• Som spokojná objednala som si závesy sú krásne kvalitné a farba ako na obrázku teším sa z nich ...a hlavne rýchle dodanie odporúčam

• Super

• Kvalitný tovar majú, preto občas tam nakupujem.

Spokojnosť s kvalitou tovaru, aktuálny a akciový tovar sa rýchlo míňa, takže netreba čakať.

vsetko prebehlo rychlo a v poriadku.

• spoľahlivosť, rýchlosť dodanie, široký výber tovaru

Odporúčam, dobrý obchod.

Vždy príde balík na čas, dôkladne zabalený.

• Tovar prišiel načas.

Veľmi dlhá doba dodania tovaru

Všetko ok

• balik sa roztrhal počas transportu ku mne zákazníkovi.

• Obchod je solídny a bezpečný.

Rýchle dodanie objednávky

• Prevzal som tovar rúru s grilom, ktorá nebola funkčná

Na uvádzané telefónne číslo som sa trikrát nedovolal, zašiel som na sídlo spoločnosti na Vajanského nábreží 5 Bratislava, zbytočne, nakoľko ide len o virtuálnu adresu spoločnosti. Tovar som reklamoval elektronicky 19,.12.2024, zatiaľ bez odpovedi. Na 4. krát telefonovania som sa dozvedel, že v Kalnej priemyslovom parku mi tovar nemá kto prevziať, že tovar musím vrátiť poštou. Tovar, veľkú škatuľu som poštou odoslal 20.12.2024.

Spokojná

• Široký výber
    • Rýchle dodanie
    • Nízke ceny
    • Možnosť použiť kupóny a body "pohoďáčiky"
    • Dodanie zdarma nad určitú sumu

Z tohto obchodu objednávam už roky rokúce :-) vždy tam nájdem to, čo potrebujem a najlepšie, že si tam nájdem vždy naraz pre každého niečo. Či už pre kutilov, pánov, ženy, deti, hračky, do domácnosti,... proste široký výber tovaru v jednom .

Objednala som si kuchynskú váhu, ktorú ste mi nedoručili napriek tomu, že bojednávka bola uhradená ešte 11.12.24

V tomto obchode nakupujem častejšie, ale môžem hodnotiť obchod veľmi kladne. Spokojná som aj s dodaním tovaru a tiež s komunikáciou obchodu so zákazníkom.

• Velký výběr tovaru a rychlé dodání...
    • Zatím jsme na žádné nepřišli...

• Výborne. Super obchod.

Superrychle dodanie,spokojná