• -cena
    • -kontakt s predajcom (sms)
    • -rýchlosť doručenia
    • -krabica bola v rohu bola poškodená,ale nakoľko tovar bol v poriadku,tak som to neriešil

doporučujem,ja som bol spokojný a dúfam,že v budúcnosti aj budem

• rýchle dodanie tovaru, možnosť nákupu hned

• ceny

• Rychlost a komfortnost
    • Neovjavil som slabiny

Super.odporucam!!!!

• poradenstvo pri vybere tovaru
    • moznost objednat tovar cez e-shop ak sa nenachadza na predajni

kvalitne korcule na amatersky hokej sa super cenu, no nekup to
    odporucam, som spokojny

• Veľký výber tovaru
    • Ceny
    • Možnosť osobného odberu
    • Niekedy stránka nevyhľadáva, tak ako by malo, napr. neuloží všetky korčule od najlacnejších, aj keď to zadáte do požiadavky

S nákupom som bol spokojný, až na maličkosť, že tovar som zaplatil dvakrát, pretože predavač nemal prehľad o tom, že tovar je už zaplatený a pýtal od manželky ďalšie peniaze, aj keď táto mu tvrdila, že som to uhrádzal cez net. Asi o 3 dni prišli na chybu, zavolali a problém sme vyriešili. Inak nemám, čo vytknúť.

Dobrý deň p. Kubišta,

Mrzí ma táto nepríjemnosť. V žilinskej predajni sme práve menili personál, tak to "zblbli" ... samozrejme sme sa snažili to čo najskôr dať do poriadku.
    Verím že sa rýchlo zaučia, aby boli v Žiline zákazníci spokojní ...

O niektorých "muchách" web shopu vieme, a sú to naše najbližšie investície...

Pekný večer,

team AllForHockey.SK

• milý personál, online poradca
    • stroj na brúsenie korčúľ je zle nastavený! platba za použitie pece na korčule 20E len preto, že som si to objednal vo Vašom obchode online a nezakúpil v kamennej predajni - je to zvláštne. V kamennom obchode som si to nekúpil len kvôli nevhodným veľkostiam.

Milý a fundovaný personál v kamennej predajni - príjemné prostredie. Ale zvláštna politika čo sa týka použitia doplnkov ako pec. a pod.

Milý Michal zo Zamaroviec,

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie čo sa týka návštevy kamennej predajne.

Zákazník má na výber - buď objedná cez web shop a dostane nejaký darček (väčšinou hokejku alebo šiltovku) k objednávke, alebo si ich príde zakúpiť do kamennej predajne kde mu radi korčule nabrúsime a na vyžiadanie aj nahrejeme.

Obe tieto veci sa kombinovať nedajú, a teda je na zákazníkovi, čo si z toho vyberie. Samozrejme pri osobnom odbere je možné darček odmietnuť a namiesto toho využiť uvedené služby ...

S pozdravom,

team AllForHockey.SK

Sedia vyborne,pohodlne,za tu cenu vyborne chranene,velka spokojnost

Milý Zdenko z Čadce !

Sme radi že Ťi nohavice sedia ako uliate a že sme Ti spôsobili nákupom radosť :-)

Pekný deň !

team AllForHockey.SK

• výhod je viac, ak jednu z nich napríkald vidím v tom že allforhockey sa rozrastá po celom slovensku, otvárate čím ďalej tým viacej pobočiek a tovar si môžem objednať aj priamo do predajne. na slovensku určite bezkonkurenčný predajca hokejového vybavenia

nemám čo vytknúť, komunikácia s obchodom výborná, doručenie cez DPD čo je u mňa veľké +, proste super

Reakcia obchodu AllForHockey.SK

Ďakujeme Ivo za pozitívne hodnotenie :-) Po tom vianočnom blázninci keď sme nevedeli kde nám hlava stojí to padne ozaj dobre !

Našim zámerom je aby web shop slúžil okrem zasielateľského servisu aj ako katalóg všetkých produktov, ktoré si môžeš v pokoji domova pri kávičke objednať a nechať doručiť bez akéhokoľvek príplatku do Tvojej obľúbenej predajne AllForHockey. Momentálne je ich už 7 a Ich zoznam nájdeš na tomto linku: http://www.allforhockey.eu/sk/content/41-kontakty

Ďakujeme za nákup !

team AllForHockey.SK

• Veľký sortiment hokejových potrieb a doplnkov. Objednanie si z pohodlia domova.
    • Kvalifikovaný pracovník, bolo vidieť, že sa hokeju rozumie.
    • -

Odporučujem nakupovať v allforhokey, výborné ceny, kvalitný tovar. Možnosť telefonicky sa poinformovať o tovare o ktorý mám záujem. Veľká ochota pracovníka predajne, ochotne porozpráva, poradí, prípadne vysvetlí rozdiely medzi jednotlivými radami(korčule)

Reakcia obchodu AllForHockey.SK

Ďakujeme Petrovi z Trnavy za pozitívne odporúčanie.

Sme radi že si si vybral pre kúpu korčúľ práve nás!
    Pri kúpe korčúľ je dôležité premerať nohy a určiť správnu veľkosť. Ideálne je navštíviť niektorú z našich pobočiek, kde máme všetky potrebné merače, ako aj tepelnú pec a brúsku ProSharp.

Ďakujeme za nákup !

• prijateľná cena
    • slabý sortiment

celková spokojnosť

Milý Lukáš z Lučenca !

Sme radi že sa Ti naše ceny pozdávajú. Výber tovaru sa snažíme stále rozširovať. Ak je niečo konkrétne, čo Ti v našom shope chýba, daj nám prosím vedieť !

Vybral si si šiltovku CCM. Na našom web shope máme veľký výber aj šiltoviek s logami tímov NHL: http://www.allforhockey.eu/sk/86-siltovky

Pekný deň !

team AllForHockey.SK

• na jednom mieste široká ponuka špeciálnych športových potrieb

Keď potrebujete niečo pre hokejistu, alebo hokejbalistu, navštívte tento obchod - okrem milých predavačov sa stretnete aj s ochotou poradiť, samozrejme, ak vyberáte z internetovej ponuky musíte sa spoľahnúť na športovca, ktorý presne vie, čo potrebuje. :)

Milá Gabika z Bratislavy,

ďakujeme za veľmi pekné hodnotenie ! Áno máš pravdu. V našich predajniach dbáme o to, aby personál vedel správne a fundovane poradiť.
    Väčšina chlapcov na predajniach hrávala ľadový hokej vrcholovo. Nájdeš medzi nimi aj bývalých extraligových hráčov...

Tešíme sa na Tvoju ďalšiu návštevu !
    Máš u nás kávičku a koláčik v našom Cafe20 zdarma :-)

• Vyber tovaru rychle dorucenie
    • nezistil som

odporucam

• Nepriehľadné stránky

Reakcia obchodu AllForHockey.SK

Sme radi že si ich neprehliadol :-)

• rychla doba dodania
    • všetko OK

super

• Veľmi dobrá a profesionálna komunikácia. Ústretovosť voči zákazníkovi.

Čo sľúbia, to splnia.

• ochotny personal

• rýchlosť dodania tovaru
    • flexibilita pracovníkov
    • možnosť vrátenia tovaru z e-shopu do skalnej predajne

veľký výber tovaru
    prepojenosť eshopu s predajňami
    dobrá komunikácia so zamestnancami
    ochota zamestnancov

Celkovy servis je ok. Tovar (hokejky) som este nerozbalil, ale predpokladam, ze je v poriadku. Sofer ma nasiel aj, ked nemal moje spravne telefonne cislo.