Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Spokojna son

Vážený zákazníku,
    Moc děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme Vám, aby jste byl spokojený s Vašim nákupem :)

Výborná komunikácia,rýchlosť vybavenia.

Tým Aminabytok

Objednavala som si z tejto stránky posteľ, s nakúpom na tejto stránke som veľmi spokojná, komunikácia s nimi je skvelá, sú veľmi ústretový a ochotný, poslali mi domov vzorky látok, takže sa mi o to ľahšie nakupovalo. Dodržali dodaciu lehotu presne ako bolo uvedené a posteľ vyzerá úžasne ! Takže tomuto obchodu dávam 11 z 10tich

Tým Aminabytok

Tovar mi prišiel poškodený,maly matrac taktiež. Za mna nespokojnosť

• Tovar mi mal byť doručený do 5-7dni obj. som poslala 21.10.2022 a dnes je 03.11.2022 a tovar nemám asi obj.zruším a viac si od vás nič neobjednám.

Reakcia obchodu Aminabytok.sk

Po mnoha pokusech se nám nepodařilo se zákazníkem spojit, takže jsme nemohli situaci řešit.

Zákazník si bohužel špatně vyložil dobu vyřízení objednávky a nezohlednil termín doručení.

Spokojnosť

Tým Aminabytok

• Super,načas dodaný tovar.

Tým Aminabytok

• Prehľadné prezretie produktu na, stránke, rýchle, spoľahlivé doručenie,

Tým Aminabytok

Objednal som si madrace aj zaplatene su a stale nemam tovar

Spokojná som s tovarom a aj dorucenim
    Dakujem

Tým Aminabytok

• Rýchle doručenie, spokojnosť s kvalitou
    • Bez pripomienok

• Tovar stále nedorazil celý, prišla jedna časť v hodnote 72e na druhý deň druhá časť v hodnote 72e a ešte stále to nie je v hodnote 214e co som objednala. Len mimochodom jedna sa o posteľ takže nerozumiem tomu ako sa dala rozkuskovat na toľko balíkov

Hrozne hrozne a ešte raz hrozne určite by som neodporúčala nikomu!!!!

100% spokojnosť

• Rýchle dorucenie

• Posteľ vŕzga
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Čítal som si tu recenzie pred kúpou. Negatívnych bolo k 24.8. viac ako tretina. To je slušné číslo. Rozhodol som sa nakúpiť. Objednal som si komplet posteľ s 18-lamelovým roštom, matracom a zásuvkou pod posteľ.
    Objednaná posteľ nebola skladom, vedel som o tom a nevadilo mi čakať 2-3 týždne. Príjemné prekvapenie bolo keď som obdržal mail o expedovaní zásielky o 4 pracovné dní od objednania. Čo sa týka kuriérskej služby tracking nefungoval - po vyhľadaní zásielky bolo až do momentu doručenia stále zobrazené že zásielka čaká na odovzdanie kuriérovi. Na môj dotaz ohľadom stavu balíka mi špedičná služba odpovedala až po doručení zásielky 2.9.
    K zásielke - balíky boli dodané bez poškodenia. Tovar bol kompletný do poslednej skrutky, nič nechýbalo. Manuál na zloženie presne zodpovedal danému produktu čo som bol milo prekvapený. Kvalita - zodpovedá cene. V mojom prípade lacná borovicová posteľ, drahší matrac. Drevo bolo dobre opracované a nalakované. Našli sa dosky kt. boli drsnejšie ale ako píšem - zodpovedá cene. Esteticky kresba dreva pekná, nie však všetky dosky, bolo nutné sa pri skladaní vyhrať a nakombinovať to tak aby krajšie dosky išli na pohľadovú stranu. Vec vkusu a opäť ceny. Za mňa ok. Matrac - bral som 24cm taštičkový + kokosová vrstva - mám zatiaľ krátko na hodnotenie, každopádne spí sa na ňom dobre. Kvalitatívne, ozdobné šitie na poťahu sa páralo - spravil som fotky pred vybalením z ochrannej fólie - zreklamoval som a bolo mi ponúknuté vrátenie časti sumy alebo nový poťah. Vybral som si nový poťah. Bol doručený do 5 pracovných dní. Ozdobné šitie sa opäť páralo, znovu som nereklamoval. Funkčné šitie a zips sú na oboch poťahoch vporiadku. Záver: Za mňa osobne, nákup vporiadku, dodanie vporiadku, produkt zodpovedá cene. Doriešiť si páranie ozdobného šitia a zlepšiť kontrolu kvality na šicom závode by stálo za zlepšenie.

Vysoká profesionalita, doprava, prístup vodiča, kvalita tovaru...odporúčam a ďakujem.....

• dorý pomer kvalita - cena