• Spoľahlivosť a rýchle doručenie

Nespolahlivy

Postel nám ešte vôbec neprišla

• Rychle dorucenie
    • Kvalita vyrobku

• Rychle dodanie

• Rýchlosť dodania.

• Som velmi spokojna!!!

• Napriek par problemom sa vsetko vyriešilo promptne -Dobrá komunikácia
    • Objednávka prišla na dobierku aj ked bola zaplatena
    • To co je na stranke pisane ako na sklade nemusi na sklade byt

• Ochotní vyhovieť zákazníkovi
    • nesprávne info o naskladnení
    • Preprava by mohla byť nastavená lepšie

Mal som problém s objednávkou, kde tovar "skladom" reálne nebol skladom a musel ísť do výroby. Nakoľko som bol ochotný počkať, tak mi to neprekážalo. Dve komody mi dodali teda v dvoch termínoch. Prvá bola v poriadku. Druhá mi prišla trochu poškodená kvôli oprave, ale vyriešili sme to spätnou kompenzáciou.

• Tovar bol starostlivo zabalený.
    • Na internetovej strane bolo napísané, že tovar bude doručený do 1–3 dní. Tovar prišiel po vyše 8 pracovných dňoch. Navyše, oznámenie o doručení bolo oznámené v nedeľu večer o 17 hod, čo nepovažujem za veľmi profesionálne. Pokiaľ som neurgovala sama, tak sa vôbec neozvali ohľadne oneskorenia dodávky.

Celkovo posteľ spolu s matracom boli doručené milým pánom, ktorý to všetko ochotne vyniesol na 1 poschodie bez výťahu. Posteľ sa ľahko zložila podľa návodu, hoci nikde nebolo na stránke uvedené, že spodok perináča bola len látka podobná geotextilii, ktorá sa má pripevniť len na suchý zips. Celkovo posteľ spolu s matracom sú fajn, cena /výkon je ok. Len komunikácia zo strany obchodu by mohla byť lepšia. Hlavne keď ani o prvom meškaní dodávky vôbec neinformovali.

Tovar zatial nepsieiel i ked na druhy den bol vraj nachystany na expediciu do dnesneho dna neviem kde sa tovar nachadza. Pri objednavke bol status skladom.

Tovar mi nebol doručený komplet došiel len botník be besiakovej steny a zrkadla

Posteĺ bola dnu v baliku poškodena bol tam navod na montaž ale žiadne šruby ešte že som zručni,všetko som si dokupil a posteĺ zmontoval a osobitý roch zatrel

• Nákup bez komplikácií

Najprv som si myslel, že ide o podvod, keď mi prišiel email z Rumunska a eshop je registrovaný v Česku.Email bol v rumunčine, holý bosý, iba jednou vetou napísané číslo objednávky a odkaz na Gls. Balík prišiel načas a nepoškodený . Inak všetko super.

• Rýchlosť kvalita

Tovar mi prisiel rychlo a v poriadku. Odporucam

Tovar prišiel hneď o 2-3 dni. V super stave a postieľka vyzerá presne ako na fotke. Sme spokojní.

Reakcia obchodu Aminabytok.sk

Ďakujem za vaše názory :)

Prajeme vám, aby ste boli s nákupom spokojní a vráťte sa znova!

• Som spokojná

Reakcia obchodu Aminabytok.sk

Ďakujem za vaše názory :)

Prajeme vám, aby ste boli s nákupom spokojní a vráťte sa znova!

Tím Aminabytok.sk

Tovar prišiel v poškodenom obale, asi chyba dopravnej spoločnosti, zároveň jedna doska bola poškodená.

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu Aminabytok.sk

Sme radi, že výrobok spĺňa Vaše očakávania.

Pozývame opäť :)