- ziadne mozno ceny
- ze malo tovaru priamo v obchode kupil som si aj objednal ccm rbz40 hokejku ale hupil bi som aj rbz80 ale nebola vtedy priamo v obchode len ce e shop
no presne to co som napisal o okienko vysie.
Dobrý deň p. Sabados z Gemerskej Polomy,
Nakoľko máme 7 kamenných predajní, nie je možné mať posledné výpredajové kusy na každej z nich. Preto je možnosť objednať si čokoľvek z ponuky www.AllForHockey.SK s doručením na ktorúkoľvek pobočku bez príplatku. Ak toto považujete za nevýhodu web shopu, tak potom ozaj neviem... Podľa nás je to celkom dobrá služba pre našich zákazníkov.
Samozrejme aktuálne modely máme vo všetkých predajniach k dispozícií. Stačí si vybrať.
Pekný večer.
team AllForHockey.SK -
- Dobrá ponuka v e-shope
- Neochotný personál v kamennej predajni v BA. Dvaja majstri mali prístup, že počkaj musím odpísať na facebooku a potom sa začnem "venovať".
- Pani s ktorou som volal ma ubezpečila, že objednávka bude v BA na druhý deň, prišiel som o dva dni a chlapci s telefonmi v rukách za pultom a posmešným ksichtom - volali sme Vám? Nie! Tak potom to tu asi nemáte! - bez toho aby si to overili. Po pol hodine volali, že to niekde našli a ja som išiel ďaľších 30 km tam a späť.
- Chcel som trošku pomôcť pri výbere, ale predavači typu nemáme dovidenia ma odradili od ďaľšieho nákupu.
V pohode e-shop, pani s ktorou som telefonoval ohľadom objednávky bola príjemná a vyhovela vo všetkom kde sa dalo, ale kamennú predajňu v BA radšej už nie
Pán Martin Peško z Modry,
Preveroval som túto objednávku. Objednal ste cez internet 4 položky na Dobierku. Na druhý deň bola zásielka kompletná a pripravená na expedovanie z Banskej Bystrice. Následne ste volal a zmenil ste Dobierku na osobný odber v Bratislave. Čiže sa zásielka musela kuriérom doručiť do Bratislavy. To zase nejaký deň trvá, čiže máme vo zvyku kontaktovať zákazníka po tom, ako je tovar na danom mieste pripravený na vyzdvihnutie. Určite by ste predišli Vášmu podráždeniu, ak by ste si to pred príchodom preveril, keďže ako Vám aj pracovník oznámil, ešte Vás nekontaktovali. Chápem že keď je človek nespokojný, tak proste je potom všetko zle.
Podotýkam, že jeden z dvoch predavačov bol celý týždeň na dovolenke v Londýne, tak neviem akí dvaja majstri odpisovali na Facebooku. Naopak niekoľkokrát som sa bol na predajni pozrieť a mal čo robiť to tam zvládať sám.
Príďte kedykoľvek a povenujeme sa Vám tak aby ste bol maximálne spokojný. Mrzí ma že to tak nebolo už teraz, ale žiaľ to bolo celé spôsobené zmenou pôvodnej objednávky z doporučenej na osobný odber. Ozaj tie presuny potom pár dní navyše trvajú, a preto je lepšie sa rozhodnúť o spôsobe doručenia ešte pred zadaním objednávky.
Pekný deň !
team AllForHockey.SK -
- vsetko by bolo super az na to ze mi fakturovali cenu ktora nesuhlasila z akciovou cenou na stranke. Chybu priznali ale uz 2 tyzdne mi peniaze nevratili (aj po urgovani)
Dobrý deň p. Felix.
Suma 7€ vám bola odoslaná na účet. Za meškanie sa ospravedlňujeme.
team AllForHockey -
- Dobry vyber a cena
- Webshop problem so zlavami
Pri objednavani tovaru mi bola poskytnuta zlava, ktora v dalsom dni bola zrusena, tak som si isiel kupit tovar na predajnu. Danu zlavu povazujem za zavadzanie zakaznika. Inac obchod dobry personal, tovar ok dobre ceny. Ked tam nakupovat tak iba osobne v predajni.
Reakcia obchodu AllForHockey.SK
p. František Chmela z Bratislavy bol mailom upozornený, že zľavový kupón použil neoprávnene, a nereagoval na našu žiadosť o vysvetlenie akým spôsobom sa k nemu dostal. Jednalo sa o zľavový kupón pre hráčov EUHL (univerzitnej ligy). P. Chmela nie je hráčom ani členom realizačného tímu Bratislava Managers, a teda mu táto zľava neprináležala. Nerozumiem, čo Vás oprávňuje sa sťažovať na nepriznanie zľavy na ktorú nemáte nárok. Pekný deň ! (zoznam oprávnených: http://www.managershockey.eu/supiska/ )
absolutne neodporucam, nemaju aktualizovany stav tovaru v internetovom obchode,ani sa neunuvali oznamit, ze tovar je vypredany a ze nam ho nedorucia,aj ked nam objednavku potvrdili telefonicky a zavadzali,ze tovar odposlali.
Reakcia obchodu AllForHockey.SK
p. Erike Šebovej sme ponúkli v cene brankárskych korčúľ Reebok 14K (200€) vyšší model Reebok 16K. Žiaľ na uvedenú ponuku nereagovala. Stav tovaru aktualizujeme veľmi dôsledne. V tomto prípade sa predaj na predajni uskutočnil v identickom čase ako prišla objednávka z internetu a žiaľ bol to v tej chvíli posledný pár.
- neviem
- neviem
tovar nebol komplet. chyba vrchny kryt hokejky reebok 20k jr.
Reakcia obchodu AllForHockey.SK
kontaktujte nás na mail: [email protected] a dohodneme sa na dodatočnom doriešení reklamácie. Krytka pravdepodobne vypadla pri balení. Samozrejme to doriešime k Vašej spokojnosti.