Objednával som 3.6.2025,tovar bol skladom stále nedorazil je 12.6.2025. Prišiel mail o nejakom štrajku, zvažujem zrušenie objednávky. Neodporúčal by som nákup. Na môj mail reagovali,že tovar mi bude doručený do konca týždňa.Je štvrtok a ešte nebol ani predaný kuriérskej spoločnosti,tak už o tom pochybujem.
- Spokojnosť
- Rýchle jednanie, lepšia cena
Spokojnosť
- Super cena
super
- Kvalita, cena, rýchlosť
- Skvelá komunikácia,rýchle doručenie
Už druhé hodinky od nich a topka. Doručenie do nemecka a cez veľkú noc veľmi rýchle.
- Najlepšia cena týchto hodiniek na trhu.
- ustretovost, rychlost dodania , ochota , na 100% mi vyhoveli vo vsetkom /objednavala som na poslednu chvilu a spravili vsetko preto, aby mi to prislo vcas zato im patrí velke dakujem. ja im fakt nemam co vytknut.
- Rýchlosť dodania.
Skvelý obchod. Rýchly dodanie, dostatočný popis produktu, dobrá komunikácia na podpore. Ceny výrazne lacnejšie oproti iným obchodom. Tovar v najvyššej kvalite. Určite odporúčam.
- rýchle dodanie, veľký výber, dobré ceny
- ochotní a milí, rýchlo vybavené
- Obchod super tovar prisiel do týždňa predné 6dni o každom pohybe informácia na Mail všetko ok
- Ochota komunikovať
- Rychle dodanie
Tak hodinky prišli v peknom balení, žiaľ neboli nastavené, ani dátum ani čas.
Stredové nastavovanie kolečko vyzerá ako vykrutene zo závitu.
Môžem priložiť aj fotku.Reakcia obchodu Zilka Hodinky
Dobrý den, pane Zvado,
Vámi objednané hodinky Maserati jsou vodotěsné. Korunka je šroubovací. Po nastavení času je nutné korunku zašroubovat k pouzdru hodinek, tak jak je uvedeno v návodu k použití, který jsme Vám zaslali společně s daňovým dokladem.
Pokud budete hodinky s odšroubovanou korunkou používat ve vodě, dojde k zatečení vody do pouzdra!
Hodinky jsou v naprostém pořádku, před odeslání hodinky kontrolujeme a následně expedujeme.
Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím kontaktujte nás.
Děkuji
Lukáš R.
Žilka hodinky -
100% spokojnosť
- Ano
- Super
- Nic
Len neviee stíšit zvuk tlacčidiel ale inak v pohode
- Dobrá komunikácia so zákazníkmi.
- Chýbajúci showroom, aspoň v hlavnom meste, najmä pri hodinkách je dôležité vidieť tovar ešte pred kúpou. Často je to rozdiel…
rýchlo, optiomálna cena