna a dopravca na mna vybalil,ze si to mam sama skladat z palety !!! Malo do dokopy 135kg !!! Nakoniec som bola donutena paletu kupit … dodatocne naklady … velmi by ma zaujimalo,ako by sa dopravca zatvaril,ak by som nemala do a hotovost a kazala mu dojst teda na druhy den !!!
My sme nabytok kupovali prvy a posledny krat … povazujem to za vyhodene peniaze …
- Nekvalitné produkty
Objednali sme si z Aska šatníkovú skriňu, z ktorej sme veľmi sklamaní. Pri jej skladaní sme nachádzali nové a nové miesta, časti, ktoré boli obité, ošúchané, od lepu. Celkovo skladanie skrine bolo veľmi náročné, návod bol neprehľadný, veľa vecí bolo načrtnutých nezrozumiteľne. Kým sme skriňu neukotvili do steny, hojdala sa z jednej strany na druhú ako hojdačka. Z Aska si už určite nič neobjednáme. Skriňa nebola vôbec lacná, za takú cenu by som čakala určite oveľa viac.
- Tovar prišiel poškodený..cena nezodpovedala kvalite.
- Chybný materiál
- Dlhá doba reklamácie
- Malo informácií ohľadom reklamácie
Prebral som posteľ v krabiciach. Pri vybavovaní som narazil na zlomenú dosku a bočné hrany postele mali trhliny.
Tv komoda backstage - nedodaný jeden balík z troch. Výklopný konferenčný stolík univerzal neobsahoval návod na skladanie (dá sa stiahnuť z webu). Čo je ale horšie, dosky na nožičky sú krivo narezané a pri poskladaní nedoliehajú pekne k sebe, ukazujú sa škáry medzi jednotlivými dielmi ...
- kok... obchod
Tovar bol poskodeny pri preprave, dodavatel ma nijako neinformoval a ani nepotvrdil novu dodaciu lehotu. Dodnes tovar nemam.
- Drevo ako ked naprší a uschne dosky prehnute ako luky take drevo môžu predávať v poľsku
- neponúka montáž nábytku, reklamácie trvajú nekonečne dlho.
- Promtne vybavenie
- Objednana sedacka prisla poskodena, zialbohu balenie bolo v poriadku a az po vyneseni a rozbaleni bolo vidiet poskodenie
- V baleni na montaz noziciek boli kratke skrutky. Nebolo problem kupit nove ale za tolko penazi si myslim ze by to co predavaju malo pasovat!
Dalsi polsky obchod na slovensku ... nabuduce budem opatrnejsi
- veľký výber
- veľký výber napisane doručenie do 48 hodín, dnes to je 168hodin je nedeľa a stôl nikde
- problem dovolať sa na zákaznícku linku
Tovar došiel poškodený a komunikácia telefonicky nulová.
- Nekvalitne vyhotovenie vyrobku a nasledne neuznanie reklamacie
Skrinka: Nedostatočne predvrtane dierky pre koliky, pri zmontovani a dotiahnuti skrutky došlo k pretlačeniu kolika von.
Stoličky: v baleni 4ks, z toho 1ks ok, 1ks nekvalitne spracovanie - kyve sa, 2ks nespravne zabalené diely, pri reklamacii, rozbalene ďalšie 3baliky a vo všetkých rovnako - nesprávne diely. -
- Skóre vybavenie do jedného dňa čo je super
- Tým že som nebol na maily a všetky objednávky chodia aj v rámci sms správy som si ju nestihol vyzdvihnúť a nikto ma nekontaktoval
Oceníl by som len SMS alebo telefonát že či som na objednávku nezabudol