spokojna, darcek sa pacil
Rýchle doručenie, žiadne komplikácie zaujímavé darčeky pre mladších aj starších
Dobrý deň, Benjamín,
Lenka, Adrop.sk -
Nebola to moja prvá objednávka, službu som využila viackrát - darček, poďakovanie.
Bola som veľmi spokojná s komunikáciou a ústretovosťou pri mojich telefonických otázkach - veľmi príjemná a milá pani (slečna)Reakcia obchodu ADROP.sk
Dobrý deň, Maťa,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a nákup u nás!
Sme radi, že ste s našimi službami spokojná a robíte radosť zážitkami :)
Lenka, Adrop.sk -
Na internete ponúkali rôzne letiská a keď som zakúpil zoskok,povedali mi,že nemajú voľné termíny. Na českom čísle zas,že majú veľa voľných miest. Ako keby pravá ruka nevie,čo robí ľavá .
Dobrý deň, Zolino,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Komplikácie s nedostupným termínom nás mrzia.
Tandemové zoskoky sú realizované vo vopred stanovených termínoch s ohľadom na možnosti daného letiska a počasie.
Váš poukaz bol zakúpený na zoskok z 3000 metrov do lokality Holíč, kde bol najbližší vypísaný termín na 26.9.2026, ktorý sa však pre zoskok z 3000 m v medzičase obsadil. Tandemový zoskok je veľmi žiadaný a miesta sa v letnom období rýchlo plnia. Pri volání na číslo poskytovateľa zoskokov Vám pravdepodobne boli informácie o dostupnej kapacite podané k zoskoku z 4000 m, kde voľné miesta ešte stále sú.
My však v predaji máme len poukazy na zoskok z 3000 m. Následne pri riešení požiadavku na vrátenie poukazu sa miesto uvoľnilo i na zoskok z 3000 m, kedy som Vás o tom ešte informovala, no už ste nemali záujem.
Max.spokojnost.rychle vybavenie
Dobrý deň, Katarina,
ďakujeme za plné hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu ďalším zákazníkom. Vaša spokojnosť nás teší!
- Profesionálne vybavenie objednávky
Dobrý deň, Joško,
Lenka, Adrop.sk -
Celková spokojnosť, akurát som po zaplatení a potvrdení objednávky nedostala mail s poukazom a ihneď som musela písať, prečo sa tak nestalo. Pokiaľ sa objednáva cez víkend, prípadne to dlhšie trvá, treba to len informatívne oznámiť, že v akom časovom horizonte a či aj cez víkend ten poukaz príde. Lebo skoro 1000 eur je celkom veľká suma...
Dobrý deň, Matys,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Vaša spokojnosť nás teší!
Poukaz vo forme epoukazu k stiahnutiu je na email zasielaný hneď pro prijatí platby kartou online.
Vám sme email s potvrdením objednávky i s odkazom na stiahnutie epoukazu zasielali hneď po prijatí platby a to 19. 7. 2026 cca v17:55. Pokiaľ ste ho nenašli v doručenej pošte tak Vám spadol do spamu, reklám alebo nevyžiadanej pošty. Stáva sa že je doručený tam :)
Lenka, Adrop.sk -
Spokojnosť. Nebol žiadny problém ani s predĺžením kupónu. Veľmi ústretový prístup a rýchle riešenie
Reakcia obchodu ADROP.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré nás potešilo!
rýchle vybavenie
ďakujeme veľmi pekne za Vašich 100%
Sme radi, že ste s našimi službami spokojní a robíte radosť zážitkami :)
- Vyborny darcek
- Dlha dodacia lehota - 5 dni je vela
Dobrý deň, Oja,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie. Zážitkom potešíte viac krát, je splnené prianie, radosť a bude na čo spomínať :)
Informácie o predpokládanom doručení sú zobrazené pri objednávke. Objednávku zrealizovanú po 10:30 doručíme do 3 pracovných dní. Vašu objednávku z 02.07.2026 sme od nás expedovali hneď druhý deň po jej objednáni s predpokládaným doručením 08.07.2026 kedy bola i doručená. Doručenie sa navýšilo o jeden deň z dôvodu sviatku v Českej Republike od kiaľ zásielky expedujeme.
Lenka, Adrop.sk -
Mala som problém s okamžitou platbou, ale po telefón.dohovore som platbu vykonala prevodom.
Poukaz okamžite poslaný na mail.Reakcia obchodu ADROP.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie
Komplikácia s nemožnou platbou nás mrzí a sme radi že sa problém v poriadku doriešil a poukaz ste hneď obdržali :)
- rychle jednanie
- cenova dostupnost
- siroky vyber ponuky
Dobrý deň, Ivan,
vážime si Vášho hodnotenia a ďakujeme zaň!
Rýchle dodanie
Dobrý deň, Tomáš,
ďakujeme za Vaše plné hodnotenie, odporúčanie a tiež pochvalu rýchleho doručenia objednávky. Vážime si toho!
rýchle dodanie, super cena
Dobrý deň, Dada,
ďakujeme za Vaše hodnotenie, odporúčanie a tiež pochvalu rýchleho doručenia objednávky. Vážime si toho!
Lenka, Adrop.sk -
Tovar bol doručený v poriadku v stanovenom termíne.
Dobrý deň, Beba,
Rýchle a bezproblémové
Lenka, Adrop.sk -
Objednávka bola vybavená do 5 min, poukážku som si dala poslať, emailom + mi bola odoslaná obálka, ktorú som si poskladala a vložila poukaz.
Reakcia obchodu ADROP.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, ktoré nás potešilo!
- široká ponuka aktivít
- prehľadná stránka
- úvodná zľava
- ceny trochu vyššie ako napr na zľavomate
- cena za rovnakú aktivitu bola vyššia v Ba ako v Ke
super ponuka rôznych aktivít a záchrana ak hľadáte darček na poslednú chvíľu
ďakujeme veľmi pekne za Vašich 100%
Čo sa týka cien, tak ceny zážitkov a darčekov, ktoré v ponuke máme, sú pevne stanovené na základe zmluvných cien od poskytovateľov a dodávateľov. Môžu sa teda líšiť v závislosti na akčnej ponuke, poskytovateľovi/dodávateľovi, plátcovstve DPH čím môže byť cenový rozdiel i v lokalite u rovnakého zážitku.
Spokojnost
Dobrý deň, Miloš,
vážime si Vášho hodnotenia a ďakujeme zaň!
Lenka, Adrop.sk