• Nekvalitné výrobky, chýbajú komponenty ku zloženiu skriniek,po objednaní mi prišla skrinka v úplne inej farbe z dvoch výrobkov mám jeden taký a druhý iný proste paráda.

velmi se omlouváme za vzniklou situaci, která bohužel může nastat.
    Doporučujeme Vám obrátit se na naše reklamační oddělení, kde Váš problém v co nejkratší době vyřeší.

Vaše ASKO – NÁBYTOK

Poskodeny tovar,nenachystana objednavka,arogantna pracovnicka obchodu

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

děkujeme Vám za nákup ve společnosti ASKO NÁBYTOK a poskytnutou zpětnou vazbu formou dotazníku. Velmi si toho vážíme a omlouváme se za negativní zkušenost s nákupem, respektive s výdejem zboží. Vedoucímu pobočky, kde k této situaci došlo, bylo vše předáno ke sjednání nápravy.
    Věříme, že Vaše další zákaznická zkušenost v naší společnosti bude pozitivní.

Vaše ASKO - NÁBYTOK

Tovar - sedacka bola zhodena na dvore. Pri objednavke nebola moznost dat zaniest do domu. Krabice boli obrovske. Mali sme velke problemy dostat to do obyvacky.

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

děkujeme za Vaši objednávku a za zpětnou vazbu formou dotazníku.
    Co se týče vynášky do bytu, tak ta bohužel v našich službách na eshopu není v nabídce služeb.
    Vzhledem k tomu, že zákazníci tuto službu poměrně v hojném počtu poptávají, aktuálně tuto situaci řešíme s dopravci a do budoucna určitě plánujeme.

Vaše ASKO - NÁBYTOK

Poškodenie pri preprave a závratné matice zle osadene

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

děkujeme Vám za objednávku a za zpětnou vazbu. Po prověření v systému vidíme, že Vaši reklamaci naše reklamační oddělení již řeší.
    Vaše ASKO - NÁBYTOK

Zavádzajúce informacie na ponuka a skutočnosť

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

děkujeme za Vaši objednávku u naší společnosti.
    Pokud doručené zboží nevyhovuje Vašim představám, můžete využít 14denní lhůtu na vrácení zboží.

Chýbali 2 spodné umele nohy postele. Inak ok

• Neochotny skladnik

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

děkujeme Vám za nákup ve společnosti ASKO nábytok a poskytnutou zpětnou vazbu formou dotazníku. Velmi si toho vážíme a omlouváme se za negativní zkušenost s nákupem, respektive s nakládkou zboží.

Věříme, že Vaše další zákaznická zkušenost v naší společnosti bude pozitivní.
    Vaše ASKO - NÁBYTOK

• Veľmi zle správanie, čo sa týka pochybenia zo strany aska. Veľmi sme sklamaní..

Veľmi zle správanie čo sa týka pochybenia zo strany aska. Veľmi sme sklamaní a určite už si tovar neobjedname, a čo sa týka komunikácie mali by dať ľudí ktorý zdvíhajú telefóny slušných, a ktorý majú trpezlivosť.

• Príšerné služby

Obchod s príšernými službami. Kamenný obchod a eshop majú úplne iné pravidlá a služby - aj keď je to tá istá firma, ten istý jeden sklad. V eshope Vám neposkytnú vynášku do bytu - predstavte si, 20-rokov pôsobiaci obchod s nábytkom neposkytuje vynášku do bytu - HANBA ! Keď sa im sťažujete, povedia Vám, že si objednajte tovar v kamennej predajni, kde vynášku poskytujú. Ale ak si objednáte v kamennej predajni, tak stratíte všetky výhody ( zľavy ) vernostného programu. Neskutočný debilizmus a primitivizmus. Ste jeden obchod - poskytuje jednotné služby a pravidlá hodné obchodu v 21 tisícročí ! Na ilustráciu, čo je to za hlúpych pošukov, uvediem, ešte jeden prípad: Chcel som si objednať Posteľ + Rošty. Posteľ mi vedeli aspoň doviesť domov ( bez vyloženia), ale rošty mi doviesť domov nechceli. Že vraj rošty si ich musím sám vydvihnúť v sklade. Keď som tam zasa celý nasrdený volal, že čo sú to za debilné služby, neskutočne tupo mi argumentovali, že "rošt by sa mohol pri nakladaní poškodiť". Z ich služieb sa Vám akurát urobí zle... :-(

V kamennom obchode musite strpiet dlhy cas spracovania zmluvy, co sme naozaj nikde nezazili.
    A v eshope doprava za 15 (!!) EUR je naozaj najvyssia siroko-daleko!

