- - celkom veľký výber
- - priateľné ceny
- - vôňa nevydrží iba 1-2 hodín
Ľutujem, že som si nepozrela konkurečné ponuky. Bola by som ušetrila minimálne 10 EUR.
- Doručovanie!!!
- pri vzorkach napiste, ze ich viete posielat iba v ampulkach a nie prelepenymi ID kodmi a s nazvom vonavky - uplneeeeee otrasne! neodporucam ani nahodou!!!
Reakcia obchodu Xparfemy.sk
Vážená zákazníčka,
z popisu produktu, kde uvádzame, že ide o odstrek v objeme 1 ml je evidentné, že ich dodávame v ampulkách s označením. Žiaden výrobca parfémov ešte nedokázal vyrobiť miniatúru flakónu v objeme 1 ml. Ďakujeme za pochopenie. -
- Siroky sortiment
- Vela reklamacii
po reklamacii ppskodeneho flakonu a celej mokrej krabicky od vonavky, zaslali to iste!
- rýchlosť, možno aj výhodná cena?
- sama som pochodila - objednala som si DUNE tester, a prišiel mi tester, ale pánska kolínska voda - obrazovka neinterpretuje vône...
neviem vysloviť názor, toto bol môj prvý int.nákup - mimo kníh a DVD
- siroky vyber produktov
- slaba komunikacia
- dlho trva kym Vas kontaktuju
- ignoruju emaily
- Ulozenka Bratislava neinformuje o vyzdvihnuti tovaru
1 cely tyzden (od objednavky) trvalo, kym mi bolo zaslane cislo uctu pre platbu, cize 5 dni im trvalo, kym skontrolovali tovar na sklade!
SMS-ku o expedovani sice poslali, ale ze si mozem tovar vyzdvihnut na odbernom mieste uz nie. napriek tomu, ze to uvadzaju na svojej webstranke (ze zaslu sms aj email}"!!! nakoniec bol tovar vrateny do Ciech a ani to mi nebolo oznamene.
urcite by som neodporucala, zrejme nekomunikuju so svojimi obchodnymi partnermi ako je Ulozenka Bratislava, nekontroluju, ci sa tovar vobec dostal k zakaznikovi. raz, ked dostanu platbu, tym pre nich obchod konci. to, ci zakaznik dostal tovar, ich zrejme nezaujima! takto sa obchod nerobi!Reakcia obchodu Xparfemy.sk
Vážená pani Sýkorová,
objednávku ste si vytvorili 27.1.2013 o 19.08. Platobné podmienky Vám boli zaslané e-mailom 28.1.2013. Platbu sme od Vás obdržali až 4.2.2013. O odoslaní ste bola oboznámená sms aj e-mailom, o čom sme Vás presvedčili odoslaním dôkazového e-mailu. Na každý Váš e-mail bolo odpovedané a to, že máte problémy s Vašou e-mailovou schránkou my nemôžeme. Platbu predom ste si zvolili vy, bol to Váš výber. Akceptujeme platbu aj dobierkou. To, že ste čakali 2 týždne kým ste sa rozhodli kontaktovať Uloženku bolo vo Vašom záujme. Ako e-shop sme si našu povinnosť splnili a Vaše tvrdenia sa nezakladajú na pravde, o čom máme dôkazy, ktoré vieme podložiť. -
- toto bol môj prvý a zároven posledný nákup u tejto firmy, zlý výber v živote tam nepôjdem nakupovať
- zlá komunikácia na uložnom mieste v Bratislave,proste horor, padol im system jednoducho nepracovali, nepodávali informácie ked som tam osobne prišla, pracovníčky boli arogantne a nechceli mi dať knihu priani a sťažnosti, tak som im to tam nechala , nebudem predsa kvoli ich neschopnosti tam chodiť dvakrát z druhého konca Bratislavy
jednoznačne neodporúčam a môžu mať aj všetko zadarmo v živote tam nič nekupim ,budem kupovať u konkurencie parfums. sk v ktorej nakupujem už roky a zrušim aj zasielanie informácii z daneho ingternetového obchodu
- ....
- ....
....
- ústretovosť a komunikácia.
Sú tu celkom dobré akcie.
- Tak pokial sa nestiha alebo tovar nie treba zrusit objednavku okamzite nie o 4 dni neskor, aby bolo mozne nakupit inde podla potreby.
To, že sú služby, čo sa týka prompnosti zásielky a možnosti doručenia pomerne dobré, nedokáže zmeniť fakt, že voňavka, ktorá mi prišla rozhodne nie je originál, pretože nevoní rovnako ako v klasickom "kamennom" obchode a vôňa veľmi rýchlo vyprchá. Taktiež sa pomerne veľká časť voňavky počas cesty vyliala do krabice.
Cez internet som nakupovala voňavku prvý krát a rozhodne naposledy. -
- Najhorší internetový obchod s ktorým som sa stretla.
10 dňová dodacia lehota, trošku dlhá.
- žiadne
- dodacie lehoty
neodporučam
- objednala som si telefonicky na ulozenku-osobny odber a bolo mi povedane, ze tovar bude v pondelok vyskladneny (bol a prisla sms) a do 2 dni bude na ulozenke, co nebol, prisiel az v piatok, tj. o 4 dni, v case najviac cakajucich ludi- bolo treba cakat v rade cca hodin na mraze- takze tymto sposobom uz nie:) / ak by mi bolo popravde povedane, kedy to bude dorucene, zbytocne by som to neobjednavala v case stresu pred Vianocami a necakala hodinu v rade, takze viem, ze v tejto veci zbytocne zavadzate:)
- Dobry vyber a to je všetko.
- Hlavnou je neprehľadne, alebo skôr chýbajúce upozornenie, že zasielka posielaná cez úložisko ma cestu z xparfemy do Prahy odtial nasledne do Brna a až nakoniec sa dostane do Bratislavy čo nie je realne možne stihnut do 2dni, ale minimalne 4 pracovne dni od expedovania. A dalši minus zasielka nebola vybavena ako je uvedene na stranke od 2-4 pracovnich dni, ale až na 5 den bola odoslana a to bol tovar na sklade.
Ak mate čas na zasielku čakat minimalne 2tyžne potom možno ano. Inak rychlejšie pride zasielka z anglickych internetovich obchodov ked maju tovar na sklade(tak ako uvadzal aj xparfemy.sk).
- Kurierska sluzba. Vianocny darcek objednany 12.12.2012 mi bude doruceny 2.1.2013. Kurier mi ani raz nevolal a pritom v systeme je vraj pri mne uvedene - nezastihnuty. A to som bol vzdy na adrese ktoru som uviedol.
obchod za to nemoze, kurier je nepouzitelny. Volil by som ineho kuriera.
- pomala komunikacia, tovar som uz ocakavala ze mi pride pred xxdnami a 2dni pred vianocami mi povedali ze bohuzial.
- tovar, ktorý nie je v inom obchode
- hrozne dlhá doba dodania. šialenstvo!
absolútna nespokojnosť, sklamanie.
- absolútne nedostatočná komunikácia s klientom...nikdy viac