Reklama

Rýchle doručenie, tovar v poriadku. Spokojnosť.

• Dobra komunikacia, rychle dodanie

• Rýchle vybavenie, sortiment výrobkov, objednávala som v Artmie už viackrát.

Odporúčam tento obchod. Dostala som to. čo som si objednala, kvalitný sortiment vyrobkov, rýchle vybavenie objednávky aj doručenie tovaru.

• Veľký výber tovaru pre tvorivú činnosť v dobrých cenách. Prehľadne usporiadaný e-shop.

• Skvelá komunikácia, rýchle dodanie, kvalitný tovar, ... Nie je čo vytknúť. ;)

100% spokojnosť

• rýchlosť, spoľahlivosť
    • žiadna

• Slušný výber potrieb na kreslenie a maľovanie, jednoduchá orientácia v ponuke, dobrá komunikácia so zákazníkom, rýchle vybavenie objednávky.
    • Možno by som uvítala viac materiálu na korálkové tvorenie, ale zase - nie je problém nájsť si ho v inom e-shope (zameranom viac na tvorenie, ako na kreslenie a maľovanie).

Na Artmie nakupujem opakovane a nie iba pre svoju osobnú potrebu, ale najmä do ZUŠ - nakoľko je na Artmie dobrý výber materiáli a pomôcok a expresne rýchle doručenie.

Rýclhle dodanie spokojnosť

dobre načas

• Rýchle vybavenie objednávky, jasné informácie o produkte, kvalita a super cena. Odporúčam

Tovar mi prišiel v poriadku a rýchlo.

Ďakujem za radu a doporučenie výrobku ko

najlepsi obchod pre maliarske potreby

Rýchlo mi balík prišiel zachránili ma som to potrebovala súrne.

Tovar dorazil na siedmy deň.Keď som sa informoval po 5 dňoch, AI mi dookola odpovedala, ale bez konkrétnych údajov.

Ďakujem, že obchod reaguje hneď a plní prijaté objednávky k spokojnosti svojich zákazníkov. Škála rôzneho tovaru je veľmi zaujímavá pre zákazníkov, ktorých oslovuje v dnešnej ťažkej dobe ako relax umenie a pokus o vlastnú umeleckú tvorbu.

Po naročilu iz druge države, sem pričakovala daljšo čakalno dobo prispele pošiljke, vendar sem se zmotila. Večji paket, v katerem se je nahajalo slikarsko stojalo, je bil v nekaj dneh pri meni! Vse pohvale trgovini! Zelo priporočam nakup, saj so hitri in učinkoviti!

• Krásny tovar
    • Uz druhý nakup

Nakupoval som uz druhý krát, deti su nadšene

• Rýchle a spoľahlivé doručenie
    • bez výhrad

• dobrá komunikácia, rýchle vybavenie, spoľahlivé doručenie
    • dobré ceny kvalitných plátien
    • v poslednom čase nedostatočný výber olejových farieb umton