Promtné vybavenie mojej objednávky. Doručené k spokojnosti.
Vážený zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme veľmi radi, že ste bol s nákupom v našej spoločnosti spokojný a tešíme sa na ďalšiu objednávku.
Spokojny
Vaše Zlaťáky -
- Rychlosť a milá obsluha.
Príjemné vystupovanie zamestnanca
- Rychla reakcis
- Expresne vybavenie objednavky
som veľmi spokojný
Vaše Zlaťáky -
- Rýchle a bezpečné doručenie.
Vaše Zlaťáky -
- Velmi rýchle dodanie, dobre zabalené
Vaše Zlaťáky -
Spoľahlivosť a rýchlosť dodania. Ku každej objednávke som dostal nejakú drobnosť. Spokojnosť
- Rýchlosť dodania tovaru
- Primerané ceny
- Dobrá dostupnosť v Bratislave
- Nedá sa platiť bezhotovostne
Bol som spokojný. Odporúčam tu kupovať.
- Poloha v Košiciach
Vaše Zlaťáky -
veľmi spokojný, nakupoval som už viac ráz, rýchlé dodanie tovaru
Vážený Pán Jozef,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme veľmi radi, že ste s nákupmi v našej spoločnosti spokojný a tešíme sa na ďalšiu objednávku.
Vaše Zlaťáky -
Rýchle vybavenie, odborné rady. Všetko v poriadku. Ďakujem a odporúčam.
Vážený Pán Peter,
V centre mesta Košíc
Vaše Zlaťáky -
Príjemní, ochotní. Všetko OK.
- hned k dispozicii
Vaše Zlaťáky -
Pekná predajňa. Príjemný personál.
Vaše Zlaťáky