Nábytok zle zabalený pre prepravu a preto sa aj poškodil

Vaše ASKO – NÁBYTOK

Tovar nedorazil a predávajúci ani nevie odpovedať na otázku kedy vôbec dorazí

• dodaný tovar bol demontovaný a riadne zabalený, to je zatiaľ OK, ale keď mi ho majster rozbalil a pozrel jednotlivé diely, jedna časť bola prasknutý a teda mi to reklamoval, môžem povedať, že sa mi nechcelo reklamovať tovar pri predstave celej tej procedúry, ide o sezóny tovar.....taktiež som našla na operadle kresla poškodenie typu, ako keď niečím tupým ako napr. dláto alebo šraubovák, urobíte ryhu.....

Vaše ASKO – NÁBYTOK

• Zdĺhavé vybavovanie pri vyzdvihnutí.Personál nepomohol pri nakladaní do auta.

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

děkujeme Vám za objednávku u naší společnosti a za zpětnou vazbu formou dotazníku.
    Při vyzdvihnutí zboží na osobní odběr poskytuje každý sklad naší prodejny asistovanou nakládku, což znamená, že Vám naši pracovníci ochotně pomohou naložit zboží do auta.
    Přijměte naši omluvu za našeho pracovníka, který tak zřejmě, jak píšete, neučinil.
    Vaše ASKO - NÁBYTOK

• Z troch balíkov došli len dva !!! a v Asku tvrdia, že mal byť len 1 balík! Takže mám nekompletnú kuchynskú skrinku s drezom z 355 eur po zľave za 195 Eur, a rozobratú kuchyňu, neskutočné niečo, nikdy VIAC

Reakcia obchodu ASKO NÁBYTOK

prověřili jsme Vaši reklamaci a vidíme, že přes naše reklamační oddělení bylo vše vykomunikováno. Balíček byl součástí balíku.

Děkujeme za Vaši objednávku a doufáme, že Váš příští nákup proběhne k Vaší plné spokojenosti.

Vaše ASKO - NÁBYTOK

Dorucovacia sluzba Geis bola desna. Po oznameni e-mailom vo stvrtok, ze tovar bol expedovany, som hned volal sluzbe Geis, kedze som potreboval tovar dorucit v piatok. Tam ma informovali, ze dorucenie je naplanovane na piatok, ale nevedia v akom case, ze mi rano pride kontakt na sofera a s nim sa mozem skontaktovat.

V piatok rano o 7:30 mi volal sofer, ze caka pred vchodom, ze si mam prist po gauc. Avsak ja na mieste dorucenia nebyvam, a odmietol pockat kym pridem. Dohodli sme sa, ze pride popoludni.

O 11:10 volal, ze je zase pred vchodom, mam si po tovar prist. Ak by zavolal pol hodinu predtym, tak dobehnem a cakam ho, ale dohodnute bolo, ze pride popoludni, tak som mal v plane ist na dorucovaciu adresu cez obed.

Odmietol pockat 20 minut alebo tovar odovzdat susedom, ze pride popoludni. Nasledne mi dispecer volal, ze sofer je nervozny, uz mu dvakrat volal a nevie co ma s nim robit, ze sa s nim neda rozpravat.

Musel som si uplne zmenit program a ostat cez vikend, aby mi tovar mohli dorucit v pondelok. V pondelok dosiel ten isty sofer, uz volal rano a dohodli sme sa na case dorucenia. Kedze som situaciu z piatka riesil, tak ho musel niekto "preskolit" ako ma dorucovat. Dosiel v dohodnutom case, otvoril nakladny priestor, a ze si mam gauc vybrat. To ako mam lozit pomedzi mnozstvo inych dorucovanych tovarov a vyberat si gauc z korby, neposkodim tym iny tovar? Trval som na tom, ze mi ma tovar dorucit za prve zamykatelne dvere, nenecham predsa gauc pred vchodom na chodniku alebo ho tam nebudem vybalovat - mal 82 kg, tak na vynesenie na poschodie bolo nutne ho podelit na kusy. Zacal sa so mnou hadat, odkial viem tie podmienky, ze on ma dorucit tovar PRED zamykatelne dvere, co ale nedava ziadny zmysel, to moze zlozit aj o 3 ulice v parku.

Po rozbaleni tovaru, bolo dno gauca prerazene, zjavne pri preprave nemal tovar zaisteny a musela donho udriet nejaka chladnicka. Alebo iny zakaznik, ktory si sam vyberal tovar z korby narazil do gauca. Tak teraz riesim reklamaciu s ASKO.

Pokym ma ASKO zmluvneho dopravcu Geis, nebudem si od nich nic objednavat.

• Na internete som našiel sriňu o dosť lacnejšie , to ma prekvapilo .
    • Komunikácia obchodu
    • Rýchle bezproblémove vybavenie reklamacie

Objednaná skriňa 9 feb doručená 15 júla na 2x

neodpovedali na môj dotaz

Prístup pri predaji bol dobrý. Ale kvalita produktu veľmi nízka

s