- Rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchlo a za výbornú cenu
Odporúčam všetkým
- Často kupóny na zlavu
- Výhodné ceny
- Ochrana kupujúceho
- Zlé hľadanie
- Funguje len na Google prekladač
- Niektoré zásielky sa nedajú sledovať
Rýchlosť, spoľahlivosť
- Všetko prebehlo v poriadku
Spokojnosť
- Cena, rôznorodý výber, logistika super
- Nie celkom dobre spravená apka do mobilu
všetko ok
- Tovar mal drobné vady (ako zlomený konektor, preliačená skrinka) ale to som si v popise nevšimol, ale sa to tam nespomínalo. MJ
- Len tak ďalej
- OK
- rýchlosť dodania
- Mierne výhodnejšia cena
- Kupoval som filtre do filtračnej konvice Laica 2 balenia po 4+2 ks, prišla zásielka zdeformovaná, jedna krabica s filtrami bola potrhaná . Krehké veci, elektroniku a podobne by som sa tam bál nakúpiť.
- Aktivoval som si to na skúšku na pol roka tých pár zasielok zdarma. Prišli mi notifikácie, že mi tie dve balenia filtrov pošlú v dvoch zásielkach, a makoniec to prišlo v jednej, ale milé Allegro mi odpočítalo 2x doručenie zdarma. Pripadá mi to ako šmejdska praktika
Za tovar som zaplatil vopred a doteraz mi nevedia ani len dat dátum dodania!! Navyše zásielka nemá ani len možnosť sledovania!
Reakcia obchodu Allegro.sk
Dobrý deň, Anton,
ak odhadovaný dátum doručenia už uplynul, odporúčame vám vytvoriť Diskusiu v histórii nákupov (allegro.sk/moje-allegro/nakupy/historia-nakupov). Po kliknutí na objednávku jednoducho vyberte možnosť Nahlásiť problém po nákupe.
V Diskusii sa potom môžete s predajcom dohodnúť na vhodnom riešení a tiež požiadať našu podporu Allegro, aby sa do diskusie zapojila a pomohla vám s riešením.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na allegro.sk/pomoc/kontakt :) -
Tovar bol poškodený, po otvorený balíka, veľké prekvapenie, podstielka roztrhaná vysypaná v krabici. Sheiba krabica otvorená. Platila som dostatok a tovar poškodený, vlastne z podstielky iba polovica .Sklamanie.
Všetko ok
Široký sortiment, akcie, kupón na nákup
- Rychly
Mám dobré skúsenosti s nákupom,rýchle dodanie tovaru.