Tovar prišiel rýchlo, bez problémov.
- Rýchle odoslanie a dodanie
- Tovar bol ešte krajší ako som si myslela.
- Veľmi pekný tovar, spoľahlivý eshop
Velky vyber,super ceny,kvalitne vyrobky
- Som spokojná s nákupom a tiež aj celkovou komunikáciou. Bol mi zaslaný jeden úložný box bez veka a po reklamácii mi vrátili peniaze stým že nemám niť posielať späť. Som dôchodkyňa a každý cent si musím prehodnotiť kam ho dám. Som nesmierne vďačná že on-line predajňa reagovala okamžite a peniaze mi vrátili. Každému odporúčam tu nakupovať. Želám príjemné vianočné sviatky.
Veľmi spokojný s tovarom ako aj s rýchlosťou dodania.
- Jednajú promptne, spokojná som
- Dobrý obchod
- Spokojnosť
- Spokojná,žiadne výhrady,jaj zbytočne veľa baliaceho materiálu...v prospech mňa,neprospech prírode?
Všetko v poriadku štandard.rychlo prišlo a bez problemov
- Super obliečky aj prestieradla z mikroplyšu, alebo mikroflanelu...mäkkučké,teplúčke...,Stačí takéto prestieradlo a už super pocit...naozaj sajú vlhkosť, keď sa spotím...ale keď som kúpila z tohto materiálu aj obliečky...tak sa mi veru nechce vstávať z takého hniezdočka.
- Nič
- rýchle dodanie
- Rýchle doručenie, všetko prišlo ako málo. Som spokojná.
Tovar mi bol doručený rýchlo, ale jedna podšálka bola poškodená. Mrzí ma to, keďže to mal byť darček.
- Som spokojna
Super super super
- Som spokojná objednala som si závesy sú krásne kvalitné a farba ako na obrázku teším sa z nich ...a hlavne rýchle dodanie odporúčam
- Super
- Kvalitný tovar majú, preto občas tam nakupujem.
Spokojnosť s kvalitou tovaru, aktuálny a akciový tovar sa rýchlo míňa, takže netreba čakať.