Predávajú čínsky tovar s rakúskou nalepkou. Mizerná kvalita, nestojí ani za 1/10 predajnej ceny.

Tmel bol 3 roky po záruke čo som si všimol až po otvorení.
    Bol tak uschnutý že nešiel ani vytlačiť z tuby

Pri objednávke bolo uvedené že tovar je skladom s doručením 4-5 dní. Preto som si ho z tejto stránky aj objednal. Hodnotenie služby mi prišlo skôr ako samotná služba za ktorú som platil. Toto sa mi nepáči.

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Kontroloval jsem vaši objednávku a potvrzující email. Dostupnost zboží při vytvoření nebyla skladem nýbrž skladem u dodavatele. Navíc uvedený předpokládaný termín dodání zboží byl 21.02.2025 jak u produktu tak v potvrzujícím emailu.

Tomáš, za tím Zváračky-obchod

• Po objednaní tovar obchod objednával od dodávateľa, 2 položky už dodávateľ nemal, takže mi ich zrušili a dlho som čakal, kým mi tovar prišiel. Veľká nespokojnosť s obchodom.

• ak kupujete na Ičo nemáte nárok na vrátenie ani a výmenu tovaru
    • boli radi, že to nemuseli riešiť

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Litujeme ale je to v souhladu se zákony České Republiky.

Tomáš, za tým Svářečky-obchod

• Tovar uvádzaný skladom ale nemajú ho
    • Dlhšia dodacia doba
    • Netransparentné dodacie doby
    • Je možné že sa jedna o dropshipping

Keby radšej uvádzali čo reálne majú skladom bolo by to jednoduchšie a človek by sa vedel zariadiť…

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Můžu vás ujistit že o dropshipping se nejedná. Můžete navštívit naši kamenou prodejnu v Rožnově pod Radhoštěm. Při vytvoření vaší objednávky jste obdržel v potvrzujícím emailu orientační termín dodání vyhodnoce na 21.01.2025. Zboží vám bylo doručeno 20.01.2025. Z naší strany tedy vše proběhlo bez problémů.

Tomáš , za tým Svářečky-obchod

• Nedá sa do obchodu dovolať.

nič my neprišlo ..presne podľa porekadlá čo môžeš urobiť dnes neodkladaj na potom

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Zkontroloval jsem vaši objednávku. Dne trasování přepravní společnosti bylo zboží dnes 18.11. doručeno. Zboží u kterého byla uvedena dostupnost SKLADEM U DODAVATELE jste u nás objednal 11.11. Na našich internetových stránkách byl uveden odhadovaný termín dodání 18.11. Stejný termín je také automaticky zaslán zákazníkovi v emailovém potvrzení. V tomto případě bych použil spíše pořekadlo "dvakrát měř jednou řež."

Tomáš , za tým Svářečky-obchod

• Obchod propaguje ku kupe tovaru "nadštandardný prístup k prípadným reklamáciám". Zial, moja skusennost pri reklamacii bola skor na hranici spodneho standardu. Trvalo niekolko dni, nez ma reklamacie kontaktovali.
    • Bol som oboznameny, ze reklamovana chybajuca cast nebola ani v baleni na sklade, takze mi bolo ponuknute len vratenie tovaru. Ziadna ina moznost.

Tovar ešte nedorazil. Dlha doba dodania

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Mrzí nás že dodání trvalo delší dobu. Odhadnutý termín dodání jenž vám přišel v potvrzení na email byl 18.09.2024. Bohužel dodání proběhlo až 19.09.2024.

S prianím krásneho dňa.
    Tomáš, za tím Zváračky-obchod

BALÍK MI BOL DORUĆENÝ Z VONKU BOL BEZ POŚKODENIA ALE PO ROZBALENÍ BOLA PNEUMATICKÁ VŔTAĆKA ZLOMENÁ NA DVE ĆASTI ....DÁVAM TO ZA VINU AJ VÁM LEBO NEBOLA V BALÍKU ŹIADNA VÝPLŃ NA TLMENIE NÁRAZOV... AJ KEĎ BOLO NA BALÍKU NALEPENÉ ..FRAGILE...

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Velice nás mrzí v jakém stavu zboží dorazilo. Vidím že u nás již máte aktivní reklamaci. Z fotek co jste nám poslal usuzuji že zboží muselo být poškozeno již když dorazilo od našeho dodavatele. Poškození bylo způsobeno nejspíše špatným uskladněním produktu. Jelikož jsme produkt objednávali pro vás u dodavatele a naskladněn byl den před odesláním k vám je zřejmé že k poškození došlo u dodavatele. Při balení se závada nezjistila protože se snažíme neporušovat originální obal produktu. Hned jakmile budeme mít vyjádření dodavatele naše reklamační oddělení vás bude kontakovat.

Tomáš, za tým Svářečky-obchod

• Objednaný tovar mi bol doručený do 5 dní. Krabica bola polepená lepiacou páskou a na krabici nalepená nálepka že nefunguje ukazovateľ výdrže batérií. Z tohto usudzujem že sa jedná o produkt ktorý niekto vrátil a obchod sa rozhodol to poslať jednoducho ďalšiemu zákazníkovi.

Niektoré obchody predávajú vrátené produkty ako použité, rozbalené, prípadné napísaná konkrétna chyba. Tieto produkty následne predávajú za lepšiu cenu.

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Díval jsem se na skladové pohyby vámi objednaného zboží. Produkt nebyl nikde uveden že by se vrátil od zákazníka. Předpokládám že na skladu použili starší krabici pro přepravu. Zkoušel jste ukazatel výdrže baterie ? Když se podíváte do naších Kategorii produktu. Je tam Kategorie bazar. Tam jsou produkty které se k nám vrátí. Jestliže ukazatel výdrže skutečně nefunguje prosím kontaktujte naše reklamační oddělení.

Tomáš , za tým Svářečky-obchod

Tovar poškodený a nekonečne riešenie reklamacie

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Mrzí nás vaše hodnocení. Bohužel někdy se může stát že se při přepravě balík poškodí. Kontroloval jsem vaši objednávku. Vidím že zboží vám bylo dodáno dne 17.07.2024. Bohužel ze zákona máme na vyřízení reklamace měsíc. Pan Pařenica pro to dělá maximum. Viděl jsem že s vámi byl v kontaktu telefonicky několikrat.

• Dodacia doba v nedohľadne
    • Po týždni žiadna komunikácia o dodaní

Určite by som si už nikdy u tohoto obchodu nič neobjednal.

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Zboží jste objednával na portálu Heureka. Objednával jste na firmu a na heurece nebrou v potaz vložené Ičo. Jakmile jsem objednávku navedl k nám do systému zjistilo se že jste vedeni jako "Bez dph". Vzinkl přeplatek za DPH. Vaše objednávka byla tudiž ve stavu KONTROLA kvůli přeplatku a nebyla expedována. Pokoušel jsem se s vámi telefonicky spojit bohužel však neúspěšně. Na email jenž jsem vám zaslal 09.07.2024 jste odpověděl až 16.07.2024. Uvádět že po týdnu žádná komunikace není na místě.

Tomáš, za tím Zváračky-obchod

• Tovar prišiel celkovo poškodený a chýbali diely

Tovar prišiel poškodený pohýnany a tiež obity . Tiež aj chýbali diely

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Ak váš tovar dorazil poškodený alebo nekompletný prosím kontaktujte naše reklamačné oddelenie +420 577 200 111 . Situáciu sa pokúsime vyriešiť.

S prianím krásneho dňa.

• Termíny

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Omlouváme se, některé položky z vaší objednávky měly dostupnost skladem u dodavatele. Museli jsem zboží nejprve dostat k nám. Bohužel se dodavatel opozdil a dodání zboží proběhlo později než původně mělo.

• Katastrálne zabalený balík
    • Krabica od elektród roztrhaná, elektródy rozsypane

Veĺmi dlha čakacia doba

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Ľutujeme bohužiaľ ste objendnal tovar ktorý mal uvedenú dostupnosť skladom u dodávateľa. Tovar sme okamžite objednali a čakáme na dodanie. Položky ktoré máme u nás na sklade sa snažíme expedovať ešte v deň vzniku objednávky.

Tomáš, za tím Zváračky-obchod

• Klamú kupujúceho, neposielajú to, čo je zobrazené na obrázku

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Omlouváme se za nedorozumění, obrázky dohráváme od našich dodavatelů a někdy mohou být pouze ilustrační. Vždy pro jistotu číst i popis a název produktu.

Tovar dorazil za 1 mesiac

• Dlhá doba dodania, priložené uhlíky boli polámané, žiadna snaha o nápravu

Určite neodporúčam!!!

Reakcia obchodu Zvaracky-Obchod.sk

Mrzí nás zlá skúsenosť. Vami objednaný tovar mal uvedenú dostupnosť na sklade u dodávateľa. Ide o zahraničného dodávateľa. V Emailovom potvrdení vám bol zaslaný orientačný termín dodania 04.04.2024. Bohužiaľ tento termín sme presiahli a tovar dodali až 09.04.2024. Ospravedlňujeme sa vám.